pomagajmo Zlaku
Janez Janša je imel še srečo, ker je bil leta 1988 v socializmu samo zaprt, da mu ni bilo treba nič plačat. Če bi ga danes obravnavali, v demokraciji, bi ga oglobili, da bi ostal v spodnjih gatah na ulici. Demokracija zna človeka udarit tam, jer najbolj boli – po denarnici. Komunisti so te samo zaprli, premoženje ti je pa celo ostalo, ko si prišel ven.
Zlatko si bo pred bankrotom lahko pomagal sam: čez 2-3 tedne bo osebje po domovih pocepalo od izčrpanosti in zaposlili bodo čisto vsakega, ki bo lahko in hotel delati. Za 700 evrov bo lahko cel dan, 8 ali 12 ur na dan, premočen do gat zalepljen v skafandru, menjal podriskane plenice starcem obolelim za kovidom. Ampak, on itak ne verjame v virus in mu to ne bo predstavljalo prevelikega problema.
Zlatko si bo pred bankrotom lahko pomagal sam: čez 2-3 tedne bo osebje po domovih pocepalo od izčrpanosti in zaposlili bodo čisto vsakega, ki bo lahko in hotel delati. Za 700 evrov bo lahko cel dan, 8 ali 12 ur na dan, premočen do gat zalepljen v skafandru, menjal podriskane plenice starcem obolelim za kovidom. Ampak, on itak ne verjame v virus in mu to ne bo predstavljalo prevelikega problema.
[/quote]
Ti bi mu pa lahko zraven pomagala, ko imaš tako dobre ideje, da ne boš samo gobec v prazno otresala. Preizkusi se na terenu. Misliš, da bi ti krona z glave padla?
Tako ja, bravo! Pomagajmo!
Pokažite, da ste sočutni ljudje in nakažite eure Zlatanu!
S piškavimi 1.100 evri, ki jih dobi od države namreč (poleg rednega zaslužka), ne more preživeti ubožec, sploh pa ne zdaj, ko se javno izpostavlja za vse vas in fizično napada novinarje in policaje.
[/quote]
Jih bomo raje tebi nakazali, evre, ker vemo, da ti socialka ne zadošča za cigarete.
Zlatko, Jenulli in podobni kalibri naj razčistijo odnose s svojim pravim fotrom, ne da ga projekcijsko transferno razpoznavajo v političnih osebah. Če bi malo logično razmišljali, bi vedeli, da se ukrepi prilagajajo ostalim evropskim državam, saj Slovenija ni izoliran otok sredi Evrope. To pomeni, da bi čisto vsaki slovenski premier sprejel enako ukrepe kot sedaj Janša.
Kar seješ, to žanješ. Sam je hotel takšno publiciteto in jo je dobil. To gre dobro k imidžu raperja.
bojkotirat njegovo musko, album, vse, ne pa pomoč.
Naj mu RTV Slovenija pomaga, saj mu že tako pomagajo pri vseh njegovih diverzijah. Naj mu še kazen plačajo.
Decembra 2018 je v intervjuju za MMC izjavil:
“Nam so hoteli povedati, da smo mi priseljenci, ampak mi praktično nismo priseljenci, mi smo rojeni tukaj, spoštujemo normalno zakone, medtem ko smo videli, da mnogi ne odgovarjajo za svoja dejanja, ki so pustila večje posledice: zaradi nekaj ljudi je bila potem masa primorana delati neumnosti, da bi recimo lahko dosegli kaj. In potem se obsoja te ‘sitne’ ribice za napake tistih nekaj kitov.”
https://www.rtvslo.si/zabava/druzabna-kronika/dovolite-mi-da-sam-povem-kdo-sem-in-priseljenec-nisem-rojen-sem-v-ljubljani/474676
Jebi ga, tako je to v Sloveniji. Je slovenski državljan. Naj odgovarja za svoja dejanja. Bi bil že čas, da tudi on malo odraste.
Zlatan se ne zaveda, da ni še NIČ ustvaril. NIČ delal, razen da otreša gobcalo. Vse kar ima, mu je dal ‘delavec Slovenski’!!
Ker tudi če je Zlatan rojen v LJ – tudi osel se skoti v Lipici, pa za to še ni lipicanec!!
Ves čas molze vse – kdaj ga bo kdo nateral delat?? Kdo mu je odobril finančno pomoč + izredno??? Pa tip bi moral delat vsaj 8 ur na dan!! Ne pa da lapa in izziva!!
Zlatan se ne zaveda, da ni še NIČ ustvaril. NIČ delal, razen da otreša gobcalo. Vse kar ima, mu je dal ‘delavec Slovenski’!!
Ker tudi če je Zlatan rojen v LJ – tudi osel se skoti v Lipici, pa za to še ni lipicanec!!
Ves čas molze vse – kdaj ga bo kdo nateral delat?? Kdo mu je odobril finančno pomoč + izredno??? Pa tip bi moral delat vsaj 8 ur na dan!! Ne pa da lapa in izziva!!
[/quote]
ma ne no zlatane se “bori” za nas, ki ga nismo prosili naj se bori, kaj bo on delal 8 ur?! saj ni sposoben, razen mogoče đole motat po fuđinama 8 ur na teden…
[/quote]
Dela on, dela. Otroke. 🙂 Če se ne motim jih ima že 4. Zgleda da računa na to, da ga bodo oni preživljali. Malo več odgovornosti in manj infantilnega obnašanja bi moral pokazati že zaradi njih.