Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pomaga cocacola čistit wc

Pomaga cocacola čistit wc

Res očisti? kako? Poliješ, počakaš 2 uri in obrišeš?

To je edina smiselna uporaba te svinjarije. Za pit pa to ni.

To je v pojasnilo, da ne bi zastonj reklame delali temu diabetesu v flaši.

Interesantno pri nas kljub vsemu, kar o tem vemo, niti en $$$dravnik, nevladnik ali MZ/NIJZ fikus še ni izrekel teh besed:

– treba je znižati vsebnost sladkorjev v pijačah pod 50 g/L.

Res zanimivo.

Odgovor na objavo uporabnika
Zdravko Mamić Maminjo, 13.06.2025 ob 11:42

To je edina smiselna uporaba te svinjarije. Za pit pa to ni.

To je v pojasnilo, da ne bi zastonj reklame delali temu diabetesu v flaši.

Interesantno pri nas kljub vsemu, kar o tem vemo, niti en $$$dravnik, nevladnik ali MZ/NIJZ fikus še ni izrekel teh besed:

– treba je znižati vsebnost sladkorjev v pijačah pod 50 g/L.

Res zanimivo.

Za pit itak ni. Če čisti umazanijo, potem se ve, koliko strupov vsebuje ( poleg sladkoraj).

Mene tudi zanima, ali res tudi očisti, ali je to le fora: češ , tako strupen je, da je edino za wc čistit.

Enkrat sem zlila celo plastenko v wc in pustila čez noč. Zjutraj ni bilo nobene čarovnije. Z rokavicami in tekočino za wc sem pa dosegla čistočo in sijaj.

Raje pijem WC račko, glugluglu… sam bejž s to pocasto lepljivo drekakoljo…

Dajte, le malo pomislite, koliko ljudi in organizacij jim dela praktično zastonj reklamo: vsi fast-foodi, burekarji in kebabarji, mnoge restavracije, trgovine (s posebnimi hladilniki), vse platforme, še kar se štulijo tudi v šport: Plazma igre, Olimpijske igre, plačane reklame po TV, športne zveze, razni brezvezni Jureti Koširji… slišal sem tudi tisto butasto strokovnjakinjo za onkološko prehrano Rotovnik Kozjek (ki bi morala vedeti bolje), ker je športnica, je rekla, da kaka drekakolja ne škodi (kot da smo vsi športniki maratonci, aja, to je pa ”pozabila”…).

Kakorkoli, vse imajo podkupljeno, zlasti vse vodilne fikuse na MZ/NIJZ, vse tiste, ki kujejo veledržavne strategije o debelosti in sladkorni, vse te battellinote, in ostale bleferje… in kajpak vse medije – vse novinarje.

Kje so rezultati PVM? Banda prekleta zlagana!

Debelost in sladkorna bolezen pa strmo, skoraj eksponentno naraščata med odraslimi in mladimi, tako pri nas kot povsod po svetu… pametnemu dovolj!

Najbrž je malo pretirano to s čistilno sposobnostjo Coce cole ;). Enkrat sem poskusila čistit lijak. Ni bilo nič spremembe. Za čiščenje uporabim mešanico sode bilarbone, soli in alkoholnega kisa. To pa kar pomaga.

Ne, ne pomaga popolnoma nič, preverjeno.

Odgovor na objavo uporabnika
za pit, 13.06.2025 ob 11:45

Za pit itak ni. Če čisti umazanijo, potem se ve, koliko strupov vsebuje ( poleg sladkoraj).

Mene tudi zanima, ali res tudi očisti, ali je to le fora: češ , tako strupen je, da je edino za wc čistit.

Najbrž drži to, da je tako strupena, da bi lahko čistila wc, oz. da je edino za wc čistit. Meni ga ni. Res  sem pustila le dobri dve uri. Čez noč? Mogoče.

Koka kolo je dobro imeti doma, če imaš kakšne prebavne motnje. Spiješ en velik kozarec, se ti sporigne in ti olajša slabost. Ni pa coca cola za jo piti vsak dan.

Coca cola ni nobeno čistilo.

Če hočeš dobro očistiti wc školjko, se jo zdrgne s čistilom, ali pa se zlije  v školjko wc račko in pusti čez noč, zjutraj pa dobro zdrgneš.

Edino vroč alkoholni kis je meni očistil školjko. Pa še to sem morala 3x ponoviti in pustiti čez noč.

S tem, da sem predhodno z gobico do suhega izpraznila in popivnala vodo.

Wc školjko odlično očisti navaden prašek za cunje prat, v prahu. Posuješ po školjki, pustiš delovati kakšne pol urice ali več in zdrgneš z metlico in splakneš. Sijoče!

Boljš kot ene smrdljive wc račke.

Probajte.

Pa ne razumem kaj imate z wc-ji.

Vsak v družini po veliki potrebi za sabo počisti. Jaz za vikend ali vsak drugi vikend počistim s čistilom iz kisa in pobrišem. Niti pet minut dela.

Kakšne imate školjke, da jih tako drgnete?

S koka kolo ne čistim nič, niti je ne pijemo.

Ma nehajte padati na te idiotske cocacola finte.  Nič ne očisti, zakaj bi očistila?  S čim?  Kaj vsebuje?  Sladkor, nekaj kemije za okus in malo CO2.  Na osnovi česa naj bi takšna zadeva očistila sekret?

Kupi čistilo – račko za WC in drgni.  Lahko kupiš tudi specialno čistilo proti kamnu, ta se ne prodaja v obliki račke ampak v obliki flaške. Če imaš veliko kamna, lahko uporabiš tudi kis za vlaganje- odstrani vodo iz WCja in nalij noter kis, počakaš čez noč.  Še hitreje pa očistiš z navadno solno kislino (ne industrijsko), uporabiš gumijaste rokavice in npr. vatne blazinice s katerimi podrgneš po kamnu.  Bo takoj zašumelo in požrlo kamen.  Uporabiš zelo malo kisline, ker ti sicer lahko razžre cevi.

Če pa je kamna res veliko ker ga niste čistili leta in leta, pa pač kupiš novo školjko.

New Report

Close