Polonca Dobrajc
ma ne seri. tista dva cucka res zavzameta cel pločnik, kot so že zgoraj pisale, se zlekneta počez medtem ko se ona naliva s čistim viskijem in če hočeš mimo, moraš stopit na cesto al pa skakat čez njiju. in meni gre to na jetra, hodim pa vsak dan tam mimo in ona vsak dan visi tam, tko da ne pametuj, če ne veš
Zakaj ji nihče ne reče,če lahko cucka odmakne,sploh pa če vsak da skačeš čez? ;)[/quote]
Ker se vsak(a) boji, da bo cucka naščuvala nanj(o). Cucka sta ogrooomna![/quote]
Saj vem,kakšna sta in tudi kje posedajo,polegajo.Men se zdita čisto prijazna,tudi če sta ogromna,ker če bi bila napadalna jih najbrž nebi kar tako ležerno pustila sred pločnika.Pa pejd čez cesto,pa še malo v izložbo Sweetyear pokukaj,mogoče si lahko kupiš kaj za miklavža. 😉
To o mobingu in tožbi sem brala pred kratkim. Me pa čudi, da je zdržala toliko časa. Čudi me tudi, da ni ostala v politiki, ker se mi zdi, sa je tip za politiko, vsajkot se je spomnim. Delovala mi je preudarno, avtoritativno, ima karizmo, nastop, kot pravnica tudi znanje.
Saj vem, da ljudi ne smemo meriti po svojih merilih in tudi, da opravljanje ni lepo, a meni sta z Jelinčičem delovala nekompatibilno, oba premočne osebnosti za biti skupaj. Mi je prav škoda in tudi nerazumljivo, da je navidez tako močna ženska utonila v pozabo, povprečje, in se pustila celo mobingirat. Glede na opisano mi ne deluje zadovoljno tudi privatno.