poletno sankanje v Kranjski Gori – je kdo bil
Mi hodimo vsako poletje v KG, v veliki meri prav zaradi sankanja, ceprav mislim, da se imenuje drugace. Bob?? Vsi razen mene uzivajo, mene je pa strah. Pri 9 letih grejo otroci lahko ze sami. Hitrost uravnavas sam. Ce jih ni strah hitrosti (in takih kot sem jaz ni veliko), bodo sigurno uzivali. Ne spomnim se, koliko stane, ni pa prav poceni.
Teoreticno lahko dobis koga v hrbet, ja. Ceprav mi nikoli nismo imeli nobenih tezav, po moje se prav dostikrat ne dogaja. Ce je sankac za tabo hitrejsi, mora pac bremzati ali celo ustaviti. Jaz sem prosila fanta, ki vse nadzoruje in ti zgoraj pomaga v sanke, naj pocaka z naslednjimi sankami malo dlje, ker me je strah in se bom spustila cisto pocasi. In je.
Mi hodimo že nekaj let – res se imenuje poletno sankanje. Se mi zdi, da je pri 9 letih že lahko sam, saj je naš od začetka sam, pa jih ima sedaj 12, kot rečeno pa hodimo že nekaj let. In sin neznansko uživa. Brzino se da sam uravnavat, ker ves čas držiš ročico, s katero lahko bremzaš. Zaletavajo se ne, pač pa kot že napisano hitrejše živcira, če morajo bremzati za kakšnim počasnejšim.
Je pa kar drago in škoda, da tudi za takšne stvari ne bodo veljali vaučerji, saj je vse turizem.