Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek pomagajte!!!!

pomagajte!!!!

S fantom bova kmalu imela obletnico. Zmenila sva se, da se bova obdarovala, a pri tem ne bova pretiravala. Nekaj skromnega pač. Zanima pa me, kaj se kupi 21 let staremu fantu?Poslušam ves čas, kaj bi si zaželel, pa nič ne reče.

I am an Annoying, Nasty, Gothic, Evil, Lier! Yes, I am an A.N.G.E.L.!!

Mojemu, sedaj že možu, takrat pa fantu je bilo blazno všeč darilo – zlat srček, ki se prelomi na dve polovici in ko sva jih dala skupaj sva dobila napis :”ZA ZMERAJ!”

Jaz sem svoji za prvo obletnico kupil likalnik in vrtnico. Vrtnica je žal po nekaj dneh ovenela, likalnik pa se je pred petimi leti, po skoraj 25. letih uporabe pokvaril in sva kupila drugega.
Vrtnico ji pozimi kupim večkrat, od konca maja pa jih pridelava na vrtu.

Kaj pa kakšen CD?

Zakaj bi se pa mogla obdarovat za obletnico? To, da počneta nekaj skupaj, npr. greta v Jacuzzi, večerjo, en plača večerjo, drug jacuzzi je že čist dost. Pol pa valda moreš pazit, za po večerji, da maš eno novo seksi spodnje perilo.

Jst sm mu kupla srebrno verižico.

Povabilo na nočno kopanje, savna.., kozarček penine ob bazenu…
skratka oba sva neskončno uživala.

Jav jav, a morate res večina ljudi kupovat nek nakit. Če bi mi tip prinesel nakit, bi ga dobil v glavo. Saj mu ni treba kaj kupit. Razvajaj ga.

Lahko mu pa častiš stripties, in skupaj uzivata in nadaljujeta doma……

Ja lahko mu podaris salcko s svojo sliko gor, ali pa kr vajino, sigurno jih imata nekaj:) Zberi najbojso pa mu daj to natisnit.
Mu pripravis kako romanticno vecerjo, podaris to, pa se lepo kr doma razvajajta. Pusti domisljiji prosto pot:)

http://www.copyland-sp.si/

na tem naslovu najdes podrobnosti. Mislim da pride okol 2.700, imas cenik.

kot pravi Aa, je bolj domiselna kaka “storitvena dejavnost”- savna, masaža…
Ali pa izberi kako fajn vajino fotko in daj naredit puzzle.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close