Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Polno žensk ki samo lovijo bogate

Polno žensk ki samo lovijo bogate

Težko se je po tolikih letih, ko pod pretvezo ambicioznosti skrivaš lastno plehkost, soočiti s svojim ogledalom in resnico, ki ti jo odsevajo plehki moški.
In popolnoma res je, da plehki materialisti težko najdejo iskrenega človeka, saj jim je iskrenost popolnoma tuja.
[/quote]
Zalostno je s kaksnim prezirom gledas na ljudi, ki so v zivljenju nekaj dosegli, ki skozi davke na veliko sofinancirajo se pa se sodrzavljanov, itd. Samo zato, ker je nekdo precej ustvaril, se ne pomeni, da je kakorkoli plehki, neiskren, itd. Lahko je bolj ali pa tudi manj plehki od tebe. Dejstvo pa je, da je nacionalna psiha komunajzarskega naroda taksna, da prezira ljudi, ki so ustvarili vec od njih. To, kako jim je uspelo, nikogar ne zanima. Le cakajo priloznosti, da bi se okoristili. Skozi partnerstvo, sklicevanje na sorodstvene vezi, socijalno “praviscnost”, itd.

Zalostno je s kaksnim prezirom gledas na ljudi, ki so v zivljenju nekaj dosegli, ki skozi davke na veliko sofinancirajo se pa se sodrzavljanov, itd. Samo zato, ker je nekdo precej ustvaril, se ne pomeni, da je kakorkoli plehki, neiskren, itd. Lahko je bolj ali pa tudi manj plehki od tebe. Dejstvo pa je, da je nacionalna psiha komunajzarskega naroda taksna, da prezira ljudi, ki so ustvarili vec od njih. To, kako jim je uspelo, nikogar ne zanima. Le cakajo priloznosti, da bi se okoristili. Skozi partnerstvo, sklicevanje na sorodstvene vezi, socijalno “praviscnost”, itd.
[/quote]

Če ti je edini doseg v življenju materializem, potem je to plehkost. Seveda sebe ne dojemaš kot plehkega, ampak le obsojaš druge, ki so tvoje ogledalo.
Ti si se le prepoznal v opisu.

Js sm mlada lepa vitka prijazna
Iscem nekoga da bi me prezivljal.

Ce se prepoznas je to to 😄😄😄
Brez heca
A ti je tok tesko nahrant ena dodatna usta na mesec al kaj? 🤬🤬😂😂😂
Nvm kasne sanjske zenske ti isces ampak js kakrsna lepotica sem ne mislim delat ker si zasluzim da ne 😂😂😂

Za razliko od tebe dejansko vem o cem pisem. Ti pa se po stari navadi spet le kitis s podedovanim, ad hominem bluzis o nekem incelu, pa se edini argument omejis na zgolj delno resnico. Namrec, raziskave kazejo, da tudi ko vzames zgolj samske brez otrok, so moski se vedno tisti, ki v povprecju delajo vec ur kot zenske. Skratka, vse kar si naredila si le se enkrat dokazala pristransko prepotentnost, imbecilni ad hobinem napad, ki tako nima veze z realnostjo, in neznanje. Namesto, da bi se kaj naucila, butara.
[/quote]
Ves ti moj curac o čem pišeš, nabijaš v prazno da ti mine cajt.
Ne vem kdaj boš dojel da se deduje samo po umrlih, po živih se nihče ni dedoval haha, mešaš dediščino in darilo. Upam da se dolgo ne bom dedovala
Tvoje raziskave mene ne zanimajo, večina žensk v slo lepo kar dela polni delovni čas, tako kot večini moških žene doma riti odnasajo s svojim gospodinjskim delom in skrbjo za otroke in pol plače prispevajo v skupni dom
Ti nisi ravno tip od katerega bi se jaz učila. Nimaš ne žene ne familje, lutas od ene do druge ko gluh pes, totalno neresen in prestrašen revček ki se boji žensk, življenja in odgovornosti… Kaj se človek lahko od tebe nauči? Zafuranosti in strahu pred lastno senco in nič drugega. Dej no mir, jaz se učim samo od boljših in ne slabših od mene

Zase lahko rečem, da sem samska od mladosti -nisem več mlada… mam že preveč križev in to je tako vame zakoreninjeno, da bom samska večno. Sedaj sem pa še bolna, tko da itak vse odpade. Še vedno mi gredo vsi na kuuurac kot pred davniiimi leti. Še sanja se mi, da mi gredo na kuuuu*ac.

