Polona Bertoncelj
Med športniki so trenutno poleg smučarjev, zelo dobri tudi rokometaši. Pa niso samo oni, ki nas razveseljujejo.
Razveseljuje nas tudi novinarka Polona Bertoncelj, ki ni samo odlična novinarka, ampak je tudi lepa. Je tudi nekoliko spremenila svojo podobo.
Za razliko od načičkanih in razgaljenih sodelavk, nam športna poročila posreduje na prijeten, prijazen in lep način.
Velika razlika je med Sanjo Modrič ali Ireno Shyama Hlebš in Polono Bertoncelj. To so čisto drugače stilsko preobraženi športni novinarji.
Saj ne da bi me pritegnili novinarji, gledam jih ker me zanima šport. Vendar tako mimo grede opaziš tudi stilsko preobrazbo.
Kar se tiče športnih poročil, sta mi še najboljša Tomaž Kovšca in Saša Jerkovič. Pristna sta. Njima prav paše, da poročata športne novice.
Se vidi v novinarju ali zgolj poroča, ali ga šport res zanima.
NAJSLABŠA IN NAJGRŠI “ČLOVEK” NA RTV, POGLEJTE SIMONA ROLANDI, DANIELA FEROLLA, JENNIFER KNABLE…PAULINE PACKARD-TO SO VODITELJICE IN NOVINARKE ,KI JIH GLEDALEC LAHKO GLEDA CEL DAL…NE PA TOBREZSPOLNICOVSAKA PENZIONERKA JE BOLJ SEXI OD TEGA HLODA , KI SE 3X PREGLASNO DERE V MIKROFON-DA BI PREUSMERILA SVOJ NIKAKRŠNI IZGLED.
TELEVIZIJA JE VIZUALNI MEDIJ!