Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Poln kufer imamo telemacha

Poln kufer imamo telemacha

Nikoli ne porabimo več kot 3giga podatkov (nobeden od 5), telemach pa veča in veča. In zdaj so svojo dobrodušnost kronali z višjo ceno. NE POTREBUJEMO 30 GIGA. Znižajte ceno. Razmišljam o drugem ponudniku.

Ti razmišljaš, jaz bom pa to dejansko naredila. Po izteku vezave (en mesec) grem na Bob za 10 evrov, ki mi nudi bistveno več, kot rabim. Na Telemach sem šla zaradi ugodne cene in ker sem dobila poceni telefon. Telefon zdaj imam in ne rabim operaterja, ki mi draži paket, dokler je še kaj konkurence.

Ma, tudi mi, tudi mi. Samo imam še telefon za odplačat 13 mesecev sem še pečena

Kako je z smsi in mmsi pri Bobu, se res plača vsakega? In mms naj bi bil precej dražji?

SMS-i so vključeni. Kdo danes sploh še pošilja MMS-e ob vseh teh messengerjih?

https://bob.si/

… v sem napišejo najprej, da povečujejo paket…
pol pa zraven kao kot opombica aja za to vam bomo zaračunali 2 e več…
to so v kratkem času že druge podražitve.
ne vem kdo to vse porablja te podatkovne prenose, ampak to kar delajo je odbijajoče in so se po mojem “zaklali” s to potezo.

Tudi pakete televizije internete in telefonije so spremenili v drugačne – z drugačnimi imeni in ravno tako podražili cene.
mene to odbija pri ponudnikih da kar naprej spreminjajo imena paketov in vsebine, cene pa itak…
kao se nekaj zavežeš s kao ful ugodno ponudbo, ki jo dajo v tistem trenutku. In potem v času vezave to ponudbo še trikrat podražijo.

ta firma je itak cela gnila. Od ljudi, ki so tam zaposleni – kar večina nesposobnih, šlampasth, neiskrenih, nesramnih, ni da ni.

me je pa prešinilo – sem brala da imajo neke težave z akosom in ukinitvijo nekih športnih programov, ali nekaj v zvezi s tem – in se nekaj tožarijo – in to očitno stane – in rabijo polniti mošnjiček tako,da lupijo stranke. :(((

SMS-i so vključeni. Kdo danes sploh še pošilja MMS-e ob vseh teh messengerjih?

https://bob.si/
[/quote]
jaz jih pošiljam.
viberjev in podobnih ne uporabljam 🙂

Tudi jaz jih imam poln kur**, s 1.12 se mi podraza paket, zaradi podatkov, ki jih ze sedaj ne porabim, itak je pa zdaj ze skoraj vsepovsod wifi, po tujini se posebej. Nq sreco mi januarja poteceta 2 leti in z najvecjim veseljem grem stran. Najbrz res k bobu, bom se premislila

jaz jih pošiljam.
viberjev in podobnih ne uporabljam 🙂
[/quote]

Sem šla malo pobrskat in uporabniki pravijo, da Bob MMS-ov extra ne zaračunava, ampak kot SMS.

Dva dni pred dnevom mrtvih, odličen marketinški oddelek imate. Verjetno ne bi mogli izbrati boljšega dneva, kreteni.

Telemah ima pakete, ki si jih izbereš po potrebi, porabi.
Najcenejši je paket več, ki nima bogvekaj prenosa podatkov, ima pa neomejeno klicanje v vse operaterje. Kolikor vidim trenutno ceno, je s telefonom huwaei 15€.
Predplačniški s samim polnjenjem, neomejeno, pa 10€.
Tisti, ki ju uporabljte, če je napaka z moje strani, me popravite.

Vleče pa povsod v Sloveniji in tudi v At.

Mlada punca, če želi zaslužiti, ga vleče marsikje.
Zrno na zrno: garsonjera…

Pojdi na A1. Imajo dobre A1 GO! pakete.

Danes prej fantje, tud starejši.

Sem ravno včeraj pisala, zakaj sem šla stran predčasno od Telemacha. Pred tem sem bila hkrati nekaj mesecev pri A1 s polovično naročnino, ki jo še imam do konec leta. Ostala sem pri njih. Samam imam paket Svobodni.

Sem ravno včeraj pisala, zakaj sem šla stran predčasno od Telemacha. Pred tem sem bila hkrati nekaj mesecev pri A1 s polovično naročnino, ki jo še imam do konec leta. Ostala sem pri njih. Samam imam paket Svobodni.
[/quote]

Kolk GB, tu in v tujino in kolk te košta?

