Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Polne vreče denarja v Luki Koper

Polne vreče denarja v Luki Koper

Uprava Luke Koper sporazumno odstopila po nasvetu in predlogu nadzornega sveta.

Prejeli bodo nagrado za uspešnost in visoke odpravnine.

Kaj kuhajo Luki Koper?

Namesto, da bi denar delili med zaposlene, ga namenjajo odškodnina odstavljenim direktorjem, tokrat pa za megalomanske odpravnine.

 

 

 

 

 

 

Pred vrati so Madžari.

Tako potiho bo malo madjaros, malo cing cung. Raja pa tiho.

Bolje Madžari, kot domači ta rdeči.

jajc, matoz, s(d)s greznica, mađaros…

Slovenija se je prodala kot poceni prostituka, zato pa so krive naše politične glave, ki jih vsak dan z cmokom v grlu gledamo.

Odgovor na objavo uporabnika
joj699, 24.10.2021 ob 22:14

Bolje Madžari, kot domači ta rdeči.

Tko so že domobrančki govorili, pol pa v jok, pa še do danes ne vejo, zakaj so izdajalci.

 

 

Tako je general Franco bankrotiral Španijo, ko je moral vračat usluge Mussoliniju in Hitlerju za pomoč. In Španija si desetletja ni opomogla! Čisti deja vu. Vse, kar je SDS dobil in še dobiva od Madžarov, bomo plačali Slovenci!

Kako je to slaboumno, ko v globalnem kapitalizmu nekdo vrešči, da premoženje prehaja v “tuje” roke. V kapitalizmu smo si vsi tujci. Kaj delavskemu kanonfutru pomaga, če je lastnik firme slovenski tajkun, ki mu niti minimalca ne privošči? Kaj ima on od tega “slovenskega lastništva”? Ni lastništvo nič slovensko, ampak tajkunovo. Tvojega ni nič. Slovensko je lahko samo v socializmu, ko je bilo vse nacionalizirano, v kapitalizmu slovenskega ni, ampak samo od raznih elit. Elitam pa dol visi za slovenstvo. Profite skrivajo v davčnih oazah, iz katerih spet denar odhaja v investicije po celem svetu, madžarski tajkun izžema madžarske arbajterje, da prek off shore firme kupi firmo v Sloveniji. Madžarski in slovenski delavski kanonfuter pa od tega nič nima. Bog ne daj zvišat minimalca v Sloveniji ali na Madžarskem, ni denarja za to, v davčne oaze pa pritekajo milijarde evrov iz te iste Slovenije ali Madžarske, ki si ne more privoščiti par evrov višje plače.

 

Meni dol visi za Luko Koper in lastništvo. Mojega tam ni nič, pa tudi 99,99 procentov zaposlenih tam nima nobenega lastniškega deleža. Polovica zaposlenih je tako jugosov, ki niso niti slovenski državljani, če luka propade, se bodo raztepli naprej po svetu, druga polovica so pa slovenčki, zaposleni v birokraciji upravne stavbe. Pisarniški miševi, ki so polni samih sebe in svoje sposobnosti, ker so nekaj ustvarili. Za njihova delovna mesta mi še bolj dol visi, ker so po lastnih besedah tako sposobni, da si bodo takoj druge službe našli ali svoje firme odprli.

New Report

Close