Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Policija si dela reklamo kako je dobra

Policija si dela reklamo kako je dobra

Lažnjivi drekmediji napišejo članek in “ovce” naj verjamejo.?

———-

Povejte koliko ste dobili stvari nazaj, ki so vam jih ukradli? Meni so jih več pa nikoli dobil nazaj.

So vam ukradli stvari? Kako le, če je policifija tako učinkovita?

Vam država krade, kot srake, kot pregovor pravi? Čudno pa ob tolikšni policifiji ane.

Policifija skorumpirana zločinska komercialna organizacija. BLEF, da ona služi človeku v varnost njega in njegovega premoženja. Če bi ne bi bila inkasant, ki mu pobira denar na podlagi fikcijskih kazni, ki nimajo ne škode ne žrtve.

fuj govna informirana uniformirana

Miličnike je treba ignorirat kot največje govno. Saj to znate, ignorirat! Čim manj z njimi. Karma pa itak poskrbi za njih.

V tujini jim rečejo pigs-prašiči.

Zadnjič sem čakal mojo da pride iz nakupov na Celovški , ko na avtobusni dve policajke masirate Albanca, v nekem trenutku mu zgleda vse dopizdi in začne kričati in mahati z rokami. Policajke pa v dir in v avto ter se odpeljeta.  Mi je zgledalo prav komično.

ACAB, 1312, all cops are bastards, to je že dolgo znano.

Imamo 8000 policistov, od tega ne vem, koliko jih dela samo v pisarni.

Za jurja ne bodo tvegali glave.

Odgovor na objavo uporabnika
ACAB, 04.12.2024 ob 22:25

ACAB, 1312, all cops are bastards, to je že dolgo znano.

Imamo 8000 policistov, od tega ne vem, koliko jih dela samo v pisarni.

Za jurja ne bodo tvegali glave.

Saj niso v službi države, da bi varovali nas. Varujejo državno oblast, ta pa laže, da varujejo nas. Če bi varovali nas, bi državno oblast zaprli mi pa bi imeli svobodo ne pa obratno.

poštenih ljudi sploh ne skrbi za policijo.. za vse vas pijance ko se okol vozite pijani in zadeti ter počnete druge nelegalne stvari pa valda da vam gredo v nos..brez njih bi bilo huje kot v romuniji še dobro da jqih imamo dečke.hvala vam dragi policisti da vas imamo in da lovite take gnoje kot so vsi ti komentarji tukaj gor.upam da jih malo preverite ker se grem stavit da jih je 3/4 v drogah ali nekih čudnih poslih

e4342w, 04.12.2024 ob 19:39

Lažnjivi drekmediji napišejo članek in “ovce” naj verjamejo.?

———-

Povejte koliko ste dobili stvari nazaj, ki so vam jih ukradli? Meni so jih več pa nikoli dobil nazaj.

So vam ukradli stvari? Kako le, če je policifija tako učinkovita?

Vam država krade, kot srake, kot pregovor pravi? Čudno pa ob tolikšni policifiji ane.

Policifija skorumpirana zločinska komercialna organizacija. BLEF, da ona služi človeku v varnost njega in njegovega premoženja. Če bi ne bi bila inkasant, ki mu pobira denar na podlagi fikcijskih kazni, ki nimajo ne škode ne žrtve.

fuj govna informirana uniformirana

Sam si ti eno govno kretensko.Lahko greš za policista- ČE te bodo sploh sprejeli.Lahko greš za policista – ČE boš sploh končal višjo šolo.Ker ni hec.IN POTEM boš polovil VSE lumpe in VSI bomo vse dobili nazaj.S tabo vred! Hahahahaha…😂😂😂😂😂😂😂

Policajev sploh nikoli ne vidimo, razen , ko gredo v gostilno na malico.

Sklepam, da jih je premalo, ker včasih so.    .  ponoči delali akcije po lokalih, zdaj jih ni nikjer.

Imamo preveč kriminalno usmerjenih prislekov in premalo policajev, to ni dobro.

Jaz pravim tako:

odkar je našo Policijo kadrovsko totalno prevzela Yuga, je Policija zamenjala stran. Sedaj so policaji sami kriminalci.

Anonimno 5724, 05.12.2024 ob 11:34

Jaz pravim tako:

odkar je našo Policijo kadrovsko totalno prevzela Yuga, je Policija zamenjala stran. Sedaj so policaji sami kriminalci.

Če gledaš TV poročila ob kateremkoli prispevku, ki je v njem policaj, se obvezno piše na ić – ali pa ima južni priimek.

New Report

Close