Poljub !
Sem hotel le eno.
Neki lepega napisat kot “jaz” ne kot čjšpo.
Pa sem pozabil vse. Gesla, imena, vse….še za čjšpota. In sem se vrnil h koreninam in dodal klicaj, da je ziher.
Pred nami je vikend.
Sonce ki prebuja življenje in strasti, pred vrati so počitnice, morje, lenarjenje in lepi dogodki.
Sašo vam želi tistega osnovnega, prvinskega, tistega brez katerega se ne da živet in tistega iz katerega vse potem izhaja. Poljub.
Poljub ljubezni, prijateljstva, simpatije, naklonjenosti, kakršenkoli poljub.
In če prav pomislim, tista želja in hrepenjene, pa tisti poljub ki jih sledi…je med najlepšimi, če ne najlepši občutek na svetu.
Ko si ljubljen in zaželjen…ko govori le tišina, ko se dlani dotaknejo las, ko začutiš na svojih prsih še ene druge…..in zamižiš in te odnese dotik ustnic……..
Od srca vam želim česa podobnega !
Sašo
Kaj se ti je pa zgodilo , da si kar naenkrat tako romantičen ?
A si koga novega spoznal ;)))
Sicer pa – v celoti se strinjam . Poljubi …. in tisti drobni , sladki poljubčki , ki jih za začetek , zvrhana nežnosti natrosim po njegovi bradi , licu , očeh , ustnicah …. oja , vsi bi morali te stvari čimvečkrat početi :)))
… bi bilo lepše na svetu …
bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla
hmm nekak več ne verjamem v pravljice in hapi ende…princese itak nimajo dote…princi so brez konj….nam tlačanom gre se najlepše..smo brez vsega in vemo, da nikoli nič ne bomo meli ;)))