Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek POLI SALAMA

POLI SALAMA

Sumim da sem alergičen na poli classic salamo. Po prsih se mi delajo mozolji in vse me srbi. A je se kdo takšen tukaj ma forumu. Je to sploh mogoce.

to je klobasa za reveže , ni čudno da te vse srbi , če bi vedu kaj vse se tuki noter meša tega več nebi v lajfu ne dal v usta 😀 pa dober tek 🙂 mene bi tudi vse srbelo če bi odpad zmlet jedel 😀

Odgovor na objavo uporabnika
Herman II, 17.05.2025 ob 21:55

Sumim da sem alergičen na poli classic salamo. Po prsih se mi delajo mozolji in vse me srbi. A je se kdo takšen tukaj ma forumu. Je to sploh mogoce.

Ja, možno.

Super, da si opazil. Mnogi opazijo samo mozolje… ne raziščejo pa po čem jih dobijo. Dobro opazuješ

Jaz sem dobila genitalni herpes, ker sem si jo not tlačila….

brez možgančkov, 17.05.2025 ob 21:56

to je klobasa za reveže , ni čudno da te vse srbi , če bi vedu kaj vse se tuki noter meša tega več nebi v lajfu ne dal v usta 😀 pa dober tek 🙂 mene bi tudi vse srbelo če bi odpad zmlet jedel 😀

Res je.

https://necenzurirano.si/clanek/svet/oce-salame-poli-takrat-si-nismo-niti-mislili-kaj-nam-je-uspelo-ustvariti-1340596

čudno, zelo čudno, moj prjatu klemen jaznbinšek je poje na tone, on je res NOR NA POLI, pa ni videt da bi mu blo kej hudga…ga še kolegi kličemo že leta poli salama….

Govori se…., 17.05.2025 ob 23:08

čudno, zelo čudno, moj prjatu klemen jaznbinšek je poje na tone, on je res NOR NA POLI, pa ni videt da bi mu blo kej hudga…ga še kolegi kličemo že leta poli salama….

ja saj prašiču nebo nič.. prašič lahko poje use pa mu nebo nič..  realnost pa je mnogo drugačna..hrbtenica in vratovi.. če bi to bilo noter kot piše v tistem članku bi bili lahko srečni.v poliki so mlete glave in drobovina.. to pomeni črevesje in drek od kur..pa ne mi več srat vsi pametnjakoviči ker sem delal tam pa vem kaj ti prasci delajo in mešajo.. da o koketih sploh ne govorim..od takrat naprej sem vegeterijanec in to že 10 let.. hvala lepa perutnina ptuj da ste mi zagravžali še preostale mesne izdelke banda ničvredna..ta obrat je samo za zapret dol kdo pa to žre pa je itak prašiček nič druga pa nimam nič proti mesu..ampak v taki obliki..hvala lepa.. za sočnost pa vam dodajo v vsak izdelek drek pa čreve.. njamsa.. sam drobni tisk je treba malo pogledat

delajo pa noter itak sami taki z iq manjšim od sobne temperature.. sami zaostali ljudje , haložani pa zabiti ljudje..realno..vsi pametni se spakiramo po 1 ali 2 tednih..kdo pa bo to trpel pa saj nismo živali.. ko sem prišel v perutnino ptuj sem komaj videl kakšna je v resnici mesna industrija..in hvala lepa.. ne govorim o brutalnosti itd…to je druga zgodba..govorim o nagravžnih nagnusnih delavcih..to je prva stvar.. higiena slabša kot v indiji… kot druga stvar pa itak. sam da je keš.melji drek čreve kosti in vse..sam da so pare.. in to lepo papcate vi v poliki..pa dober tek..da o pašteti sploh ne govorim ..ehehehe.. 60% piščančjega mesa.pajade 😀 60% piščančje drobovine.. hehe  pa dober tek vsi debeluharji.upam da vam tekne

ljudje smo si različni.

New Report

Close