Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Pomagajte….!!!!!!

Pomagajte….!!!!!!

Za SEX večer? naj bom v sexi oblekci ali gola, ali naspol gola ali modre ali rdeče tangice? naj si jo pobrijem na črtico ali na nulo? Bentiš………kaj je zdaj moderno? Naj se delam, da mi je nerodno ali naj ga takoj naskočim?

:))))))))) Pupe, uživajte! saj vem, da sem trešjena. Sem pač jaz, kaj te češ ne… :)))

jaz si grem tace brit! :)))

ooooooo, kuuuuuul, bejbi in action!
Ej, obleci se tko, da se boš TI počutila vroča, sexy, pol boš to tut na ven kazala in pol se ne zadržuj- če ti paše, bodi “vodilna”, sicer mu prepusti pobudo…Vsekakor pa bodi čist sproščena in samozavestna.To bolj potegne kot vsake tangice.Mašp kak dišeč pa dober lubrikant? Lisičke? karkoli …? VVsekakor ti želim nepozaben in ponovljiv sex!

Nasvet mojega dedca: bodi voljna, drugo so samo bonusi, ki v roku 15 sekund niso vec pomembni :))).

Uzivaj! :)))

Lp, mishika

:)))

Si pa res faca:)))

Ma kaj ti bo noga pustila sex-at:)))))))))))

lp,uživaj

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Tardeče tange. Obrita tko, da ti pri britju ni treba delat špage al pa stoje. Četudi sam skrajšane dlakce,da ne bo pljuval. Delaj se mal naivno pupiko, to jih zapali do konca.
Sicer pa, kot pravi Lovšin, v intimi ni več važno, al si erotična al vulgarna:)))

Uživaj, perverznica:)

Pa dobro! Kako močno poraščena si? Da si greš dlake brit na tacah?

Reče se: grem si depilirat nogice…. :-))

Pa ne tangic, da mu ne bo treba dolgo vleči špage iz velike riti… bolj zapalijo tiste hlačkice brez elastike, boksarice iz svile, da mu roka kar zdrsne noter…

ha ha ha :-))))

Waw, prav vroče postaja na tem forumu :-)))

Acjom, uživaj 100 na uro!!!

Pa na mačje leče ne pozabi… :)))))

ma ja………treba je naredit malo HOT tale MON! Ne samo jamrat! hahahaha
Porkaduš babe!
Froce spat spravit, svečke v kopalnico, skuhat omamno dišeč čaj in skupaj z možekom v bano ali pa pod tuš! Umivajte drug drugega………….ne boste verjelle kaj naredi tak dotik dveh golih teles pod toplo vodo! Če je še kaj malega ognja med partnerji, naredi voda čudeže! Ni greh poskusiti!

HEHE……….bejž zizo vun dat! :)))

Ma sej jo imam stalno zunaj…. hahaha

Si se zrihtala?

zrihtana…..:)))))))) samo nohti še čakajo. bejži zaj, Vse si mi bo spackalo.jao baba…..haha……..daj mir.

Zdej sm pa jst kriva, če tebe matra firbec… :))))))

Fajn se imej.

hahahahahahhahahhahaha acjom uživaj max!

hi, hi, torej nisem osamljen primerek

Uh, sem se nasmejala, konoooooooooooočno brez moraliziranja na vročo temo

Acjom, uživaaaaaaaaaaaaaaaaaj…………

Acjom, ti si pa taka faca, da ti ni para. Pozitiva, huuuurraaa, take rabimo. Mogoče bo še meni kak nasvet prav prišel. Uživaj!!!!

Ej irokeza je ful inn, drugače pa bejba navali,

ja seveda daj si duška in uživaj karkoli počneš

New Report

Close