Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Politiki brez familij

Politiki brez familij

To, kar mi lahko duhovnik govori o druzinskem zivljenju, to … O morali lahko pridigajo, kajti ce nimas druzine, se ne pomeni, da nimas moralnih vrednot. Vsekakor pa ne morejo pridigati o druzinskem zivljenju. Oni lahko pridigajo samo o samskem zivljenju.[/quote]

Meni je bilo vedno čudno, ker morajo bodoči zakonci hodit na “priprave” za poroko. Tam jim župniki ali nune pridgajo o družinskem življenju, kako mora žena streči moža (ja lako njim, ko pa imajo kuharce in čistilke, ki so poplačane z večnim življenjem v nebesih), kako naj mož kdaj pa kdaj pomaga ženi, ….. (ojoj, kolk sem tega slišala od moje mame in od kolegov).
Pa kako sklepat kompromise, ampak mož ima zadnjo besedo. Japajade – z zakoncem, ki je nasprotnega spola (ponavadi :o) ) in še vedno zraven, ti ne more krtamen pridgat, kako se mora ženska podredit moževi zadnji besedi. Pa saj nismo v srednjem veku!!!

Mah brezveze. Isto je z nunami, ko vzgajajo otroke, čeprav jih same nimajo. Ampak one itaq najboljš vejo, kaj je dobro za njih. Bolj kot njihove mame.

Nikakor se ne strinjam, da zakoncem o zakonskem življenju lahko pridiga samo tisti, ki ima družino, ker tisti, ki je nima, nima pojma o tem, tisti, ki pa živi v zakonu, naj bi pa vse vedel. Različnih zakonov je toliko, kot je zakoncev in včasih usposobljen duhovnik (ki je specializiran za zakonsko tematiko) svetuje mnogo bolje, kot nek zakonec, ki ima le izkušnjo svojega zakona.

Tudi če ima nekdo otroka, še ne pomeni, da zna vzgajati, zato ne vem, zakaj bi se avtomatsko smatralo, da nuna, ki je brez otrok, ne zna vzgajati. Potem tudi vzgojiteljice v vrtcih, ki še nimajo svoje družine, ne znajo vzgajati. Seveda pa ne trdim, da znajo vse nune vzgajati otroke!

Imam 4 otroke, a si niti slučajno ne domišljam, da popolnoma obvladam vzgojo otrok.

========

http://direkt.si/domov/crna_kronika/48781
http://direkt.si/domov/crna_kronika/48792

Nekateri imajo pa res srečo, ker jim njihovi delodajalci plačujejo odškodnino za storjene grehe.

To se dogaja samo usposobljenim in specializiranim duhovnikom.
Ane, Joži**, :-))))))

Navadnim smrtnikom, se to ne dogaja. Če zakockajo, zapijejo itd. svojo
domačijo, so na beraški palici. :-))))

Za tole ti priporočam, da odpreš novo temo, ker nima nobene zveze z mojim tekstom! In ne misli, da branim duhovnike, le da ne posplošujem, tako kot ti. Če je duhovnik, to zame ne pomeni avtomatično, da je dober ali slab!

PRABABI, daj pusti Direkt, Nedeljski dnevnik in podobne čvekčasopise. Upokojenci smo menda ja dovolj pametni, da ne beremo teh bedarij.

PRABABI, daj pusti Direkt, Nedeljski dnevnik in podobne čvekčasopise. Upokojenci smo menda ja dovolj pametni, da ne beremo teh bedarij.[/quote]

Vedno bolj sem mnenja, da je tale PRABABI malo čudna “prababi”..da tu in tam namesto nje napiše kaj kakšen “pravnuk” medtem ko ona strastno prebira rumeni tisk, kar se pa res ne spodobi poštenim, starim ženskam – sumljivo, sumljivo tole:-))

PRABABI, daj pusti Direkt, Nedeljski dnevnik in podobne čvekčasopise. Upokojenci smo menda ja dovolj pametni, da ne beremo teh bedarij.[/quote]

======

Mik, daj navedi mi časopis, kjer ni bedarij??
Kamor pogledaš, bereš, poslušaš in gledaš bedarije. Ampak tole, kar piše ni bedarija, še dobro, da imajo sredstva,”bogatijo”, da lahko plačajo take “bedarije”.:-))))
Ja, nekateri tega nočejo slišati. Take novice so bile že večkrat objavljene, pa ne v Direktu, tudi v Dnevniku, pa še v nekaterih drugih cajtengih. Verjetno pa v Družini to ne pišejo.:-)))

Ha ha, upokojenci smo pametni, saj si videl kaj pišejo o nas. Nikoli nič delali, nikoli nič naredili. Uspelo nam je, da dobivamo pokojnino, za nič dela, res smo pametni.:-))) Takim pisarijam se jaz vedno nasmejim.

V senci bodi, vroči val prihaja.

