Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Poljubljam se..le kako;))

Poljubljam se..le kako;))

KAKO SE POLJUBLJAJO

Buren, strasten, nežen ali požrtvovalen? Poljub vam bo povedal več kot tisoč besed – poznavalke boste po božanskih ustnicah enostavno prepoznale, ali gre za ovna, leva….

OVEN: Že najmanjši namig ga bo spodbudil i n preden se boste zavedle, boste ležale v njgovem objemu. Komaj boste prišle do zraka. Le zakaj bi? Pozabile boste na vse. Pri poljubljanju je pravi strokovnjak.

BIK: Mirno in sproščeno se bo spustil v flirt.Kadar pa si nekaj vpije v glavo, to tudi doseže. Počasi vas bo omrežil, vendar bo strast v njem narasla v nekaj sekundah.

DVOJČEK: Govoril bo, dokler ne boste več vedele, kje se vas glava drži. Potreboval bo jasen znak, da se bo počutil dovolj gotovega za poljub. Skoraj sramežljivo vas bo nežno poljubil – kar bo v vas zbudilo noro željo.

RAK: Rad razvaja druge in tako bo njegov poljub zelo čuten. Najraje bi se neprekinjeno ljubkoval in objemal. Tudi vi si ne boste želeli konca njegovih poljubov.

LEV: V zapeljevanju je pravi strokovnjak. Samozavestno se bo razkazoval in poudarjal svojo seksapilnost. Poljubljal se bo divje in nebrzdano, zaradi svojega poželenja pa bo še privlačnejši.

DEVICA: Prvi poljub se vam bo zdel nekako hladen. Njegov moto je namreč: najprej počakaj, kaj se bo zgodilo. Toda pod hladno fasado se skriva vulkan. Po začetnem preskušanju se bo sprostil.

TEHTNICA: S svojo očarljivostjo vas bo ovil okoli prsta, da ne boste več vedele zase. Tehtnica se poljublja romantično, skoraj filmsko. Srce vam bo neizogibno razbijalo kot ponorelo.

ŠKORPIJON: Dinamično bo skočil na svojo »žrtev« ter vas brez zadržkov poljubil odločno in samozavestno. Če ga ne boste zavrnili, se bo pomiril in vam pokazal tudi svojo občutljivo plat.

STRELEC: Izredno radoveden in vztrajen strelec bo takoj stopil v akcijo. Njegov poljuv je kot Napoleonov osvajalni pohod. Po zmagi se umakne in počaka na rezultat. Zatem pa bo zares divje.

KOZOROG: Na začetku bo deloval zelo samokritično in skromno. Poskusil bo vse možnosti, preden bo naredil odločilen korak. Njegovi poljubi so zelo spremenljivi – ravno tako kot on sam. Če mu boste dali priložnost, se bo z vami ljubkoval do belega dne, in še dlje.

VODNAR: Zelo je temperamenten in še posebno so mu ljube avanture. Delil bo svoje vroče poljube, ko boste to najmanj pričakovali. In vedno znova se vam bo zazdelo, da vas tako še ni poljubil. Nikoli vam ne bo dolgčas.

RIBI: Moški , rojen v znamenju rib, bo precej neodločen. Zanj je romantika na prvem mestu. Kozarec penečega vina, sveče ter globok pogled v oči – uresničil bo vaše sanje. Poljublja se zelo čutno.

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Najebala sem ga;))..to itak ven..ker mam njega ob sebi..ma je lepo..mmmmmmmmmmmm…haha

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

le kaj si ti;))

send $

Zmaj!

Po kitajskem horoskopu!
;-))))

opica po kitajskem..hahaha..ma saj sem itak ko ena mankica tud tko..aneda sp;))…drugac pa sem..una k te nasadi..ce mas na seb rudeco..nekaj;))…zdaj pa takoj rec ..kva si ti..takoj……

moj je vulkan……. madonca…….

hudo bo ko bo bruhal ogenjcka al lavo no;))bejz johanka dokler je se cajt..polej bo nevzdrzno;)))

iiiiiiii, petelinka siiiiiiiiiiiii……

uganeš kej sem jst? ;))

ne ne……. to je mišljeno samo glede polubčekov……. jaaaaaaaa

meni licis na..cak mal..kam bi te dala..nekaj plavajocega..riba si…

nak, riba pa ne………. hihi….. kvečjemu u mojih krempeljčkih……. in med zobmi….. in u želodčku…………. hihihi

no, a sem ti kej pomagala? ;))

Mona!
To sem.

pa nis lev;))

ne matri me..in rec kva si;))

moja neče bit

leta letijo - iščem stevardeso.....

ja bemo useh pa tud ne mors met..ti casanova;))

New Report

Close