polomljene trepalnice
živjo! 🙂
jaz imam pa eno težavo.. ful se rada mažem z maskaro ampak se mi treplanice lomijo… uporabljam maskaro od essenca, k mi je ful kul. brez maskare pa ne močm bit ker zgledam k da mam ful majhne oči. pa tudi umetnih replanic nočm nosit.. a poznate način kako lahko negujem moje trepalnice? hvala za odgovore… :))
Pozdravljena!
Sočustvujem s tvojim problemom, ker so se meni trepalnice skoraj celo življenje lomile in tudi celo odpadale. Kupila sem razno razna olja, ki naj bi ojačala rast trepalnice. Poskusila sem tudi z naravnimi načini in olji, ki niso kazali obetavnega rezulatata.. Za rojstni dan mi je sodelavka kupila serum za trepalnice od Luxfactorja, ki mi je zelo pomagal. Zdaj imam zelo močne trepalnice in pa lahko končno nosim maskaro, saj pred tem sem imela veliko težav! Toplo ti priporočam! LP
Dodajam še jaz svoje mnenje – essence nehaj uporabljati, ker čeprav je njihova cena zelo mamljiva in dostopna za vse, ti zelo uničuje trepalnice. Njihove maskare že same po sebi niso najbolj kvalitetne (kar si verjetno že sama opazila) ker ti vse skupaj zlima in potem zgledaš kot da imaš samo tri trepalnice. Jaz tudi, od kar sem naročila lf serum, ne uporabljam več maskar in hvala bogu da mi jih ni treba. Ne skrbi me več če se potim ali če dež pada in NIKOLI ne bom šla nazaj na maskare in vse probleme katere povzročajo
Dodajam še jaz svoje mnenje – essence nehaj uporabljati, ker čeprav je njihova cena zelo mamljiva in dostopna za vse, ti zelo uničuje trepalnice. Njihove maskare že same po sebi niso najbolj kvalitetne (kar si verjetno že sama opazila) ker ti vse skupaj zlima in potem zgledaš kot da imaš samo tri trepalnice. Jaz tudi, od kar sem naročila lf serum, ne uporabljam več maskar in hvala bogu da mi jih ni treba. Ne skrbi me več če se potim ali če dež pada in NIKOLI ne bom šla nazaj na maskare in vse probleme katere povzročajo
[/quote]
Se strinjam ja, Essence maskare so tudi meni totalno uničile trepalnice. Do sedaj sem vedno hodila na podaljševanje h kozmetičarki, ampak žal zaradi krize ne dela več in sem že malo obupana. Bom naročila ta serum in videla, če bo kaj pomagalo, ker se res ne počutim uredu s trenutnim stanjem svojih trepalnic….
Sem šla preverit – res je Ana objavila. Ji sledim že kar nekaj časa in nisem nikoli zasledila te objave. Hvala, naročim v ponedeljek, da vidim če bo tudi meni pomagalo
[/quote]
En mesec kasneje in podajam svoje mnenje – trepalnice so vidno daljše, gostejše in mi ne odpadajo več. Prve par dni sem imela velik problem, ker se nisem spomnila na serum dokler nisem že nanesla maskare, tako da če se katera odloča za nakup pazite, da si ga boste dale na vidno mesto.
[/quote]
Ah ja. Jaz ravno sedaj poskušam oživeti trepalnice po letah uporabe poceni trepalnic, ki so samo škodo delale. Mogoče je pa le čas, da preizkusim ta serum, ki ga vse toliko hvalite…
Ah ja. Jaz ravno sedaj poskušam oživeti trepalnice po letah uporabe poceni trepalnic, ki so samo škodo delale. Mogoče je pa le čas, da preizkusim ta serum, ki ga vse toliko hvalite…
[/quote]
Ja, sva na istem. Poceni umetne trepalnice + lepila so mi popolnoma uničile naravne trepalnice, ki jih ne morem niti z maskarami narediti na videz lepe. Si bom naročila od LuxFactorja serum in se javim. Upam, da mi bo pomagal.
Ja, sva na istem. Poceni umetne trepalnice + lepila so mi popolnoma uničile naravne trepalnice, ki jih ne morem niti z maskarami narediti na videz lepe. Si bom naročila od LuxFactorja serum in se javim. Upam, da mi bo pomagal.
[/quote]
V četrtek sem ga naročila, prejela v ponedeljek in ŽE so opazne neverjetne razlike. Uporabljam ga dvakrat na dan in mi trepalnice že opazno manj izpadajo, lomijo pa se tudi ne. Hvala vsem za priporočilo. 🙂