Vedno bolj sem mnenja, da je tale PRABABI malo čudna “prababi”..da tu in tam namesto nje napiše kaj kakšen “pravnuk” medtem ko ona strastno prebira rumeni tisk, kar se pa res ne spodobi poštenim, starim ženskam – sumljivo, sumljivo tole:-))[/quote]

Misli so proste. Tudi tale JanJA, je nekam čudna. :-)))

Joži**, čisto prav imaš in sem istega mnenja.
LP

Mislim da ne. Vsak na svoj način hočeta ustvarit poslušne, ki se bodo ravnali po njegovih navodilih.

Misli so proste. Tudi tale JanJA, je nekam čudna. :-)))[/quote]

Vsekakor malo manj kot kakšen “pravnik”, pardon – “pravnuk”:-))

Prav zanimivo bi bilo potegniti neke paralele med tem ali politik seksa zdravi ali si ga meče na roke in njegovimi dejanji…

Npr. zamenjava Drobniča je definitvno ukaz kor….

V vsakem časopisu je kup bedarij, Direkt, Slovenske novice, Nedeljski dnevnik, Jana…so pa na samem vrhu. Občasno preberem tudi Družino in lahko rečem da – za razliko od gornjih – poleg raznega balasta v njem najdem tudi kaj dobrega.

Ja, upokojenci res nismo delali dovolj. Zlasti na vzgoji. Zato nam razni nadebudneži, za katere smo leta in leta prispevali denar, (kar se mi zdi sicer povsem normalno), danes očitajo dokaj skromne pokojnine, ki smo jih vsaj nekateri krepko zaslužili.

Tudi v senci je kar toplo, očitno je vroči val že tu.

JanJa se pa meni vseeno ne zdi “čudna”. Jih je kar veliko tu gor, ki so krepko bolj čudni.

Dobro napisano.
Nisi pa nič napisala, kako je z našimi kandidati za predsednika države. Za Gasparija sem slišala, da je poročen in ima družino. Za Jelinčiča tudi slišano, da ima partnerko in otroke.

Nič pa ne vem za Turka in Peterleta. Ali sta poročena in imata družin?
Kako je s tem.

Lojze Peterle: brez žene Branke ne bi bilo Neže, Ožbeja in Mete. Njegova družina se očitno ne sramuje slovenskih imen.

JanJa JE čudna.

Vedno bolj sem mnenja, da je tale PRABABI malo čudna “prababi”..da tu in tam namesto nje napiše kaj kakšen “pravnuk” medtem ko ona strastno prebira rumeni tisk, kar se pa res ne spodobi poštenim, starim ženskam – sumljivo, sumljivo tole:-))[/quote]

=========================

Na moj računalnik pišem samo jaz, Na WC, pa nas hodi več.:-)))
Imate pri vas samo en računalnik, pa se menjavate???
Si pa uboga, pa toliko je odpisanih, pa še vedno uporabnih računalnikov. Bodi še iznajdljiva, če si že pametna.

Kako si ugotovila, da stranstno berem rumeni tisk,:-) jaz berem vse casopise enako.

Namalaj, kako se strastno bere??? Strastno brati cajtenge pa ne znam.:-))

Če hočeš, da ugotoviš resnico, je treba brati ene in druge časopise.

Kaj pa bi morala po tvoje jaz brati, kaj ti je sumljivo????

Te jezi, če pišejo, kar tebi ni povšeči. Taki časi so mimo, da se je vse skrilo.

Vsekakor malo manj kot kakšen “pravnik”, pardon – “pravnuk”:-))[/quote]

=============================

Misli so proste.

kako misliš, je pa nekaj drugega. Ti si s svojimi mislimi zelo zgrešila.
“FALILA”, pa ne samo tukaj, kar veliko “kiksov” narediš.

Res si čudna. “ČUDNA”, ti nisem samo vrnila, sem pravkar prebrala, malo višje, da si.

Nekaj napotkov, opozoril si od “pravnika” že dobila. Zgleda, da je odsoten. Ko se bo vrnil, ti bo že napisal, kdo je “čuden”.:-))))
Pravnik in pravnuk, nimata nič pri mojem pisanju.

Da boš še bolj razgledana, pa si preklikaj spodnji link.
Vse postavke na levi strani, 21 jih je, od Biblije do Impresuma, pa še vse ostalo, da si nabereš še več znanja, tudi “skritega” več stoletij ljudem.

http://www.zrtve-cerkve.org/

==============================

=====”V vsakem časopisu je kup bedarij, Direkt, Slovenske novice, Nedeljski dnevnik, Jana…so pa na samem vrhu. Občasno preberem tudi Družino in lahko rečem da – za razliko od gornjih – poleg raznega balasta v njem najdem tudi kaj dobrega.”======

Tudi Družino berem, jo ima teta, pa soseda mi jo večkrat prinese, jaz pa njej dam naše, tako da smo na tekočem, treba je brati vse, ne sasmo eno stran. Tudi SODIŠČA, zaslišujejo obe strani. Ane?

