Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Polna luna…

Polna luna…

Je za nami.Ste kaj več in strastneje sexale v času polne lune?

evo ondi, odgovor se ti ponuja na dlanii, tako so sexale, da še vedno niso prišle do sape) torej je nekaj na polni luni))

oooooooo ondi! vidim, da te je tvoja gospa končno spustila na plano :))) torej ne popušča samo luna :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ma ja…med polno luno je tkooooooooooo dobr…

Jaz pa nisem že tri meseca. Ma kaj nam poročenim je pravica do sexsa oduzeta. 🙁

Ojla Ondi!
Name pa bolj mlaj vpliva, polna luna malo manj, takrat vmes je pa še najboljš.
Hmmm… 😉
Pa ti?

**************************************************************** Tja, kamor je vredno iti, ne vodi nobena bližnjica.

Ojla Japči,si ok?

Med luno ali mlajem se nagon drastično poveča.

jaz sem pa skoraj prepričan, da ima večji vpliv na seks partner kot pa luna, pa naj bo mlaj ali pa polna

No sedaj, ko Luna pada – od polne do prazne Lune – je baje čas za biznis 😉

ali kot je rekel naš Kučan, je čas za sanje in čas za…kaj že…seks? sicer rekel je nekaj druhgega ampak sigurno je imel v mislih seks)

Ja ziher je bilo tako, ker ob polni Luni bi se naj izogibali pomembnim pogovorom…;)

seveda sem ok. samo telovadbe mi manjka :)))))))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

in se predali uživanciji?)))

in se predali uživanciji?)))[/quote]

Ja…sicer si pa že tako Ondiju povedal… :))))

in se predali uživanciji?)))[/quote]

Ja…sicer si pa že tako Ondiju povedal… :))))[/quote]
sam , a ni to potem nekam redko, mislim polna luna je vsake 28 dni, kaj pa vmes? recesija, stagnacija, inflacija?))

vmes je ovulacija…takrat mi to :)))))))))

pa dobro tud ovulacija traja 48 ur, še vedno hodi viška dni v mesecu?)))

ti anči … a veš, da je naravna O vezana na luno in sicer v istem položaju, kot je bila luna v času našega rojstva. kaj pa potem, če si rojen na polno luno?!!!

Telovadbe???Take v dvoje?

telovadbe. solo, v dvoje, ekipno … kakorkoli :)))

ondi. jaz sem skoraj kot moški, kar se komunikacije tiče. enostavna. če rečem, kava je to kava, če rečem pogovor je to pogovor, če rečem telovadba je to telovadba, če rečem seks je pa to seks.

ondi. jaz sem skoraj kot moški, kar se komunikacije tiče. enostavna. če rečem, kava je to kava, če rečem pogovor je to pogovor, če rečem telovadba je to telovadba, če rečem seks je pa to seks.[/quote]

Khm…no…prav….čeprav, kot moški?!??? ;)))))

Se pravi telovadba ni seks in seks ni telovadba… ;)))))

ondi. jaz sem skoraj kot moški, kar se komunikacije tiče. enostavna. če rečem, kava je to kava, če rečem pogovor je to pogovor, če rečem telovadba je to telovadba, če rečem seks je pa to seks.[/quote]

Se pravi telovadba ni seks in seks ni telovadba… ;)))))[/quote]
ja, in keks je samo keks, četudi ga kdaj v kavo namočiš

Ondi, 13.11. si planiraj dopust:))))) če ne bo imela gospa slučajno glih “perila”…ojej…

Se pravi telovadba ni seks in seks ni telovadba… ;)))))[/quote]
ja, in keks je samo keks, četudi ga kdaj v kavo namočiš[/quote]

No, zdej pa vse vem! 😉

New Report

Close