Poletno potovanje
Poleti smo rezervirali letalske karte in namestitve, ki jih še lahko storniramo.
Me pa malo skrbi, če bo prišlo do sprememb leta. Ker gremo izven Evrope je 10 dni ali manj s potjo dejansko premalo.
Torej na potovanju bomo 14. dni, plud dan odhoda. Letimo zvečer iz Zagreba, dopoldan moram biti še v službi in takoj naslednji dan po vrnitvi, moram biti v službi.
Pač ne morem imeti poletu dopusra več kot 14 dni, otrok pa med letom prav tajo ne morem za toliko časa vzeti iz šole.
A sedaj me res skrbi. Kaj bi, če bo lwt za kak dan prestavljen?
Me zanima tudi, kakšne službe imate, da greste poleti na 3 ali 4 tedenska potovanja.
Letov kar tako z lepega ne prestavljajo. Če letiš z normalnim letalskim prevoznikom se ti to ne bo zgodilo, itak so dolžni najti nadomestno letalsko povezavo, plačati hotel za čas čakanja ipd, če že kaj pride vmes. Če imaš pa karte za nizkocenovne prevoznike se pa lahko zgodi marsikaj in tu se pa ne bo nihče pobrigal zate. Ampak da bi prestavljali let za več dni, to se v moji bogati letalski kilometrini še ni zgodilo.
Pogumna organizatorka, 24.04.2025 ob 15:34
Poleti smo rezervirali letalske karte in namestitve, ki jih še lahko storniramo.
Me pa malo skrbi, če bo prišlo do sprememb leta. Ker gremo izven Evrope je 10 dni ali manj s potjo dejansko premalo.
Torej na potovanju bomo 14. dni, plud dan odhoda. Letimo zvečer iz Zagreba, dopoldan moram biti še v službi in takoj naslednji dan po vrnitvi, moram biti v službi.
Pač ne morem imeti poletu dopusra več kot 14 dni, otrok pa med letom prav tajo ne morem za toliko časa vzeti iz šole.
A sedaj me res skrbi. Kaj bi, če bo lwt za kak dan prestavljen?
Me zanima tudi, kakšne službe imate, da greste poleti na 3 ali 4 tedenska potovanja.
Voznik avtobusa…vsako poletje 5 tednov