Polno žensk ki samo lovijo bogate
Dejstvo je da nikoli v zgodovini ni bilo takega razmaha tega…pa saj tudi sicer vidiš povsod, samo še denar, denar, denar, ni važno kako , kje na kak način, samo da je denar, čimveč denarja in zlagna pomembnost in zlagana življenja…. skratka družba je dosegla vrhunec izrojenosti, kjer se začne točka padanja….
Čista resnica. Jaz temu pravim nova Sodoma in Gomora, Atlantida, Rimsko cesarstvo tik pred propadom. Pristanek bo hud in boleč. Tista “kriza” 2008 ni ljudi spravila prav nič na kolena, ampak jim je dala še zalet za še večje preseravanje in samopašnost. A kot rečeno, batine prihajajo in BODO BOLELE.
Dejstvo je da nikoli v zgodovini ni bilo takega razmaha tega…pa saj tudi sicer vidiš povsod, samo še denar, denar, denar, ni važno kako , kje na kak način, samo da je denar, čimveč denarja in zlagna pomembnost in zlagana življenja…. skratka družba je dosegla vrhunec izrojenosti, kjer se začne točka padanja….
[/quote]
Kaj počne z denarjem je njena stvar!
Ni dolžna moškega prositi za dovoljenje!
[/quote]
Seveda lahko vsak s svojim naceloma razpolaga kakor mu pase.
Ampak dva z diametralno nasprotnimi vrednotami se bosta tezko dobro ujela. Sploh pri teh letih.
Ker pa je zensk z vrednotami, ki bi bile kompatibilne z opsanimi vrednotami avtorja tebe, je bivsi primerljiva partnerka zadnje kar bi se jaz v njegovi kozi trudil najti.
Avtor, če napisano ni provokacija…
Tukaj boš dobil zelo malo realnih, poštenih in neprivoščljivih odgovorov, ker nas je takih tukaj sodelujočih, ki smo s takimi in zelo podobnimi izkušnjami, zelo malo.
Ja, v Sloveniji je težka.. Ker se v teh letih krog potencialnih partnerjev glede na pričakovano zelo zoži. Ker imamo takšne in drugačne izkušnje, vemo, kaj lahko sploh še pričakujemo, vemo in izvemo hitro v taki situaciji, kaj pričakuje in nudi generacija 30+ in kaj lahko srečamo med generacijo svojih let. Sem ženska, mlajša predvidevam od tebe nekje 5-7 let, bolj sveže na svojem po 20 letni partnerski in zakonski zvezi, z osebo, ki je v javnosti tudi delno prepoznavna, iz gospodarstvenih krogov – ja, je šlo zadnjih 5 let hudo narobe. Detajlno ne bom, ker Slovenija je majhna in tudi ne želim, da se piše potem po medijih kot “zgodbica za javnost z nekega obiskanega foruma”.
Imam svoje dostojanstvo, nikakor ne iščem novega partnerj sedaj “na hitro in čimprej” samo zato, da mi bo nadomestil seks primanjkljaj, kar je miselnost večine moških, ki spoznajo ženske iz takih situacij in v takih letih. Čeprav ga zelo pogrešam poleg iskrene intime in čustvenosti, mi je v iintimnih odnosih vedno veliko tudi pomenil, sicer ponudb za seks tudi zelo direktnih je ogromno; vendar ne potrebujem tega tako, se cenim imam svoje dostojanstvo, žal vsak me pa tudi ni vreden koneckoncev, sem tudi mati zelo uspešnih otrok, moralne vrednote so pri meni na prvem mestu. Materialne dobrine sploh ne v tej meri, da bi dihala in živela le in sgolj samo za to, avtomobilska pločevina pa še najmanj 🙂
Sem mnenja, da v Sloveniji po taki življenski izkušnji, kot je tvoja pa morda še od koga podobna, pa tudi moja, je zelo težko najti novega življenskega sopotnika; tudi zaradi znanstev in poznanstev iz bivšega razmerja, znanstev in poznanstev in tudi v primeru, ko ni bila posredi bolezen in smrt, tudi zarai moči vpliva morda bivšega partnerja, ko več, da se bo načrtno trudil tudi v tej smeri. Ko z leti res lahko potrdiš, kako je Slovenija majhna. Se strinjam, današnje ženske po 35em pa če so samske ali pa ločenke, prav načrtno iščejo take moške, se jim dobesedno mečejo pod noge za svojo življensko priložnost. In vse bolj verjamem v to, da moj potencialni življenski sopotnike ne bo od tukaj. Tudi zato ne, ker vem, da se bo moj bivši trudil izvedeti, kdo je moj novi partner – tega pa ne želim, ker si tega niti ne zasluži.
Me tudi nič ne preseneča, kako se tudi v tej temi najdejo “lovače”, ki se avtorju dobesedno ponujajo. Ja, vdovci v najboljših letih so najbolj zaželeni moški, sploh če izdajo, da so finančno preskrbljeni 🙂
Avtor, vso srečo ti želim, da čimprej najdeš zase novo življensko sopotnico. Življenje je prekratko, da ga človek ne bi užil, kot si ga zasluži.
