Politiki se norčujejo iz stranskih učinkih po cepljenju učiteljev
To so že znaki kovida.. ki ga seveda cepivo povzroči, če nisi 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zdrav.
Politiki pa s tem norčevanjem itak le kažejo svojo gnilo dušo. Je kaj drugega od njih za pričakovat? Ne. tako da tisti ki ta štrot še volijo, se zamislite nad sabo komu dajete svoj glas.
Vročina 40,5. Toliko je imela moja sorodnica. Na srečo se je cepila v petek in je bila do ponedeljka že dobra. Ampak dva dni je bila čisto hin. Ne vem, zakaj ni tega prijavila. Sem ji rekla, da zaradi takih, ki ne prijavljajo stranskih učinkov, so pa zdaj velenjski učitelji “tagrdi”, ker so si upali povzdigniti glas. In še to: bolj nam trobijo, kako varno je cepivo astra zeneke, manj jim verjamem. Saj so na začetku tudi trobili, da maske niso potrebne, dovolj je meter in pol razdalje… Sem jih šla takoj kupit, sto mask sem dobila za manj kot tri evre. In glej, teden za tem jih je že začelo zmanjkovati. To je bilo pred letom. Jaz nobenemu nič več ne verjamem. Prav je, da se cepimo, se bom tudi sama, ko bom prišla na vrsto. Priznam pa, da me je strah. Upam, da kmalu ugotovijo, kaj je bilo narobe s to serijo cepiva. Pravijo sicer, da do Slovenije ni prišla.
od kdaj so to normalni stranski ucinki a to je zdej nova terminologija cepljen sem proti hepatitisu 5 krat tetanusu klopnemu meningoencrfalitisu tubrrkulozi ospicam crnim. kozam pa nikol nisem imel vrocine kaj sele glavobolov slabega pocutja ali cesa drugega. Podpiram cepljenje sicer. Vsi se pejte cepit
od kdaj so to normalni stranski ucinki a to je zdej nova terminologija cepljen sem proti hepatitisu 5 krat tetanusu klopnemu meningoencrfalitisu tubrrkulozi ospicam crnim. kozam pa nikol nisem imel vrocine kaj sele glavobolov slabega pocutja ali cesa drugega. Podpiram cepljenje sicer. Vsi se pejte cepit
[/quote]
A to so normalni stranski učinki? Zakaj potem nismo bili seznanjeni z njimi?
https://twitter.com/BozidarBiscan/status/1370396929369202689?s=20
Zanimivo, da ni noben izmed teh učiteljev zaradi bolečin v rami prišel v ambulanto, samo bolniško so si lahko vzeli, me zanima, če bi isto storili, v kolikor bi bili zaposleni v zasebnem sektorju in kako dolgo bi jih delodajalec gledal.
https://twitter.com/Bond00775328617/status/1370271230775996417?s=20
Politiki se že od vsega začetka tega natega norčujejo iz neumne črede.
Vsi vemo za afere, za njihovo nenošenje nagobčnikov, za skupinske zabave, zabave v zaprtih lokalih, nošenje nagobčnikov samo pred kamerami za neumno čredo, lažno cepljenje za neumno čredo, laganje kako so oni dobri, da strupeno cepivo odstopijo neumni čredi, da bo prej prišla na vrsto…..Dokazov za norčevanje iz neumne črede je kolikor hočeš.
A neumni čredi lahko predočiš petsto dokazov, pa bo neumna čreda še vedno verjela psihopatom kateri se norčujejo iz neumne črede in čredo tudi tako tretirajo kot popolnoma neumno in ničvredno.
Očitno tudi ta čreda zase meni, da je neumna in ničvredna.
V DSO-jih nas je šlo veliko delat, klub povišani temperaturi, vrtoglavici, slabosti. Doma sem tudi bruhala.
DSO-ja žal ne moremo zapreti niti za eno popoldne.
In povem, da se komaj zdrži. Po 2 Lekadola na 6h in po 1 ali 2 Analgina na 8h.
Drugače ne gre.
In mi je žal, da morda nisem tako pogumna, da bi ostala doma.
Pa mi nihče ne grozi.
Ampak stalno razmišljam — kdo bo pa delal???
Zaradi tega nisem vzela bolniške.
Se pa strinjam, da se delati norca, je milo rečeno – grdo!
[/quote]
ti multinick prenehaj s temi lažnimi posti, ker te bom sicer blokirala za 7 dni. Preveč si dovoliš in uporabljaš lažna imena in to tudi po 12 vsaki dan. To je zadnje opozorilo!
[/quote]
MOJ PODPIS! To niso normalni stranski učinki
ti multinick prenehaj s temi lažnimi posti, ker te bom sicer blokirala za 7 dni. Preveč si dovoliš in uporabljaš lažna imena in to tudi po 12 vsaki dan. To je zadnje opozorilo!
[/quote]
Ti nisi noben moderator ampak una vešča, ki ne ve, da se ne piše vsaki dan. Tebe bi blo treba blokirat zarad laži.
Po AZ cepivu so dokaj hudi stranski učinki pri nekaterih. Tega za ostala cepiva niso poročali v taki količini.
Čisto narobe razmišljaš. Može se bez onoga koga nema, pravijo naši južni bratje. Nihče ti ni hvaležen za tvojo žrtev, nič več ne bod dobila plače zato. Briga njih tvoje zdravje in počutje. In enako bi moralo biti pri tebi. Ta občutek, da se bo brez tebe delo ustavilo, hrani samo tvoj ego, da si pomembna. Pa v resnici nisi. In to ti pišem zato, ker sem bila na istem kot si ti. Delas si medvedjo uslugo, sebi in drugim, saj si dokaz kako se uslužbenec ne sme obnašati.
