Poln kufer imamo telemacha
In ti si bog, da na podlagi mojega vsakič naključno naklofanega nicka veš, kaj sem pisala en teden nazaj, ko sem bila BTW na dopustu in odklopljena z neta?
Če ne bi bilo nas begavčkov, ki gremo vsakič stran od operaterja, ki draži pakete, bi Gunnar plačeval za paket že 300 evrov. To je bistvo KONKURENCE. Če nihče ne menja, ni razloga za akcije in nižje cene. Prihranki so po 200 evrov v dveh letih, ne nek drobiž. Saj nismo več v socializmu, ko si bil celo življenje vezan na enega ponudnika.
In ne, ne dražijo vsi. A1 nam je izredno podražil paket samo zaradi Popa. Pri njem smo že 10 let, če ne več, in nikoli ne draži vezanih paketov niti jih ne spreminja. Vsaj trojčkov ne. Upam pa seveda, da se Telemachova praksa ne bo razširila še na druge.
[/quote]
Prej seveda Amis, zdaj A1.
In ti si bog, da na podlagi mojega vsakič naključno naklofanega nicka veš, kaj sem pisala en teden nazaj, ko sem bila BTW na dopustu in odklopljena z neta?
Če ne bi bilo nas begavčkov, ki gremo vsakič stran od operaterja, ki draži pakete, bi Gunnar plačeval za paket že 300 evrov. To je bistvo KONKURENCE. Če nihče ne menja, ni razloga za akcije in nižje cene. Prihranki so po 200 evrov v dveh letih, ne nek drobiž. Saj nismo več v socializmu, ko si bil celo življenje vezan na enega ponudnika.
In ne, ne dražijo vsi. A1 nam je izredno podražil paket samo zaradi Popa. Pri njem smo že 10 let, če ne več, in nikoli ne draži vezanih paketov niti jih ne spreminja. Vsaj trojčkov ne. Upam pa seveda, da se Telemachova praksa ne bo razširila še na druge.
[/quote]
in kje imate taki tistih 200€?
v sloveniji folk misli da špara na malenkostih pa še nikogar od takih, ki so se hvalili koliko so prihranili, ker ne kupujejo tega in onega, nimajo takih in drugačnih “dragih” paketov ipd. nisem videl s kupčkom tistih prihrankov ali da bi si s temi “prihranki” nekaj lahko privoščili, samo jamr kako je vse drago, da so brez denarja, nič ne prihraniš, vse se draži.
pri majhnih nakupih bi stiskali, cenkali da bi še kruh dobili čim ceneje, ko je pa čas za menjavo strehe nad glavo pa cimpermanu ne bodo rekli da je drago in če jim da kaj popusta, da je cimperman iz sosednje vasi cenejši in da lahko prihranijo par jurčkov evrčkov, kar bi se dejansko že nekaj poznalo…
kar se tiče konkurence pri operaterjih je v bistvu povsod maksimum razvoja in ponudbe dosežen, vlogo igra samo še kvaliteta storitev in renome, folk pa še vedno grabi najcenejše, ker misli da bo od drobiža imel kvalitetno ponudbo, te pa ni in ne bo.
in kje imate taki tistih 200€?
v sloveniji folk misli da špara na malenkostih pa še nikogar od takih, ki so se hvalili koliko so prihranili, ker ne kupujejo tega in onega, nimajo takih in drugačnih “dragih” paketov ipd. nisem videl s kupčkom tistih prihrankov ali da bi si s temi “prihranki” nekaj lahko privoščili, samo jamr kako je vse drago, da so brez denarja, nič ne prihraniš, vse se draži.
pri majhnih nakupih bi stiskali, cenkali da bi še kruh dobili čim ceneje, ko je pa čas za menjavo strehe nad glavo pa cimpermanu ne bodo rekli da je drago in če jim da kaj popusta, da je cimperman iz sosednje vasi cenejši in da lahko prihranijo par jurčkov evrčkov, kar bi se dejansko že nekaj poznalo…
kar se tiče konkurence pri operaterjih je v bistvu povsod maksimum razvoja in ponudbe dosežen, vlogo igra samo še kvaliteta storitev in renome, folk pa še vedno grabi najcenejše, ker misli da bo od drobiža imel kvalitetno ponudbo, te pa ni in ne bo.