Potrosniska druzba sovpada s feminizacijo. Zenske so tiste, ki relativno gledano vec ”zapravljajo” in kljub vec kot emancipiranosti se vedno zivijo na racun moskih, ker se pac v povprecju raje odlocajo za slabse placane poklice, varnejsa in udobnejsa delovna mesta ter krajsi delovni cas. Na nezasluzeno visji nogi pa zivijo na racun partnerjev, prednikov in socijalnih transferjev katere vecinoma spet financiramo moski. Vecini je to nekaj tako normalnega, da si niti pod razno ne bi priznali, da tako zivijo. Tako moski kot zenske.Sicer je pa najbolj elementarni princip parckanja, da se zenske porocajo navzgor. Zakaj neki? lol
S tem, da se tu sploh ne spuscam v moralo, “pravilnost”, itd. To je tako tema zase.
Zensk, ki ne glede na dohodke zivijo iz meseca v mesec, je precej vec kot taksnih moskih. V bistvu ravno tu tici razlog, da so tudi relativno dobro situirane, dolgoletno samske, slej kot prej zeljne resne zveze s se bolje situiranim moskim. Ker so zaradi sprotnega sfrckanja zasluzenega pred penzijo ene navadne revice. Pa ceprav se nosijo kot primadone in se imajo za ne vem kaj.
Po vzorcu, ki ga opisuješ, bi se morala nova ženska brezkompromisno vključiti v obstoječo sliko. Dodana vrednost zate. Kaj pa je zanjo v tej zvezi? Spoznavaš take, ki se sprehajajo po Emporiumu, hkrati pa bi imel tako, ki ne bi zapravljala, pač pa bi bila dodana vrednost zate in za tvoje otroke, tako da bi se lahko vaše premoženje še dodatno oplemenitilo. Tvoj krog je zaključen (pokojna žena, otroka, ključna za razvoj podjetja). V resnici ne odpiraš vrat možnosti nove veze, imel bi samo nek dodatek, ki bi služil družinskemu namenu.
Za krajši delovni čas se odločajo mame. Ženske ki otrok nimajo ponavadi delajo poln delovnik ali se več, razen če ne morejo iz zdravstvenih razlogov. Mame delajo skrajšanega da lahko njen mož kariero dela, pričakovano je v očeh incela in zenskomrzca to videno kot lenoba.
Nikoli ni prav če dela skrajšano ter skrbi za otroke je izkoriscevalka moskega, če dela na polno je materjalistka in potrosnica ki ji ni mar za familjo.
Pa se neki glede davkov. Osebno plačujem cel kup davkov in to v 2 državah, ta denar gre v roke tudi marsikateremu lenuhu ki se mu ne da delat in je raje na sociali, tako tudi vse ostale ženske (to da si ženska ne opraviči plačila davka) . Tvoje pisarije ne pijejo vode.
Avtorju iskreno svetujem, da si že vnaprej pripravi pogodbo o ureditvi premoženjskopravnih razmerij in sporazum o odpovedi neuvedenemu dedovanju ter ju da za podpisat vsaki, za katero obstaja najmanjša možnost, da bi lahko pred sodiščem dokazala obstoj veze z njim. Premoženje pa naj v celoti zapusti otrokom. Seveda je pa treba povedati, da praktično nobena ženska ne bo s tipom, sploh. če ima denar, če od tega ne bo imela finančne koristi. Se pa s preventivo lahko prepreči “Zmago scenarij”.
Avtor, ženske kot jih ti opisuješ hodijo iz randijev na randije, to jim je ene vrste ritua, izbire imajo zihr več kot preveč…
Dva dni nazaj je ena drolja opisoval tukej v temi, ko je ena spraševala, kako naj pride do 2 jurjev keša, da bi zarad tega tud prostitutka postala…, sm, da pride do tega keša…, pa ji tista drolja lepo opisuje, kakšen je postopek, da pocuza keš od tipa, da se njegovega penisa tud dotakne ne…
Pri tebi je pa očitno tako, verjetno jih srečuješ preko podobne scene kot je ona-on, al se pa samo z preveč mladimi dobivaš, poveš kako je s tabo, pa se jim zasvetijo učke, ko to poveš…., sm je še ena fora, ki jo mogoče ti ne skontaš… Poleg vsega kar imaš in naštevaš moreš bit tud lep za njihove oči, ker si dobivaš s samimi vrhunskimi lepoticami, ki pa niti pod razno ne poznajo samokritike, hehe….
Stari… preveč se sekiraš zaradi žensk. Če daš kaj nase, dobro veš, kakšna je dovolj dobra zate… z ostalim “kamenjem” se ne ukvarjaš in še manj z njimi dodatno obremenjuješ, kaj vse ni v redu z njimi.
Lahko pa še naprej jamraš nad njimi… ampak to jih ne bo spremenilo. :-)))
Bravo modra jajčka to je bistveno dejanje za odkrito skupno ali prijateljsko zvezo.