Pišeš: Za 10 evrov vse, potem pa napišeš, da ni bogvekaj prenosa podatkov. Kaj je torej vse? Brez prenosa podatkov nič. Pri Bobu dobiš za 10 evrov 20 gigbajtov podatkov. Že to je overload, ne rabiš 30, kot jih po novem ponuja Telemachov paket Še več za 14 evrov. Za uporabnike trojčkov, sicer je po novem naročnina 17 evrov! Absurd.

Še ena bivša stranka Telemacha. Z njihove telefonije prešaltal na hoferjev hot. Super cena, ne dražijo, nobenih izpadov, mirni živci.

Dobila vceri sms o podrazitvi me je zelo presenetila, zato grem drugam. Skoda, ker tale poteza ni pametna z njihove strani.

Pišeš: Za 10 evrov vse, potem pa napišeš, da ni bogvekaj prenosa podatkov. Kaj je torej vse? Brez prenosa podatkov nič. Pri Bobu dobiš za 10 evrov 20 gigbajtov podatkov. Že to je overload, ne rabiš 30, kot jih po novem ponuja Telemachov paket Še več za 14 evrov. Za uporabnike trojčkov, sicer je po novem naročnina 17 evrov! Absurd.
[/quote]

Pri bobu, ima kaj za ta denar tudi porabe v tujini? Hvala vnaprej.

Pri bobu, ima kaj za ta denar tudi porabe v tujini? Hvala vnaprej.
[/quote]

Ima.

https://bob.si/ponudba-bob/narocniski-paketi/drzni-bob

Kolk GB, tu in v tujino in kolk te košta?
[/quote]

V aprilu letos sta sicer oba operaterja podržila naročnino za 1€.

Pri A1 imam 30gb, 6gb eu, 1gb za 34 držav izven eu, neomejene klice, sms, mms pri nas. Ker je ena vprašala, kdo sploh še uporablja mms – jest he. Signal je bistveno boljši pri A1. Pri Telemachu so mi rekli, če ga ni, naj naredim preklop na Telekom. Že sredi Ljubljane sem se mogla premikat sem in tja, ker al ni blo signala al so me slabo slišali. Al pa it na drugo lokacijo. A zdej naj za 5 monut še preklapljam kam. So predstavljaš, rabis nekaj urgentno, ti moraš pa najprej kam preklapljat. Pri A1 teh težav nimam. Pa pri mejlih so tudi ažurni, ko jih kličeš pa tudi.
Za eno leto 13, potem pa cca 22 €.

Telekom Slovenije ni nč drugače od Telemacha, isto so za mobile pakete zvišal prenos podatkov za 10 GB (skupaj 30 GB) položnica pa 2€ dražja.

Zaenkrat so najbolše ponudbe mobilne storitve tiste ko jih ma HOT pa BOB, pa tut cena mobilnih storitev je ful pocen.

Najhujše je pa to. Pridem v BTC tja v tuš center kjer, je telemach. Uprasam a lahko plačam telefon. Pravi ni panike kera številka, jst povem pa pravi tok in tok. In jst ok pa gledam pa vidim 0.50 centa. Pa rečem kaj pa to. Pa pravi fant ker nimate sabo položnice je tiskanje položnice 0,50 centa. Halooo kašo tiskanje navaden račun mi je dal iz blagajne kjer gor piše pač teh 50 centov. Sem reku ok ajd pa naj bo bom drugič uzel položnico. No drugi mesec se peljem z položnico v žepu. In v Župančičevi jami tam ob Linhartovi cesti vidim telemach in se ustavim. Vprašam a lahko z gotovino pri vas plačam položnice in en zelo nesramen fant ja itak da lahko. Rečem ok, dam položnice in točen znesek do centa nastimam gotovino. In frsjer spet men gospod se 50 centov. Pa jata zakaj pa. Ja ker kako položnice imaš ampak če imaš preko maila položnici kako elektronsko potem pa je zastonj. In mu rečem da mi je Un v BTC reku ker nimam položnice pa 50 centov. Zdaj mi ti trdiš ker nimam na merilu Oz v elektronski obliki spet 50 centov mislim katastrofa vsak od njih dela kakor mu paše obup… Razočaranje. Mi je žal da sem podaljšal se za dve leti zdaj niamam kej…. Ko poteče pa sigurno adijo….

men je top, pa še vedno so najcenejši;)

New Report

Close