====”Ja, upokojenci res nismo delali dovolj. Zlasti na vzgoji. Zato nam razni nadebudneži, za katere smo leta in leta prispevali denar, (kar se mi zdi sicer povsem normalno), danes očitajo dokaj skromne pokojnine, ki smo jih vsaj nekateri krepko zaslužili.”=====

Se bova kar sprijaznila s temi “nadebudneži”, brez življenskih izkušenj. Saj jim še na misel ne pride, da bodo enkrat stari, če ne bodo preje, kako je že eden zapisal? “krep….” :-)))

====”Tudi v senci je kar toplo, očitno je vroči val že tu.”====

Ja ja, vroči val je tukaj, ubogi so tisti, ki nimajo vode.

====”JanJa se pa meni vseeno ne zdi “čudna”. Jih je kar veliko tu gor, ki so krepko bolj čudni.”====[/quote

Vsak po svoje misliva, ti po svoje jaz po svoje.:-)) benaflek je na dopustu.:-))))

Za tole ti priporočam, da odpreš novo temo, ker nima nobene zveze z mojim tekstom! In ne misli, da branim duhovnike, le da ne posplošujem, tako kot ti. Če je duhovnik, to zame ne pomeni avtomatično, da je dober ali slab![/quote]

Joži,
…… tvoje priporočilo ne bom upoštevala,:-))) ker je ta tema že vse zmešana kot “kurjidrek”. Si mogoče zadolžena, da delaš “red” tukaj??

Duhovniki, so pa dobri in slabi, žal je tako bilo, in je. Mogoče se bo pa zgodil čudeš, da bodo nekoč samo dobri.:-))))

…Vsak po svoje misliva, ti po svoje jaz po svoje.:-)) …

…Duhovniki, so pa dobri in slabi, žal je tako bilo, in je. Mogoče se bo pa zgodil čudeš, da bodo nekoč samo dobri.:-))))

Včasih se pa le v kakšni stvari strinjava.

Vsekakor malo manj kot kakšen “pravnik”, pardon – “pravnuk”:-))[/quote]

Misli so proste.

Res si čudna. “ČUDNA”, ti nisem samo vrnila, sem pravkar prebrala, malo višje, da si.

Nekaj napotkov, opozoril si od “pravnika” že dobila. Zgleda, da je odsoten. Ko se bo vrnil, ti bo že napisal, kdo je “čuden”.:-))))

Vse postavke na levi strani, 21 jih je, od Biblije do Impresuma, pa še vse ostalo, da si nabereš še več znanja, tudi “skritega” več stoletij ljudem.

http://www.zrtve-cerkve.org/%5B/quote%5D

“Prababi”,

nekaterim se kisajo možgani od vročine, nekaterim pa od……..hm, saj veš kaj mislim, ti, ki nam misli bereš.

Lep, vroč dan ti želim.

Vsekakor malo manj kot kakšen “pravnik”, pardon – “pravnuk”:-))[/quote

Misli so proste.

“Prababi”,

nekaterim se kisajo možgani od vročine, nekaterim pa od……..hm, saj veš kaj mislim, ti, ki nam misli bereš.

Lep, vroč dan ti želim.[/quote]
=================================

janJA, s čim sem te pa tako razjezila???? :-))))))

Vidim, da si mi zaželela vroč dan. Bumerang deluje, vroč dan je pošlatal tebe.:-)))

Sem brala, kaj si napisala, ko me ni bilo, pa je vse nekam “SKISANO”, Tudi nekateri drugi so ugotovili, da je vročina delovala, predvsem nate.

Zakaj že si mi zaželela vroč dan??? Aja, ker berem tvoje misli.:-)))
Saj od tebe druzega ni pričakovati.

Se držim v senci, sem si jo zaslužila.:-)))

Vsekakor malo manj kot kakšen “pravnik”, pardon – “pravnuk”:-))[/quote

Misli so proste.

“Prababi”,

Lep, vroč dan ti želim.[/quote]
=================================

janJA, s čim sem te pa tako razjezila???? :-))))))

Vidim, da si mi zaželela vroč dan. Bumerang deluje, vroč dan je pošlatal tebe.:-)))

Sem brala, kaj si napisala, ko me ni bilo, pa je vse nekam “SKISANO”, Tudi nekateri drugi so ugotovili, da je vročina delovala, predvsem nate.

Zakaj že si mi zaželela vroč dan??? Aja, ker berem tvoje misli.:-)))
Saj od tebe druzega ni pričakovati.

Se držim v senci, sem si jo zaslužila.:-)))[/quote]

Prababi!
Meni vročina paše zato sem jo tudi tebi zaželela. Žal mi je, če si me narobe razumela. Razjezila me pa nisi, čemu neki!
Torej: veliko, veliko hladne sence ti želim!

New Report

Close