Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute položnica

položnica

Pozdravljeni!
Ta teden moram plačati položnico ki znaša nekaj preko 900 evrov. Zanima me, kje jo naj plačam, da mi ne bo treba plačevati preveliko provizijo.
Ali se na bankah znesek provizije razlikuje?

Najceneje je po elektronski poti.

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

ta možnost odpade, ker nimam urejenega klika.

Od bank če se ne motim je najcenejša deželna banka slovenije. Drugače pa mogoče koga poznaš, ki plača preko interneta in mu daš denar.

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

pa še Delavsko hranilnico preveri ..

Plačala 1400€ na NLB in plačala provizije 1,71€…preverjeno!

Par dni nazaj sem na pošti plačala položnico za 300 EUR in plačala 3 EUR provizije. Veliko, kajne?

Polog za avto plačala na pošti 5€ za vsoto 1800€,pa osebno izkaznico moraš pokazat.Veliko zaračunavajo ja.

dorka in aleco
vama se zdi provizija za vsoto 300 €/3€ in 1800€/5€ velika?
preverita provizije nemških in španskih bank!!!!!

Vsak ima pravico do svojega mnenja,yozofrau pa zanima kje bo najmanj plačala, torej…

mislim da je kot plačilo položnice na banki dražje kot če prenakažeš denar (tko pa je neki manj kot 2e fiksno, ne glede na znesek)

New Report

Close