Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Polonca Dobrajc

Polonca Dobrajc

Ali kdo ve, kaj je zdaj z nekoč znano političarko Polonco Dobrajc?

Dokler je bilo vreme, je bila cele dneve v kafiču /s psom/, torej zunaj. Tam na Tavčarjevi? Ne vem imena kafiča.

Vreme še vedno je.

Torej, videvala sem jo predvsem ob dopoldnevih / zadji dve leti/, ko sem mimo hodila v službo. Popoldan pa občasno. Zadnje čase ne hodim tam, mogoče je še?

In tista grda džukela se zlekne čez cel pločnik, da ga moraš preskočit. Sta si pa čist podobna s Polonco. Pa kremplje ima porezane he he

…gospodarju oz. obratno! Parkrat sem jo videla tam, čisto res je:).

Men se zdi, da je včasih imela dva-psa? Je bil res cel pločnik zaseden:lol

Od doma do tam (200m), tam na pločniku 2-3 ure, pa domov. Ta se je pa sprehodil! Velik pes- mislim,da je hrt?

Kolikor vem, je zdaj zaposlena kot državna pravobranilka. Srečala sem jo pa ravno včeraj, ko je zvečer kadila pred tistim lokalčkom na Tavčarjevi, kamor hodijo sodniki. Z obema hrtoma, kajpak.

Državna pravobranilka? Kaj dela? Spet en šiht, brezvezen – samo keš vleče.

Ko jo je zapustil Jelinčičč ( trdi Č) je lahko samo spokala – na ljubljanske pločnike in se nastavlja s svojimi psi – pa NIHČE več jo ne povoha.

Slabša od vsake radodajke.

Načelo pa nimam nič proti njej,ker se mi zdi čist neškodljiva in nekaj posebnega s tema ogromnima psoma.

[img]http://www.shrani.si/f/34/lD/2AdD8qFj/hr.jpg[/img]

Ne vem kolk je res,ampak našla sem tole (priponka)…mogoče ima pa plesne predstave. :)))

Ne vem kaj imate proti njej, saj je sploh ne poznate in kaj vas briga če sedi v kafiču. Njena psa (ne vem ali ima še dva) sta čudovita primerka svoje pasme. Torej brigajte se zase in za svoj life.

Vendyta, točno tako. Ako ceniš sebe, ne omalovažuj drugih.

ma ne seri. tista dva cucka res zavzameta cel pločnik, kot so že zgoraj pisale, se zlekneta počez medtem ko se ona naliva s čistim viskijem in če hočeš mimo, moraš stopit na cesto al pa skakat čez njiju. in meni gre to na jetra, hodim pa vsak dan tam mimo in ona vsak dan visi tam, tko da ne pametuj, če ne veš

ona pa nič, ko se ti matraš s preskakovanjem cuckov. boli jo k….in zaradi tega mi je totalno anti, ker se obnaša kot da je tisti pločnik njen

Zakaj ji nihče ne reče,če lahko cucka odmakne,sploh pa če vsak da skačeš čez? 😉

Zakaj ji nihče ne reče,če lahko cucka odmakne,sploh pa če vsak da skačeš čez? ;)[/quote]

Ker se vsak(a) boji, da bo cucka naščuvala nanj(o). Cucka sta ogrooomna!

Zakaj ji nihče ne reče,če lahko cucka odmakne,sploh pa če vsak da skačeš čez? ;)[/quote]

Ker se vsak(a) boji, da bo cucka naščuvala nanj(o). Cucka sta ogrooomna![/quote]

Saj vem,kakšna sta in tudi kje posedajo,polegajo.Men se zdita čisto prijazna,tudi če sta ogromna,ker če bi bila napadalna jih najbrž nebi kar tako ležerno pustila sred pločnika.Pa pejd čez cesto,pa še malo v izložbo Sweetyear pokukaj,mogoče si lahko kupiš kaj za miklavža. 😉

Ja, policija beleži dnevno najmanj deset napadov teh psov na mimoidoče. To, da sta to velika psa še nič ne pomeni, prej vas bo moja čivava napadla (no se hecam, je pod kontrolo). Sancta simplicitas…

He he, tole je pa ziher Jelinčičč (trdi Č) napisal :)))
Pustila je pa ona njega.

Ja , pa živel je tud on pr njej…ni ona nič spokala,kvečjemu njega.Pa dost boljš zgleda,kot takrat,ko je bla z njim.

He he, tole je pa ziher Jelinčičč (trdi Č) napisal :)))
Pustila je pa ona njega.
[/quote]

Pustite gospo Polono…. Dosti je pretrpela.. Če toži državo za samo 30.000 evrov se vidi da je preveč poštena.. Jaz bi jo za najmanj 300. 000… In več…. Mobingi so grozni.. Tudi jaz dala vse skozi… Toda dobila niti evra niti se cele invalidske.. Gospa Polona kar pokončno naprej.. BLAŽENA

A da je že blažena?

To o mobingu in tožbi sem brala pred kratkim. Me pa čudi, da je zdržala toliko časa. Čudi me tudi, da ni ostala v politiki, ker se mi zdi, sa je tip za politiko, vsajkot se je spomnim. Delovala mi je preudarno, avtoritativno, ima karizmo, nastop, kot pravnica tudi znanje.
Saj vem, da ljudi ne smemo meriti po svojih merilih in tudi, da opravljanje ni lepo, a meni sta z Jelinčičem delovala nekompatibilno, oba premočne osebnosti za biti skupaj. Mi je prav škoda in tudi nerazumljivo, da je navidez tako močna ženska utonila v pozabo, povprečje, in se pustila celo mobingirat. Glede na opisano mi ne deluje zadovoljno tudi privatno.

New Report

Close