Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Politiki se norčujejo iz stranskih učinkih po cepljenju učiteljev

Politiki se norčujejo iz stranskih učinkih po cepljenju učiteljev

Naši politiki se prav norčujejo iz stranskih učinkih Velenjskih učiteljev.Zame so to hudi stranski učinki kot so: povišana telesna temparatura nad 39, vrtoglavica, glavobol, slabost, hude trebušne težave…verjetno pri takšnih učinkih pistaneš tudi paničen, se spovneš na primere iz tujine, ki so imeli težave s strjevanjem krvi…In s čim bodo ali so bili politiki cepljeni?!

Ne, povišana telesna temperatura ni hud stranski učinek. A ste vsi postali neke primadone?

Seveda se lahko, ker jih kot je opaziti boli k. za ostale. Imajo diplomatsko imuniteto kajne? Kdo jo je sprejel, kdo jim jo je podal, priznal? Ja sami sebi. No pač se vid kok so fer.

Niso pa bedaki, to jim pa ne bi pripisal v nekih zadevah.

Je pa stranski učinek, zaradi katerega ne moreš v službo, še vsi ostali te pa v posteljo položijo. Bo držalo?

OMG, s tem se pa strinjam, po AZ že na cepljenju priporočajo, da dan dva raje odležiš, zato je totalno čudno, da so jih cepili sredi tedna. Za cepit je šolnike izključno v petek popoldne, da si v miru odpočijejo, sicer pa je treba res računati na dva dni bolniške. Tako pač je, to je v naprej znano in pričakovano.

Ja, čez vikend naj počivajo zaradi posledic cepljenja, v ponedeljek pa bodo že na polno pripravljeni učiti v razredih, brez priprav in brez prilagoditev.

Tale šola sploh ni edina, kjer so ljudje po cepljenju doma, ker so nesposobni za delo. Je takih kolektivov veliko, sploh v DSO-jih, ampak se o tem ne govori. Delat se norca iz bolnega človeka (tudi če ni nevarno, gre za bolne ljudi), je pa NAGRAVŽNO!!!

Politike, predvsem janso , kacinabi bilo treba cepiti proti neumnosti in to 2x letni da bi zaleglo, se bolgari so ustabili cepljenje z astro ze, ta dva pederajsa pa se kar silita druge…sama se naj cepita zahojenca psihopatska

To so normalni stranski učinki, če cepivo deluje, če se telo odziva nanj. Ampak z vsemi tiskovkami in blejanjem o cepljenju, ga ni človeka niti medija, ki bi ljudem znal normalno razložit, kaj lahko pričakujejo po cepljenju, kaj je normalno in kaj ni.
Na CNN je že mesece nazaj en zdravnik na lastnem primeru razlagal, kako je s cepljenjem in je dejal, da je to čisto normalno, da se malce slabše počutiš, nekaj vročine. On recimo je popoldne počival, naslednjega dne do 12 ure so pa reakcije izzvenele.

Tole jst tako vidim, kot da bi vojaka vprašal če je izstreljen metek deloval. Ta pa bi dejal, da je deloval, ker se je tip, ki ga je zadel zgrudil, če pa bi dejal da ne pa pomeni, da je falil.

Politiki so psihopati in psihopati nimajo nobene empatije.
Če pa so ljudje glupi in se obnašajo kot ničvredna čreda, pa je norčevanje psihopatov povsem pričakovano.

V Velenju je že toliko Albancev, da se dogaja tisto, kar se je dogajalo na Kosovu v osemdesetih. Množične slabosti, zastrupitve, vkup lezenje in podobno.

Politiki so psihopati in psihopati nimajo nobene empatije.
Če pa so ljudje glupi in se obnašajo kot ničvredna čreda, pa je norčevanje psihopatov povsem pričakovano.
[/quote]

To kar si napisal potrjuje tista zadeva, ko naj bi otroc pri telovadbi nosili maske pa je bil očitno malo preveč butast ukrep, tako da so se zganili še tisti v možganih, ki se morda ne in sem včeraj na 24 cur bral, da pa se sedaj ta ukrep že umika. Kar kaže na to, da kolikor “tem” psihičem dovoliš toliko in še več bodo “počeli”, če pa se folk mal zbudi pa se takoj umaknejo da ne bi bil rom pom pom.