Zase lahko rečem, da sem samska od mladosti -nisem več mlada… mam že preveč križev in to je tako vame zakoreninjeno, da bom samska večno. Sedaj sem pa še bolna, tko da itak vse odpade. Še vedno mi gredo vsi na kuuurac kot pred davniiimi leti. Še sanja se mi, da mi gredo na kuuuu*ac.
[/quote]

Sicer pa je, bogat tip v tvojih letih je plen, trofeja, itak boš dobil tako, ki te bo znala oviti in te izkoristiti do konca, sej še dojel en boš kdaj. Tko pač je. Itak ne boš našel ženske, ki jo iščeš, ker je ni več.
Ravno en film se je odvrtel na to temo o profesionalnih taticah – specializiran za lovljenje in izkoriščanje bogatih moških. Očitno je to sedaj popularno.
Ženska pri takih letih, pa za na smetišče zgodovine.

Če ti je edini doseg v življenju materializem, potem je to plehkost. Seveda sebe ne dojemaš kot plehkega, ampak le obsojaš druge, ki so tvoje ogledalo.
Ti si se le prepoznal v opisu.
[/quote]
Sploh ni res. Le izpostavil sem kako nekorektno si zensko napadel, ker te je njeno materijalno blogostanje tako zelo zmotilo.

Kot tipicni zavistni ideoloski komunajzer si sveto preprican, da je vsak bolje stojeci vse najslabse. Resnica pa je, da eni so, eni pac ne. To pa velja tudi za revne.

Del, kjer omeni odrasle otroke, si tako zanemaril. Tako kot si zanemaril dejstvo, da se je tema vrtela okoli materijalnega. Zato logicno, da se o tem tudi pise.

ima zenska druzino, uspesne odrasle “otroke”,

Ves ti moj curac o čem pišeš, nabijaš v prazno da ti mine cajt.
Ne vem kdaj boš dojel da se deduje samo po umrlih, po živih se nihče ni dedoval haha, mešaš dediščino in darilo. Upam da se dolgo ne bom dedovala
Tvoje raziskave mene ne zanimajo, večina žensk v slo lepo kar dela polni delovni čas, tako kot večini moških žene doma riti odnasajo s svojim gospodinjskim delom in skrbjo za otroke in pol plače prispevajo v skupni dom
Ti nisi ravno tip od katerega bi se jaz učila. Nimaš ne žene ne familje, lutas od ene do druge ko gluh pes, totalno neresen in prestrašen revček ki se boji žensk, življenja in odgovornosti… Kaj se človek lahko od tebe nauči? Zafuranosti in strahu pred lastno senco in nič drugega. Dej no mir, jaz se učim samo od boljših in ne slabših od mene
[/quote]
Bluzis. Vse ostalo sem ze prej napisal. Ti bi bila brez senkanega luzerka kot vecina ostalih. Ker pametna vsekakot nisi.

Sicer pa je, bogat tip v tvojih letih je plen, trofeja, itak boš dobil tako, ki te bo znala oviti in te izkoristiti do konca, sej še dojel en boš kdaj. Tko pač je. Itak ne boš našel ženske, ki jo iščeš, ker je ni več.
Ravno en film se je odvrtel na to temo o profesionalnih taticah – specializiran za lovljenje in izkoriščanje bogatih moških. Očitno je to sedaj popularno.
Ženska pri takih letih, pa za na smetišče zgodovine.
[/quote]

Bluzis. Vse ostalo sem ze prej napisal. Ti bi bila brez senkanega luzerka kot vecina ostalih. Ker pametna vsekakot nisi.
[/quote]
🤨
Prej arogantna kot neumna, tako kot vse lepe in premožne ženske.

Samo en predlog – ko spoznavaš neko novo, ne omenjaj denarja!
Tudi kaži ga ne. Nabavi enega starega golfa ali kaj podobnega za prve prevoze, na zmenek pojdi na kakšen povprečen kraj, itd. Denarju dovoli, da se pokaže šele takrat, ko že kar nekaj veš o njej.

Samo en predlog – ko spoznavaš neko novo, ne omenjaj denarja!
Tudi kaži ga ne. Nabavi enega starega golfa ali kaj podobnega za prve prevoze, na zmenek pojdi na kakšen povprečen kraj, itd. Denarju dovoli, da se pokaže šele takrat, ko že kar nekaj veš o njej.
[/quote]
Definitivno! Edina situacija, da je zenski smiselno dati do znanja, da “imas” je, ce z njo nimas najmanjsega namena imeti vec kot kratko avanturo. Pa se to le, ce te zaradi zavedanja, da “imas”, zaradi okoliscin NE more omembe vredno izkoristi.

