Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Politika zaposlovanja v Hoferju

Politika zaposlovanja v Hoferju

Na zaposlitvenem portalu in na njihovi spletni strani najdem oglas za zaposlitev. Rok prijave se je iztekel danes. Prijavo sem poslala v torek, danes pa dobim odgovor, da so z nekom že sklenili pogodbo. Mi lahko poveste, če je to po pravilih? Da pred končanim rokom za prijavo z nekom sklenejo pogodbo?
Hvala.

Zakaj pa ne? Mogoče je prišel na prvi razgovor idealni kandidat in je bila zgodba zaključena?! Ne vem sicer točnega odgovora, gotovo pa zate ni najbolje, da se ubadaš s kakršnimi maščevalnimi mislimo, ker je to povsem neproduktivno.

Ne nimam maščevalnih misli, ker službo imam, ampak jo želim zamenjati. Zanima me, zakaj potem še vedno objavljajo to delovno mesto, če je že oddano?

Ne, morali bi počakati, do konca roka za prijavo in šele takrat bi lahko obvestili neizbrane o neizibir. To se sploh ne sme delati in je kaznivo in niti približno ni tako kot je napisala angelina. Sicer pa bodi vesela, da te niso vzeli, tam je samo nategovanje, samo stran od trgovine, je pa že bolje delati v tovarni oziroma kašni proizvodnji, govorim iz lastnih izkušenj.

New Report

Close