Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Policija pravice

Policija pravice

Pozdrav,

Mene pa zanima a ima policija pravici priti do tebe na tvoji posesti? Lahko tudi uporabijo kakšna sredstva zoper tebe? Sprašujem , ker sem videl danes policijski avto pri sosedih , ki se je parkiral na njihovem hofu… Nihče jih ni povabil itd…. A to smejo?? Da vem zase drugič…

Lp

Če ga ne serješ, ne pridejo!

odvisno za kaj se gre….kr tk nimajo kaj delat na zasebnem zemljiscu

DA lahko pridejo.

Lahko jih spodiš, sem jih že in nadrl kot bando.

Pred leti sem prišel domov iz službe in je zaprakiral plačani zločinec parkirišče domače. Prišel je k sosedu in sta z njim nekam šla pešaka, avto z lučkami pa pustil na našem parkirišču. Ko je frajer brezobrazni prišel nazaj sem ga seveda narahlo potem pa krepko o tem, kaj misli, da je in kaj se gre, da se toliko časa nekje zadržuje in zaparkira zasebno zemljišče. Je nekaj začel sikat in grozit potem sem ga pa napizdil kot prasca da naj se pobere čimprej in da ga ne vidim več kaj takega početi. Je z golaznijo treba strogo.

Folk tudi nosi žegnat futer enkrat na leto. Ali potem samo en dan poje žegnano hrano, 364 ostalih dni pa je nečisto al kako?

Kva je folku al kej misl?

Odgovor na objavo uporabnika
Darko181, 22.04.2025 ob 19:12

Folk tudi nosi žegnat futer enkrat na leto. Ali potem samo en dan poje žegnano hrano, 364 ostalih dni pa je nečisto al kako?

Kva je folku al kej misl?

kiks, napačna tema…

Darko181, 22.04.2025 ob 19:08

Lahko jih spodiš, sem jih že in nadrl kot bando.

Pred leti sem prišel domov iz službe in je zaprakiral plačani zločinec parkirišče domače. Prišel je k sosedu in sta z njim nekam šla pešaka, avto z lučkami pa pustil na našem parkirišču. Ko je frajer brezobrazni prišel nazaj sem ga seveda narahlo potem pa krepko o tem, kaj misli, da je in kaj se gre, da se toliko časa nekje zadržuje in zaparkira zasebno zemljišče. Je nekaj začel sikat in grozit potem sem ga pa napizdil kot prasca da naj se pobere čimprej in da ga ne vidim več kaj takega početi. Je z golaznijo treba strogo.

Zato te pa imajo vsi tako radi, ko si tako prijazen in lepega obnašanja.☝️……in še hvališ se s tem tele blesavo.

Seveda lahko pridejo do vhoda v nepremičnino, torej tudi na dvorišče.

Edino vstop v hišo ali stanovanje je pogojen.  Če gre za javljeno kaznivo dejanje ali pa nalog za preiskavo, lahko vstopijo proti tvoji volji.

Jaz sem jih spustila kar not v hišo, ker nimam kaj skrivati. Ni mi pa bilo prijetno zaradi sosedov, da so parkirani pri nas. To me je zmotilo. Kot bi bili največji kriminalci, pa je bil razlog obiska nekaj x v zvezi s sosedi, kar se nas sploh ne tiče. Ampak vedno rečem, raje da pridejo, da so aktivni, da vemo da jih imamo, kot pa da policije ni. Jaz imam same lepe izkušnje z njimi in jih zelo spoštujem. Vem pa, da mnogi marsikaj delajo narobe, pa radi vohljajo, izkoriščajo svoj položaj, kar nikakor ni v redu. Kot povsod, imaš dobre in slabe delavce..

ne laži Darko

aha886, 22.04.2025 ob 22:25

ne laži Darko

Ono šizo Darmun se ima za pomembno, če napiše, da je primitivec.

New Report

Close