To kar si napisal potrjuje tista zadeva, ko naj bi otroc pri telovadbi nosili maske pa je bil očitno malo preveč butast ukrep, tako da so se zganili še tisti v možganih, ki se morda ne in sem včeraj na 24 cur bral, da pa se sedaj ta ukrep že umika. Kar kaže na to, da kolikor “tem” psihičem dovoliš toliko in še več bodo “počeli”, če pa se folk mal zbudi pa se takoj umaknejo da ne bi bil rom pom pom.
[/quote]

Itak.
Povsem pričakovano.
Zato je tudi to res, da bi bilo konec korone, če bi narod ugasnil tv in snel nagobčnike.
Dokler pa glupi ljudje sledijo propagandi, pa mafija to lepo izkorišča in služi na račun neumne črede..

Čudno, da po celi Sloveniji ni zbolelo toliko učiteljev kot v Velenju. So nemara nepravilno skladiščili cepivo ali kaj podobnega? Ali so se namerno dogovorili, da bodo lagali o stranskih učinkih?

Ne bodo še dolgo.
Danes sem dobil en namig.
Ne pada Vlada.
Padajo Vlade.
Gotovi so.

Ste opazil isto podsmehovanje plačenih podgan včeraj tu na monu ko sem delil objavo od Renate?

Sej pravi jasno je vsem koliko je plačenih podgan tu gor?

Par prfoksov malo rame bolijo in so malo vročični po cepljenju, pa reveži že kličejo novinarje namesto, da bi počakali dva, tri dni, da pričakovana reakcija po cepljenju mine in to je to. Anticepilni moroni pa takoj v paniko glede poizkusov na učiteljih…Da te srat prime!
Kolikokrat smo imeli podobne efekte po cepljenju proti gripi pa nismo vriskali o Mengeleju kot te novodobne seronje.

ja o vuku, a vuk na vrata..

Kot sem rekel včeraj, zaželjeni so stranski učinki, to pomei da cepivo deluje, phahaahah.
Ma idi bre, ponavljate kot papige.
Preklete površne oprane glave.

V DSO-jih nas je šlo veliko delat, klub povišani temperaturi, vrtoglavici, slabosti. Doma sem tudi bruhala.
DSO-ja žal ne moremo zapreti niti za eno popoldne.
In povem, da se komaj zdrži. Po 2 Lekadola na 6h in po 1 ali 2 Analgina na 8h.
Drugače ne gre.
In mi je žal, da morda nisem tako pogumna, da bi ostala doma.
Pa mi nihče ne grozi.
Ampak stalno razmišljam — kdo bo pa delal???
Zaradi tega nisem vzela bolniške.

Se pa strinjam, da se delati norca, je milo rečeno – grdo!

Pa če so samo učitelji tako občutljivi zakaj hudiča potem vse več držav od Norveške prek Avstrije, Italije in do Bolgarije ustavlja cepljenje?? In vse zaradi AZ cepiva. Zanimivo, ne? AZ je treba ponucat, učitelji so velka masa za porabit. Naj Kacin nastavi ramo pred kamerami in potem za en teden v razred z njim! Če so v Velenju na veliko jamrali. Všeč mi je bil, a zdaj ima možgane čist oprane in nafilane z nesprejemljivim jezikom, ki ga poznamo. Saj vemo od kje.

V DSO-jih nas je šlo veliko delat, klub povišani temperaturi, vrtoglavici, slabosti. Doma sem tudi bruhala.
Drugače ne gre.
Pa mi nihče ne grozi.

[/quote]

Pa kaj vam je, ljudje, da hodite takšni delati in da ne prijavljate stranskih učinkov?

Se nimate niti malo radi, da bi vaše telo v miru prebolelo šok, ki ga je doživelo?

Zaradi vas, ki ste tiho, sedaj, ko je ta večja skupina ljudi odgovorno ostala doma, izgleda, kot da so oni čudni, ne vi, ki uničujete sebe in ogrožate še druge, ko ste v tveganjem zdravstvenem stanju na cesti in na delovnem mestu!

Drugače ne gre.
Pa mi nihče ne grozi.

[/quote]

Čisto narobe razmišljaš. Može se bez onoga koga nema, pravijo naši južni bratje. Nihče ti ni hvaležen za tvojo žrtev, nič več ne bod dobila plače zato. Briga njih tvoje zdravje in počutje. In enako bi moralo biti pri tebi. Ta občutek, da se bo brez tebe delo ustavilo, hrani samo tvoj ego, da si pomembna. Pa v resnici nisi. In to ti pišem zato, ker sem bila na istem kot si ti. Delas si medvedjo uslugo, sebi in drugim, saj si dokaz kako se uslužbenec ne sme obnašati.

Mimogrede in zakaj si se cepila? Si sama hotela ali so te ustrahovali?

Upam, da ti gnide s Trstenjakove dajo vsaj sendvič za trolanje. Butelj zahojeni🤮
https://youtu.be/sCNrK-n68CM

New Report

Close