Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek POLIZAL ME JE ….

POLIZAL ME JE ….

ha, ha, ha, ha, mene je pa zdej nekdo tako lepo “polizal”. Sem dobila e-kartico z naslovom “Sladoled” in ko sem jo odprla, ko se je nalagala, sem morala po navodilih vpisati svoje ime. In potem se speljejo mimo mojih učk samiiiiiiiiii slaaaaaaaadoooledi … pa čokoladni, pa vanilijev, pa pistacijev, pa taki in onaki …. na koncu pa …….ej, rdeč sladoled, na sredini pa moje ime……….yeeeeeeeeeeeeeeessssssssssssss in potem “mene” (mene sladodelka, anede??) začne ena živalčka taaaako lepo lizzzzzaaaaaaaaat, da me vse žgčeka, ha, ha, ha, ha!!!!!

Bog polončkaj!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Le kuga je mislu late PC ali pa tale med.over.net,
da je ob koncu … po treh pikicah napisal tisto čudno
številkarijo ??????

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Zdej me pa neki zanima.

Če napišeš ***** ali *****…je Primož tudi na nov strežnik prenesu stare prepovedi?

(Namreč…tiste čečke pri Maričinem postu so mi čudne)

Mariči, sicer pa Bog polončkaj.
Naj te s sladoledom ali brez…glavno da paše :)))))))))

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Jebi ga,.
Spolni organi v materinščini so še vedno tabu tema
:(((((((((((((((

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

… ma sej v tem je fora, a veš: jaz sploh nisem nobene stvari vpisala, kdo da me je polizal, ane, ampak je po treh pikicah od mojega naslova:
POLIZAL ME JE …. naredilo kar tisto štrikarijo iz številk. Drgači bi jest napisala: polizal me je zajček !!!!

Ojla, Sašk, enga spešl objemčka zate! Pasal pa je, pasal, ziher ! Mi je bilo hudo, zdaj sem pa že ven iz tega zosa trapastega!

New Report

Close