[/quote]
:)) Očitno si spregledal, da smo ravno z dopusta. Mene med jamrači sigurno ne boš našel, ampak med tistimi, ki zmeraj govorijo, kako lepo je v Sloveniji. Jamrači mi greste pa na K.
:)) Očitno si spregledal, da smo ravno z dopusta. Mene med jamrači sigurno ne boš našel, ampak med tistimi, ki zmeraj govorijo, kako lepo je v Sloveniji. Jamrači mi greste pa na K.
[/quote]
bmk za tvoj dopust, tega imamo vsi…
Potem pa ne vem, o kom govoriš, ko praviš, da si nihče ne more nič privoščiti. Tvoji posti so spet brez repa in glave, kot zmeraj. Replika bo pa spet čisto mimo in ne bo imela z ničemer nobene zveze.
[/quote]
jebi ga, nisem jaz kriv da si 2x štrafano, z manjkom pameti in še regionalno kjer sploh večina velja za omejene f totem…
ja saj tako je pri nas doma – hočem poklicati mamo, mi javlja,da ima št. nedosegljivo, potem pa me kliče nazaj,da je dobila sms, da je imela moj zgrešen klic, ampak ji ni nič zvonilo. Ji povem ja meni je javljalo,da nimaš dosegljive številke in potem ona, ja pa kako, saj imam tukaj telefon nedotaknjen v kuhinji na tej skrinji/ šivalnem stroju itd. itn., nihče se ga ni dotikal, nihče ugašal…
ampak ja , postane nedosegljiva, ker je signal slab in prekine dosegljivost in ona o tem sploh nič ne ve, folk jo kliče ona pa potem dobiva smse o zgrešenih klicih in potem nori zraven, ker ona je prepričana,da je skoz dosegljiva, saj telefona ne ugaša.
Butasto do amena – pa kot rečeno, ni to neki zakotni kraj- to je veliko naselje privat hiš v okolici mestne občine, signal pa podn.
Sem pred časom želela iz google foto pobrati dol slike, se poleti usedem zunaj na teraso za bajto – mi kaže na laptopu wifi nedosegljiv, signala ni…
se prestavim v dnevno, signal top in dela na polno v par minutah. Zadaj na terasi mrkne tako wifi kot tudi telefonska povezava, ker je signal nikakvi.
[/quote]
In kateri operater je kriv, da ti mrkne wi-fi?
jebi ga, nisem jaz kriv da si 2x štrafano, z manjkom pameti in še regionalno kjer sploh večina velja za omejene f totem…
[/quote]
Hvala, da si z repliko dokazal moj prav. Brez repa in glave. Nekdo, ki 200 evrov ne zna porabiti drugače, kot da jih podari oderuškemu operaterju, mene pač ne bo zmerjal z omejeno. Tvoja replika je smrdljiv kup nametanih brezveznih besed, ki ne pomenijo nič.
Hvala, da si z repliko dokazal moj prav. Brez repa in glave. Nekdo, ki 200 evrov ne zna porabiti drugače, kot da jih podari oderuškemu operaterju, mene pač ne bo zmerjal z omejeno. Tvoja replika je smrdljiv kup nametanih brezveznih besed, ki ne pomenijo nič.
[/quote]
smehi…
Za vse dvomljivce in nergače: dočakali smo pocenitev paketov na Telemachu. Vidite, da se splača kdaj poklicat in nas upoštevajo. Telemach znižuje ceno na paketu NAJVEČ na 20€ (iz 22 EUR) za fiksne naročnine in zvišuje prenos podatkov na NEOMEJENO (po prenešenih 100gb se hitrost spremeni na 1024/256 kbps).
Podobno kot so nam pred kratkim vrnili Minimax. Zdej pa ne rečte, da ni to dobra novica, me zanima če bo BOB pocenil sedaj ali pa HOT, ki ga toliko hvalite. Jao.
Ravno danes sem jih klicala. Njihovo brezplačno številko, službo za pomoč uporabnikom.Pol ure sem poslušala njihove reklame, kao da so vsi operaterji zasedeni.
Po pol ure so me pa vrgli ven.
Res so katastrofa.
Jim ne bo koristila prav nobena reklama pri takšnem odnosu do strank !!!
Edina sreča zame je, da nimam nobene vezave pri njih.