Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Polipi

Polipi

Vljudno prosim za hiter odgovor. Bila sem na posegu,kjer je ginekologinja ugotovila, da imam polip in se pripravljam v mesecu maju za operacijo. Odstranila bi mi polip s sluzjo, ker imam močne krvavitve. Zaradi slabokrvnosti tudi jemljem železo.Moje vprašanje je le to? Odkod nastajajo polipi. Kaj bi se zgodilo, če ne grem na operacijo? Ali so polipi lahko maligni?

Še naprej lep dan. Da pa bom lažje in brez skrbi čakala na operacijo bi prosila za hiter odgovor. Najlepša hvala že vnaprej.
Tatjana

po mojem bolje, da vse to napišeš na zdravstvenem forumu

dobro bi bilo vedet za kakpšne polipe gre (nos, črevo,..) sami polipi niso maligni lahko pa maligno alterirajo, se pravi da po stanej o maligni! (poenostavljeno povedano)

ja polipi lahko maligno alternirajo, zato jih je potrebno odstraniti, nastanejo pa tako, kot vsi priveski v telesu, kdo ve zakaj…

lp

za nosne polipe je znano aregija+infekcija!!

Hvala za skupno razmišljanje. Bila sem površna, priznam. Gre za polip v maternici. Dobila sem že injekcijo z zdravilom Zoladex. Sedaj čakam, da se sluz zmanjša in potem hrsk,hrsk, …. No zanimivo, da sem dobila razlago, da je to inj.z zdravilom, da se zmanjša sluz in priprava za operacijo. Sama rada brskam in raziskujem, pa sem prebrala, da je to hormonsko zdravilo za zdravljenje raka. Sedaj pa mi ni več nič jasno.

Hvala za odgovor in lep dan še naprej.

ja rakov, ipd n amaternici je veliko mislim oblik kje s epojavijo. nekateri se v samem tkivu drigi v maternici drugi izven maternice,…

zaupaj saj vedo kaj delajo!

Hvala. Lep dan želim. Tatjana

Bodi brez skrbi se da zdravit sam bodi mocna ne razmisljat negatino

New Report

Close