Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Poljubila sem dekle in bilo je vauuuu!

Poljubila sem dekle in bilo je vauuuu!

V petek sem se znašla na eni lušni žurkici. Mešana družba, alkohol, ganđa, fina muzika. Na drugem koncu sobe sem zagledala punco z najlepšimi usti in vse kar sem si želela v tistem trenutku je bilo, da bi jo poljubila, da bi okusila te sladke ustnice.
Imam fanta, nikoli me nobena punca ni privlačila. V mlajših letih sem rada eksperimentirala, vedno z fanti. Ta petek pa je bilo drugače. Ta punca je bila popolnost.
Vedela sem, da se bi zgodilo, tudi ona je čutila enako. Na nek erotičen način sva se približevali ena drugi. Kot bi vse v prostoru obstalo. In zgodilo se je! Najbolj vroč, najbolj sladek poljub v mojem življenju.
To je bi bilo vse kar se je zgodilo, a jaz že dva dneva mislim samo nanjo. Vse kar vem je njeno ime in da bi z veseljem še kdaj okusila sladkost njenih ust.
Res mi dogaja, borim se z nepoznanimi čustvi, borim se z moralnim mačkom, to pomeni da sem prevarala fanta? Naj iščem njo? O shit, kaj naj naredim? Meša se mi!

Sem sredi kuhanja nedeljskega kosila. Vmes malo pogledam na forume.

Ta tvoja zgodbica je še mene razvnela! Tudi sama še nisem poljubila dekleta, zdaj bi pa jo. 😉


Čudovito.
Skrajni čas je, da se vse lezbe poparčkate in bodo končno vsi LGBT in osmomarčevski inštituti ostali brez dela…

H V A L A
[/quote]

Sem na začetku napisala, da nisem lezbika. Tisti moment ni bilo časa, kraja, spola,.., bili sta dve bitji in čista kemija!

Moja bivša je tudi poljubila punco in sta se še lizali tam nagi celo uro in s prsti not/ven, jaz pa gledal v kotu in nisem upal zraven, 14 sem bil star madonca, oni dve 17 in 18. Pol sem ji rekel drug dan, da me je prevarala in jokal sem 😀

Vroča tema za nedeljsko popoldne! Punca, razvnemaš moške in ženske. Možu sem na glas prebrala tvojo petkovo dogodivščini, zdaj pa se tako nekaj sumljivo okoli mene smuka, jaz pa tudi komaj čakam, da dete zaspi svoj zaslužen popoldanski spanec.

A ni druženje prepovedano? Ali vas je bilo samo 6?


Omejitev je 10.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Folk, pejte se lizat.

Potrebna

Kam gre ta svet!? Strejt punca poljublja dekleta, ženska doji prijateljičinega otroka, JJ misli, da je največji poštenjakar, dogajajo se družinske tragedije, svetu se dogaja epidemija, bogatih vedno več, revščina ogromna,… To je potop! Res nisem za ta svet, ker nič več ne razumem.

Punca poljubi punco, kar tako malo za hec? Ljudje kje imete merila in moralo? Čas bi bil, da se vsi skupaj zazremo vase, v svojo notranjost.

Ce bi vedele, kako okusno je zveciti njene osramne ustne ne bi nikdar z moskim.

Pridi in čiči mi na tiči.
[/quote]
Mmmm💋💋💋

Pa še ti kušni moškega, kdo ti brani 😛

če bi jo našla? Kako misliš, da bi se odzval fant? je tebi normalno, da si poljubila osebo istega spola? Zakaj imaš moralnega mačka, zaradi fanta ali zato, ker si ugotovila da te privlači enaki spol?


Najdi jo in jo kresni:)))

Raje gledam poljubovanje dveh lepih deklet kot dedcev. Tisto bi bilo pa res ogabno videt, recimo Jansa in Kordis.

Ha ha ha, ti pa si za hece. Saj je notranji minister rekel, da do 10 oseb se lahko druži, po čem sklepaš, da jih je bilo več.? Kako veš, da ne gre za avtoričino domišljijo, umetniško svobodo?

Priznaj, da si samo ti bije nevoščjivo, ker nimaš družbe, ker ne moreš poljubiti dekleta.


Usekaj se dol z njo! Morala nima nič s tem! Če paše, pač paše!

Take punce niste za resne zveze in nikoli ne boste. Ta tvoj fant je sam ena lutka ane? Ne upaš priznat da si lezbijka, da te družina ne bo postrani gledala 😀

Pa halo, ni zdaj zaradi enega poljuba punca lezbijka!

Tudi jaz sem jo v študentskih letih. Pa ne samo enkrat, dlje od poljuba nisva prišli. Nikoli več me ni mikala nobena druga ženska, moj mož bi pa sedaj bil tega zelo vesel.

V najstniških letih, ko sem se še iskal sem imel na nekem žuru podobno izkušnjo. Doma me je čakala punca, jaz pa sem se na žuru zagledal v moškega, najbolj fu.abilnega moškega na svetu. On se je zapičil vame, mene pa ni motilo. In sva se poljubljala! Pa tudi dlje sva šla in ne samo enkrat. To je bila kratka epizoda v mojem življenju. Nikoli več se nisem zapletel z moškim, saj enostavno ni bilo takega ob katerem bi se v meni kaj premaknilo. Nikoli o tem nisem nikomur govoril. Danes prvič in verjetno zadnjič.
Ti pa naredi kot ti pravi srce. Jaz fantu ne bi povedal na tvojem mestu, da ne boš na koncu brez obeh dveh. Punco pa morda še kdaj srečaš in boš videla. Prepusti se!

Mene pa res zanima kako se bo tole razpletlo. Avtorica, bodi faca in nam javi! Jaz bi fantu povedala. Moški so precej dovzetni za razno razne zadeve z dvema ženskama. Držim pesti, da najdeš bejbo.
Daj res javi kako bo šlo!

Me zanima, ce bo napisala okus njene …, pa ritne luknje, stopal…

Mmm bejba, to je najlepše, ko gledaš, kakl se dve bejbi ližeta in grizljata ustnice ter vlečeta jezička, ti pa eni ližeš muckico in gledaš, kako se odziva in začne zvijat. 😉

To je ena izmed dobrih stvari tega, da si na pretežno ženskem faksu in spoznaš veliko bejb. 😀

Pogrešam tole, sploh zdej k je korona zj**ala zadeva in se je težk zmenit, da bi se spet tkole dobil v študencu al pa pr eni.

New Report

Close