Sicer pa, in to velja za veliko vecino primerov, si nadpovprecen clovek naredi veliko uslugo, ce svojo situacijo “downplay-a”.

Jaz bi vam predlagal, da greste se v dosti vecje skrajnosti kar se tice razkritja materijalnega stanja. Sam ze vec kot 10 let eni zenski nisem povedal koliko je ura. Pa sem s kaksno v tem casu celo zivel. Res pa, da za razliko od vecine jaz NE zivim iz meseca v mesec. Zato samo po tem se ne more prav dosti vedeti.

išči desca ☺
ju knou d dril …

Saj je fino imeti denar. Ampak, da ga je ravno dovolj.
Časa ne moremo kupiti. Zdravje kupimo do neke mere. Enako velja za srečo in veselje. Ne moremo pa kupiti pameti in pokončnih ljudi. Žensk ali moških, ni pomembno. Zato je takih verjetno v manjšini.
Neumnost verjetno kje delijo zastonj. Ni dovolj samo izgled in denar. No ja, za ene že. Ne glede koliko se kdo trudi, če nismo ob pravem trenutku na pravem mestu, je vse zaman.
Sem prepričana, da ti bo uspelo, le trajalo bo mogoče.
Ne se toliko razburjati, svet se tako vrti. Tako pač je. Svoji k svojim. Drugi nas zaj…. toliko kot jim sami dovolimo. Niso drugi krivi. Sami smo si 😊
Vso srečo ti želim! Pa še komu tu gor.

Definitivno je smisel biti v službi ali pa doma pospravljati…in biti brez časa še za ostale stvari v življenju LOL
To da ne najdeš iskrenega človeka ni problem v tem, ker imaš denar…ampak je problem drugje in ti najbolje veš kje je ta problem. Denar ti je samo izgovor.

Pa še nekaj si pozabila napisati, to nekateri žal vemo: prevelike količne denarja nekatere dobesedno zasvojijo kot droga ( v bistvu denar je droga) in pokvarijo do te mere, da izgubijo vse moralne vrednote, ki/če so jih kdaj imeli.

Pa še nekaj si pozabila napisati, to nekateri žal vemo: prevelike količne denarja nekatere dobesedno zasvojijo kot droga ( v bistvu denar je droga) in pokvarijo do te mere, da izgubijo vse moralne vrednote, ki/če so jih kdaj imeli.
[/quote]

Tudi partnerska ljubezen je lahko droga, ki te pokvari do te mere, da se srčno droljaš cel lajf, ko menjavaš kvazi resna partnerstva .

No ja take, ki smo pridne in delovne in ne zapravljamo gore denarja za kozmeticne storitve smo videti utrujene in zgarane. Pa niti volje in moči nimamo, da bi se špilale flirt igrice z moškimi. Bodi pameten in ne zahtevaj preveč od življenja. Imel si že dobro ženo in neverjeten zakon zdaj pač malo uživaj s temi lahkoživimi frčafelami. Mogoče pa spoznaš pravo žensko s katero imata veliko skupnega vendar preden tvoja ladja kam nasede raje dobro premisli.

Dobra zgodbica. Človek bo skoraj verjel. LOL
p.s.
kredibilnost se da še izboljšati, ampak očitno je dovolj lolekov 🙂

Če želiš spoznati pravo si kupi star avto obleke iz cenejše trgovine in pelji jo na kavo. Ne omenjaj kaj imaš in koliko. Če si ji všeč,ne bo pomemben avto,obleke denar ampak ti…..
Tudi pravih moških ni več, veš 🙂

Ne isci zene, ker je ne bos vec nasel…bodi srecen, da sta se imela lepo….spominjaj se vajnih lepih trenutkov in bodi hvalezen za tistih “5 minut”, ki sta jih prezivela skupaj…ce bos imel sreco, bos nekoc spoznal dekle, ki ti bo zapolnila razpoko v tvojem srcu….najlepse se zgodi, ko ne isces in ne pricakujes…in prav je, da imas dolocene zahteve, glede tega, kaj si zelis…so se na tem svetu tudi prave punce…nikomur ne zelim delati krivice… morda jo res malo tezje najdes v centru Ljubljanje…lahko pa se bo prava, v pravem trenutku znasla ravno tam. Zelim ti se veliko srecnih trenutkov.

New Report

Close