Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek polog gotovine na TRR

polog gotovine na TRR

Kolikšen znesek gotovine lahko položiš na TRR brez da bi te na banki dodatno spraševali glede izvora denarja? Za kolikšne zneske mora banka podatke o transakciji poročati naprej?
Kdo sploh to kontrolira?

Ma glej….povej kolikšen znesek bi rad spravil na račun, pa ti povem kako izpelji.

Mislim da je meja 1000 Eur – nisem pa prepričan.
Čeprav… mislim da zadnje čase želijo dokument vedno, ko kaj polagam.

No daj, prosim povej, recimo za 2000 pa za 10000.

prežveči 100 bankovcev – lahko po 500€
za FURS pa je obdavčljivo nad 5.000€ – če nakažeš tretji osebi (ne družinskim članom)

Vedno bodo zahtevali osebni dokument. Meja je pri 15.000,00 EUR. Vse kaj je nad tem zneskom moraš predložiti dokaze o od kot ti toliko gotovine.

Jaz sem polagala gotovino, svoje prihranke, na svoj TRR racun.
Nisem se prej dodatno pozanimala-moja napaka, zal.. sedaj pa me skrbi da ne bo kaksnih nepotrebnih tezav…. ??? Kaksni davmi, ce je bil denar moj??

*davKi

Jaz sem polagala gotovino, svoje prihranke, na svoj TRR racun.
Nisem se prej dodatno pozanimala-moja napaka, zal.. sedaj pa me skrbi da ne bo kaksnih nepotrebnih tezav…. ??? Kaksni davmi, ce je bil denar moj??
[/quote]

Glej položila sem 20.000 eur in povedala, da so to moji prihranki in ni bilo nobenega problema. Tako, da ko omenjaš FURS, seveda to ni res kar pišeš.

Pri pologu na svoj račun je meja 5000 pri nakazilu na drug račun 15000, je pa res, da je odvisno od banke ali te vprašajo od kje oz. zakaj.

Glej položila sem 20.000 eur in povedala, da so to moji prihranki in ni bilo nobenega problema. Tako, da ko omenjaš FURS, seveda to ni res kar pišeš.
[/quote]

Dijana Đ., si to ti? 🙂

Dijana Đ., si to ti? 🙂
[/quote]

Ha, ha, ne nisem. Sem pa nekaj plačevala in zato je bil polog na banki.

Meni lahko prosim svetujete za cca 70.000 eur
Hvala
Lps

Lahko meni pomagate,za cca,70.000 e,hvala
Lps

New Report

Close