Mimogrede in zakaj si se cepila? Si sama hotela ali so te ustrahovali?
[/quote]
Ne dokazuje se ona svojim šefom, ona dela z ljudmi ki so odvisni od nje in ji je jasno kaj pomeni če je ne bo. Mogoče če bi proizvajala bicikle bi pa ostala doma.
Pa vprašanje zakaj se kdo v DSO cepi je tudi malo mimo. Spet, če bi delala v tovarni biciklov se mogoče ne bi. Saj nam je malo znano koliko jih je umrlo v DSO. Moj stric bi skoraj, 2 meseca zaprt v sobi, stike je imel edino z delavci, medtem faše virus. In spraševati potem te delavce zakaj so se cepili…Ker so odgovorni, bi rekla, zato. In jim je mar še za koga ne samo zase, kar je pa razvidno iz njenega zapisa.
Kje sploh piše, da boste po cepljenju 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zaščiteni? Kaj je z novimi vrstami korone?
Jaz še nikoli nisem imela kakšne reakcije po cepljenju. Dokler so to NORMALNI stranski učinki – izvolite mojo dozo.
Zanima me, če so jih testirali na koronavirus (tiste s povišano temp.). Pri nas so jih – zanimivo so bili +. ????
In če jih niso – skrajno neresno dejanje – ker v končni fazi, bi se res lahko prej okužili. WTF????
https://twitter.com/BozidarBiscan/status/1370396929369202689?s=20
Zanimivo, da ni noben izmed teh učiteljev zaradi bolečin v rami prišel v ambulanto, samo bolniško so si lahko vzeli, me zanima, če bi isto storili, v kolikor bi bili zaposleni v zasebnem sektorju in kako dolgo bi jih delodajalec gledal.
https://twitter.com/Bond00775328617/status/1370271230775996417?s=20
[/quote]
Moja prijateljica si je vzela tisti dan dopust, drugi dan pa se je odvlekla v službo, ker ni hotela, da njena sodelavka oddela dve izmeni, ker ni menjav. Se cel teden ni bila ta prava. Od druge prijateljice sin je zelo fizičen, ker je distrofik in se je cepil in imel 4 dni vročine 39,5, ki je sploh niso mogli zbiti, ampak ironično je pa to, da on sploh ne sme imeti temperature nad 37, 5, ker ima slabo srce in lahko zaradi tega umre in klicali so zdravnika, ki je rekel, da je treba vročino zbiti, drugega ne more nič narediti. Vročina pa ni padla kljub lekadolom, nalgesinom,… Sedaj pa ne ve kaj naj z drugim odmerkom, ker so rekli pri zdravniku, da je drugič se huje kot prvič. Nekateri pa se pravite, da pretiravajo in lažejo samo, da bi ocrnili vlado. Sprašujem se kako se lahko spravljate na nedolžne ljudi, ki imajo resne težave in nobene veze s politiko sploh.
Ne bodo še dolgo.
Danes sem dobil en namig.
Ne pada Vlada.
Padajo Vlade.
Gotovi so.
[/quote]
Manjši problem bo, da bo šla Nemčija ponovno v nacizem. Prgida bo namreč dobila krepko nad 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.
Tudi Avstrijci so začeli na portestih, PRBVIČ PO 2 . svetovni, skandirati Sieg Heil, ki je bila ves čas močno prepovedana parola.
Me pa veseli, da gre Merkla na msetičšče zgodovine, verjetno tudi pred sodnika.
Se pa bojim, da se v Srbiji kmalu začela državljanska vojna. Se pa Nato seveda ne bo upal posredovati, ker imajo Srbi od Rusov zelo moderno orožje. In ker bo to srbska notranja zadeva., ki NATO ne sme brigati.
Izraelci se bodo, mnogi, uprli njihovemu domačemu fašizmu, ki ga počne izraelska vlada nad državlajni s cepljenjem in covid dovolilnicami.
Medtem, ko bodo v Sloveniji fašisti, ki so na oblasti, morali pobegniti iz države, tako, kot so koncem 1945.
Mogoče jim bodo ponudili gostoljubje avtrijski fašisti, kdo ve. Gliha vkup štriha.
Bi pa bilo odbro začeti delati sezname slovenskih državljanov, ki kakorkoli podpirajo plandemijo.
In kasneje procesirati vse po vrsti. 3 do 30 let zapora za tiste, ki ne bodo uspeli pobegniti v tujino… In zaplemba premoženja, zakaj pa ne…
Za napačne odločitve je pač treba plačati, tako ali drugače…
Moja prijateljica si je vzela tisti dan dopust, drugi dan pa se je odvlekla v službo, ker ni hotela, da njena sodelavka oddela dve izmeni, ker ni menjav. Se cel teden ni bila ta prava. Od druge prijateljice sin je zelo fizičen, ker je distrofik in se je cepil in imel 4 dni vročine 39,5, ki je sploh niso mogli zbiti, ampak ironično je pa to, da on sploh ne sme imeti temperature nad 37, 5, ker ima slabo srce in lahko zaradi tega umre in klicali so zdravnika, ki je rekel, da je treba vročino zbiti, drugega ne more nič narediti. Vročina pa ni padla kljub lekadolom, nalgesinom,… Sedaj pa ne ve kaj naj z drugim odmerkom, ker so rekli pri zdravniku, da je drugič se huje kot prvič. Nekateri pa se pravite, da pretiravajo in lažejo samo, da bi ocrnili vlado. Sprašujem se kako se lahko spravljate na nedolžne ljudi, ki imajo resne težave in nobene veze s politiko sploh.
[/quote]
Če ima še kaj pameti ga ne bo dala cepit!