To je pomembno da je stvar ločena od premoženja in financ.
Hitro ugotoviš kam meri.
Sledi ženski komentar ali mi ne zaupaš?
Tako kot kateri koli drugi tudi tebi ne.
[/quote]
Tako je! Na Ali mi ne zaupaš? pa se odgovori z Reaganovim Trust, but verify.
Rad si jo imel/jo imaš, zate je (bila) edinstvena. In res je (bila) , zato nima smisla iskati nje v drugih, drugih primerjati z njo. Ko boš v svojem žalovanju in prebolevanju prišel tako daleč, boš novo žensko lahko videl kot njo samo in ne kot nadomestnico pokojne žene. Žena pa bo v spominu prav tako še vedno edinstvena.
Mogoče tudi zato sedaj opaziš predvsem take ženske, ki se ne morejo kosati z njo, ker še iščeš njeno nadomestilo, ki ga v bistvu nočeš najti.
Srečno
Stari… preveč se sekiraš zaradi žensk. Če daš kaj nase, dobro veš, kakšna je dovolj dobra zate… z ostalim “kamenjem” se ne ukvarjaš in še manj z njimi dodatno obremenjuješ, kaj vse ni v redu z njimi.
Lahko pa še naprej jamraš nad njimi… ampak to jih ne bo spremenilo. :-)))
https://www.youtube.com/watch?v=YBa6_L3NrBs
[/quote]Tole, tole je pa škoda, da je ostalo na prejšnji zadnji strani 🙂
Res je.
Podobna zgodba kot avtor, le da sem zenska. Vdova, polna denarja . In ves cas polno zgodbic, kako bom spoznala enega in bo vse zapravil in unicil. Kako bi ljudje uzivali v takih zgodbah. Z mozem ki je umrl pred 10 leti, sva iz nic, iz garaze postavila lep posel. Oba sva bila zelo delovna in sva posel obvladala, jaz prodajo in finance, pokojni moz tehnicno plat . Seveda je tudi denarja bilo veliko, ena najlepsih his, pa hisa na morju, pa nekaj stanovanj v LJ ki se oddajajo….Ko spoznam moskega, ki bi bil mogoce se zanimiv, me odvrne plehkost, preracunljivost, ali pa da je en kurbir… ga ni denarja, da takega domov pripeljem. Tudi moji otroci so odrasli, firmo peljem sama naprej, ena hci dela pri nas, druga je sla v tujino, imamo nekaj zaposlenih, nekaj programov smo opustili, ker jih je obvladal moz in nismo nasli novega kadra, ki bi ga zamenjal… in kaj naj recem? Raje sem sama kot da imam kar nekoga. Imam svoj nivo, pa nisem nobena dama, fina, se ne sprehajam po trgovinah, ker nimam casa. Ker sem v sluzbi ali pa doma pospravljam. Ampak tezko je pri 50-ih spoznati pravega. Ce imas denar, se tezje najdes iskrenega cloveka. To je dejstvo.
Za krajši delovni čas se odločajo mame. Ženske ki otrok nimajo ponavadi delajo poln delovnik ali se več, razen če ne morejo iz zdravstvenih razlogov. Mame delajo skrajšanega da lahko njen mož kariero dela, pričakovano je v očeh incela in zenskomrzca to videno kot lenoba.
Nikoli ni prav če dela skrajšano ter skrbi za otroke je izkoriscevalka moskega, če dela na polno je materjalistka in potrosnica ki ji ni mar za familjo.
Pa se neki glede davkov. Osebno plačujem cel kup davkov in to v 2 državah, ta denar gre v roke tudi marsikateremu lenuhu ki se mu ne da delat in je raje na sociali, tako tudi vse ostale ženske (to da si ženska ne opraviči plačila davka) . Tvoje pisarije ne pijejo vode.
[/quote]
Za razliko od tebe dejansko vem o cem pisem. Ti pa se po stari navadi spet le kitis s podedovanim, ad hominem bluzis o nekem incelu, pa se edini argument omejis na zgolj delno resnico. Namrec, raziskave kazejo, da tudi ko vzames zgolj samske brez otrok, so moski se vedno tisti, ki v povprecju delajo vec ur kot zenske. Skratka, vse kar si naredila si le se enkrat dokazala pristransko prepotentnost, imbecilni ad hobinem napad, ki tako nima veze z realnostjo, in neznanje. Namesto, da bi se kaj naucila, butara.
Obzalujes, da nisi zenska, skratka 🙂 … Sociala je za namen vzdrzevanja novih davkoplacevalcev, v interesu drzave je, da ima nove in nove …
Na kaksen nacin bi pa ti vzpostavil sistem drzave, da bi dolgorocno deloval?
[/quote]
Bog se usmili imbecilov tvojega kalibra. Ves kaj jaz kvecjemu obzalujem? Da sem prisiljen skozi davki, ki mi jih pobere drzava, sofinancirati taksne entitled imbecile.