pomagajte mi najti resnejšo a zanimivo klepetalnico
Ženske moje drage, lep pozdrav!
Potrebujem vašo pomoč.
Včasih imam čas, pa bi malo poklepetala v živo preko računalnika, z žensko ali moškim o različnih zanimivih temah, neobvezen čvek.
Obiskala sem že nekaj klepetalnic, pa se ponavadi vse začne in konča pri tem kako izgledam, kaj imam na sebi in česa nimam.
Kogar zanima čvek samo o sexu ima velik izbor, ki pa je jasno moško naravnan.
Če katera ve za klepetalnico za prijeten in zanimiv klepet v živo, naj mi to, prosim, napiše.
Bila bi ji zelo hvaležna, ker sem zadnje čase bolj doma in včasih nimam s kom govoriti. Pa tudi rada slišim tuja mnenja o različnih stvareh in slišim kaj novega.
Pomagajte mi.
Hvala
lp
Če te zanima si lahko z mano dopisuješ, ker rada čvekam in imam kar dosti časa ampak preko maila.
jaz sem že obupala. Sem tudi iskala kaj takšnega, pa sem surfala po “resnih” klepetalnicah, pa samo enkrat naletela na moškega, s katerim sem se lahko normalno pogovarjala. Tam so zgleda sami potrebneži !!.
Po moje je še najboljš, da najdeš nekoga na forumu, potem pa presedlata v klepetalnico.
čao
… sem slišala ja, da je en kup čudakov, pa prvi in edini s katerim si dopisujem je prav v redu človek, vsaj jaz tako mislim..sicer v začetku sem vse bolj tko za rezervo jemala, sedaj pa ugotavljam da je v prav redu..
je pa problem, veš če se z nekom pogovarjaš tkole, pa ugotoviš da ima iste poglede na svet, te lahko mal zanese, pride lahko do tega da tako osebo začutiš, pol pa boljš da nehaš al si pa razjasniš kaj je maštanje in kaj je real life..
Z veseljem vendar ne morem priti do tvojega maila.
Piši mi na [email protected]
P.S. Pa nisem moški.
Forum je zaprt za komentiranje.