Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Poliklinika Lj. – travmatologija

Poliklinika Lj. – travmatologija

Dober večer!

Lepo prosim, če mi kdo napiše delovni čas ambulant (travmatologija) . A začnejo ob 7: 00?Hvala.

Lahko noč,
Brina

To mi je napisal stric Google: Vhodna vrata Poliklinike odpiramo od ponedeljka do petka ob 7. uri, zato vam ni potrebno prihajati pred tem časom. Vljudno vas prosimo, da pridete ob naročeni uri, ker se boste s tem izognili nepotrebnemu čakanju. Prosimo vas za razumevanje, če se morda čas, določen za vašo zdravstveno obravnavo, zaradi nujnih primerov prestavi.
Delovni časi sprejemnih pisarn, ambulant in drugih enot so označeni na vratih…

Če odpirajo vhod ob 07. uri…………bodi tam. Prej boš, prej boš na vrsti. Čeprav opozorjajo, da se drži ure naročila. Važno je, da se najaviš v sprejemnici! Tam tudi izveš, kdaj boš pribižno na vrsti (če sploh boš)!

Na vrati pa lahko pišekarkoli (ob 08., ob 09……) pa SIGURNO ne bodo začeli takrat delat.
Ker vsi vemo, da ne zalaufajo točno ob uri. Imeli bodo sto “upravičenih” izgovorov.

………vizita, nujni pregled bolnika na oddelku………….v resnici pa kavica, pa kakšen klepetek…………….

Kdo?? Le kdo začne pri nas RES DELAT ob točno določeni uri?

Po mojih izkušnjah se v ambulantah na polikliniki zelo držijo objavljenega delovnega časa.

A nimaš ure pregleda??!
Ker če greš na Polikliniko, greš očitno na kontrolo – za kontrole dajo pa ure. In gotovo nimaš ure ob 7ih….
Pa še to za “kaj bi še rada?” – ne boš verjela, dejansko je zjutraj raport in vizita na oddelku, potem pa šele začnejo z ambulantami. Kdo bo pa naredil vizito, če ima zdravnik ambulanto?! In zato se amb. delo pred osmo / pol deveto ne začne (čeprav so sestre vb amb. že prej).

Kot včasih precej pogosta obiskovalka tega oddelka je takole: ne hodi pred uro, ki ti jo določijo. Mogoče 15 minut prej, strategija “prej prideš, prej boš na vrsti” pa gotovo ne velja. Hvala bogu. 😉

Kar se pa tiče njihovega dela: ne zabušavajo. Mogoče (pa samo mogoče) zabušavajo kje v kakšnih zdravstvenih domovih. Klinični center in Poliklinika pa si tega ne morejo privoščiti. Samo poglejte število pacientov in infrastrukturo (stavbo, prostore, opremo) – včasih se vprašam, kako jim v takih razmerah sploh uspe delati, kar delajo. In to dobro. Resnično smo krivčni včasih. Sistem je zanič, večina ljudi v njem pa se trudi.

Ja kaj jim pa manjka??? Kakšne razmere si pa ti reva opazila, da se ti smilijo v dno srca???

Nimajo prtičkov? Pa vazic z rožami? KWA pa TI veš, kaj je uredu in kaj ni??? Kaj jim manjka? Kakšne aparature!

Pa čim manj takih pacientov, kot si ti!!

ja in(x5)…?? – tole je zate:

http://www.rakmo.si/sem-jeza.htm

Bili pred kratkim in res ni treba hoditi prej. 10 minut prej je dovolj, saj te zelo pred uro nv sprejemni pisarni ne bodo sprejeli.

Haalooo !? V zadnjih 3 mesecih sem bil 2x tam ! Prvič že pred osmo in sem se naročil, drugič pa kao samo 15 minut prej pa sem obakrat čakal več kot 3 ure !!???

Toliko o tem ! :-((

New Report

Close