Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style polomljene trepalnice

polomljene trepalnice

živjo! 🙂
jaz imam pa eno težavo.. ful se rada mažem z maskaro ampak se mi treplanice lomijo… uporabljam maskaro od essenca, k mi je ful kul. brez maskare pa ne močm bit ker zgledam k da mam ful majhne oči. pa tudi umetnih replanic nočm nosit.. a poznate način kako lahko negujem moje trepalnice? hvala za odgovore… :))

Pozdravljena!

Sočustvujem s tvojim problemom, ker so se meni trepalnice skoraj celo življenje lomile in tudi celo odpadale. Kupila sem razno razna olja, ki naj bi ojačala rast trepalnice. Poskusila sem tudi z naravnimi načini in olji, ki niso kazali obetavnega rezulatata.. Za rojstni dan mi je sodelavka kupila serum za trepalnice od Luxfactorja, ki mi je zelo pomagal. Zdaj imam zelo močne trepalnice in pa lahko končno nosim maskaro, saj pred tem sem imela veliko težav! Toplo ti priporočam! LP

Sama sem bila v zelo podobni situaciji, samo da mi niso nikoli odpadale trempalnice in da so mi nekaj časa olja koristila. Tudi jaz priporočam luxfactorjev serum ker konec koncev sem več denarja zapravila na preizkušanju drugih produktov

Dodajam še jaz svoje mnenje – essence nehaj uporabljati, ker čeprav je njihova cena zelo mamljiva in dostopna za vse, ti zelo uničuje trepalnice. Njihove maskare že same po sebi niso najbolj kvalitetne (kar si verjetno že sama opazila) ker ti vse skupaj zlima in potem zgledaš kot da imaš samo tri trepalnice. Jaz tudi, od kar sem naročila lf serum, ne uporabljam več maskar in hvala bogu da mi jih ni treba. Ne skrbi me več če se potim ali če dež pada in NIKOLI ne bom šla nazaj na maskare in vse probleme katere povzročajo

Dodajam še jaz svoje mnenje – essence nehaj uporabljati, ker čeprav je njihova cena zelo mamljiva in dostopna za vse, ti zelo uničuje trepalnice. Njihove maskare že same po sebi niso najbolj kvalitetne (kar si verjetno že sama opazila) ker ti vse skupaj zlima in potem zgledaš kot da imaš samo tri trepalnice. Jaz tudi, od kar sem naročila lf serum, ne uporabljam več maskar in hvala bogu da mi jih ni treba. Ne skrbi me več če se potim ali če dež pada in NIKOLI ne bom šla nazaj na maskare in vse probleme katere povzročajo
[/quote]

Se strinjam ja, Essence maskare so tudi meni totalno uničile trepalnice. Do sedaj sem vedno hodila na podaljševanje h kozmetičarki, ampak žal zaradi krize ne dela več in sem že malo obupana. Bom naročila ta serum in videla, če bo kaj pomagalo, ker se res ne počutim uredu s trenutnim stanjem svojih trepalnic….

Jaz uporabljam Dermaluxe serum za trepalnice pa mi je ful ful dober. Par tednov je trajal na začetku, nevem a so se morale trepalnice navadit al kaj ampak pol je pa ful dobro izpaldo. Tako da zdaj kar tega dermaluxovega kupujem.
Sem prej probala tud lux fatkor pa se mi ni tok poznalo.

Jaz sem preizkusila že Vichy, RevitaLash, LashFood, Lancer in Dior serume za trepalnice pa mi noben ni tako odgovarjal kot od Lux factor-ja. Od vseh serumov so me pekle ali srbele oči razen od Dior, njihov serum samo nič ni naredil.

Meni je serum od RevitaLash-a totalno uničil trepalnice in so bile nakoncu še slašbe kot prej… odsvetujem. Sem tudi jaz potem kupila od LuxFactor-ja serum, ker ga vse tako hvalijo na tem forumu in mi je (hvala bogu) pomagal

Jaz redno hodim na podaljševanje in mi popolnoma ustreza. Imam zelo kratke trepalnice in nikoli nisem rada uporabljala maskar, ker so mi preveč dražile oči. Tako sem se potem začela redno oglašati pri kozmetičarki.

Poskusi podaljševanje ali pa kakšen serum. Jaz imam srečo, da nimam problemov s trepalnicami in ti ne znam najboljše svetovati…

Jaz že od konca 2018 uporabljam of luxfactorja serum po objavi Ane (Anina Kuhinja). Rezultate zelo hitro vidiš in ti potem v ni potrebno nikoli več nositi mascare

Sem šla preverit – res je Ana objavila. Ji sledim že kar nekaj časa in nisem nikoli zasledila te objave. Hvala, naročim v ponedeljek, da vidim če bo tudi meni pomagalo

Sem šla preverit – res je Ana objavila. Ji sledim že kar nekaj časa in nisem nikoli zasledila te objave. Hvala, naročim v ponedeljek, da vidim če bo tudi meni pomagalo
[/quote]

En mesec kasneje in podajam svoje mnenje – trepalnice so vidno daljše, gostejše in mi ne odpadajo več. Prve par dni sem imela velik problem, ker se nisem spomnila na serum dokler nisem že nanesla maskare, tako da če se katera odloča za nakup pazite, da si ga boste dale na vidno mesto.

Jaz sem naročila serum za trepalnice od LUXFACTORJA prejšni mesec in lahko potrdim, da so moje trepalnice v super stanju! Imela sem težave z lomljenjem in odpadanjem, ampak ta maskara od luxfactorja je odlična za negovanje trepalnic, baje se tudi uporablja za obrvi, ampak moje so ok.

to lomljenje in odpadanje je tudi meni zelo znano…predvsem ko si nanesem kakšno maskaro…takrat je res grozno. Bom naročila serum da vidim če bo pomagalo. Hvala za priporočilo

[/quote]

Ah ja. Jaz ravno sedaj poskušam oživeti trepalnice po letah uporabe poceni trepalnic, ki so samo škodo delale. Mogoče je pa le čas, da preizkusim ta serum, ki ga vse toliko hvalite…

Ah ja. Jaz ravno sedaj poskušam oživeti trepalnice po letah uporabe poceni trepalnic, ki so samo škodo delale. Mogoče je pa le čas, da preizkusim ta serum, ki ga vse toliko hvalite…
[/quote]

Ja, sva na istem. Poceni umetne trepalnice + lepila so mi popolnoma uničile naravne trepalnice, ki jih ne morem niti z maskarami narediti na videz lepe. Si bom naročila od LuxFactorja serum in se javim. Upam, da mi bo pomagal.

Ja, sva na istem. Poceni umetne trepalnice + lepila so mi popolnoma uničile naravne trepalnice, ki jih ne morem niti z maskarami narediti na videz lepe. Si bom naročila od LuxFactorja serum in se javim. Upam, da mi bo pomagal.
[/quote]

V četrtek sem ga naročila, prejela v ponedeljek in ŽE so opazne neverjetne razlike. Uporabljam ga dvakrat na dan in mi trepalnice že opazno manj izpadajo, lomijo pa se tudi ne. Hvala vsem za priporočilo. 🙂

V četrtek sem ga naročila, prejela v ponedeljek in ŽE so opazne neverjetne razlike. Uporabljam ga dvakrat na dan in mi trepalnice že opazno manj izpadajo, lomijo pa se tudi ne. Hvala vsem za priporočilo. 🙂
[/quote]

aaaa ok. zdaj je pa res že čas da neham odlašati in si ga še jaz naročim.

New Report

Close