Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pomagajte!!

Pomagajte!!

Ko sem bral zgodbe o vaših porodih, me je kar zvilo. Takih vrst porodov ne poznam. Pri nas je šlo hitro in po naravni poti. Žena je rodila 3 dni pred rokom. Ponoči okoli enih jo je zvilo, šla sva v porodnišnico in ob štirih je bila mala že na svetu. Bil sem zraven. Na začetku me je bilo kar malo strah, da me ne bi slučajno zvilo. Ker pa je šlo tako na hitro, sploh nisem dojemal. Me je tako za roko grabila, da sem imel vso plavo . Uspel sem celo naredit dva posnetka. Občutki so bili pa nepopisni. Malo bitjece, sad ljubezni. Pa saj veste, da je moja priceska.

Svet je poln malih sreč. Imeti moramo le oči zanje.

… lep dan tudi tebi in tvoji princeski :)))))

Mišon .. sej tudi jaz poznam več tistih, ki so rodile normalno, kot pa onih drugih … kaj nej rečem .. imajo pač srečo :))) … verjetno bi tvoja žena tu dodala še kakšno zadevo, za katero ti niti ne veš, da jo je takrat občutila 🙂 .. ali pa tudi ne …

želim pa vama še en tak easy porod .. in zdravo dete 🙂

B.

Mišon, pri nas je blo dvakrat tako, vendar s to razliko, da nisem bil zraven. Mogoče mi je za to danes žal, pa vendarle… tako je blo včasih 🙂

Jani …. nima kaj dodati :))))

Muca, vse najlepše hčerkici in mamici. ( nisem mogla prej ): .

zajčku so dihali za kroglc !

Kaj bom nardila..hmmm ja globoko se bom zamislila po eni strani..po drugi pa mi bo zadovoljstvo..da sem jo vzgojila v pravo hčerko,ki se v takih trenutkih obrne najprej na mamico..In seveda že samo to,da se obrne saj mi s tem pove,da je zacela zrelo in pravilno gledati na te stvari…
Aja pa še nekej..želim si postati zadovoljna in še mlada babica..heheheheh

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Hvala Barbi res…najbolj srečna bom,če jo bom vzgojila z občutkom,da se vedno ampak vedno lahko obrne name in da ji bom vedno stala ob strani!Mojo podporo ima v vsem….

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

******§§§§§§§§******

DRžim pesti da bo tudi v drugo tako z lahkoto potekalo.Močna podpora moza je več kot pozitivna psihična pomoč.Le glej,da ji boš stal ob strani in jo podpiral v vsem…velik sreče in da bi slabosti ali slabše počutje počasi minilo…Kakorkoli želim vama čim manj težav..in zdravega sončka!!
*******§§§§§§*****

Lubčka zajči..sam da si oki!!********

Danes zjutraj, vse najlepše in najboljše muci **************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************++++

ooooooo zajči donese sem ena muca zaspanka…hihihi

New Report

Close