Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu pomanjkanje izkušenj

pomanjkanje izkušenj

Pozdravljeni,

Imam problem 🙂 Z mojo najdražjo sva ugotovila, da se v postli nekako ne ujemava oz. da bi bilo lahko veliko boljše. Tako sva se odločila za ti. odprto zvezo. Moja želja pri tem pa je pridobiti čim več izkušenj, ampak imam nekaj problemov:
– nimam izkušenj z avanturami za eno noč
– nimam izkušenj s *** frendicami
– v bistvu mam zelo malo izkušenj
– skrbijo me bolezni in medsebojni odnosi s to osebo
– kako sploh najdit nekoga, ki bo sploh za
– kaj oz. komu sluzijo seksologi? Odpravljajo samo bolezni, ali tudi kaj drugega

V bistvu sem tako neizkusen, da se vprasat ne znam 🙂

lp,

Rok

Meni osebno se odprte zveze zdijo bulšit. A si prepričan, da hočeš od te ženske s katero trenutno si, kaj več kot seks?
Ne vem no… da bi se zdaj ti moral it nekam “učit” zato, da bi bila ona zadovoljna, ali kaj?
Če je že ona taka mojstrica, naj te pa ona nauči. Ali pa si preberi kako knjigo, poglej kak film.
To pa res ni tak problem, te stvari se človek hitro nauči.

Če pa si ti pobudnik “odprte zveze”, potem je pa to nekaj drugega.

Kako najti nekoga, ki bo za? Malo več ven hodi, na kak koncert pojdi, v kak klub, na kak žur, pa se bo gotovo našla kakšna, ki bo za to. Če ne pa kar h kaki “plačljivi” zavij.
Jaz sem bila kar malo presenečena, ko sem ugotovila, da si veliko žensk želi samo enga tipa, s katerim se bodo občasno povaljale, drugače pa do njega ne bodo imele nobenih obveznosti.

Veliko sreče.

če je tole res tvoja najdražja (???), res ne vem, zakaj odprta zveza … pa še tolko problemov se ti pojavlja v zvezi s tem

najlepše se je učit z najdražjim;-)

Vidva pa sta patrona, svetovna! Se v postli ne ujemata, oziroma sta ugotovila, da bi lahko bilo veliko boljše in namesto, da bi delala na tem, bo baje po tvoje boljše, če se boš hodil praznt drugam…ma lepo te prosim!

Rajš se pogovorta kaj vama manjka, kaj je tisto kar ne gre, moti in delat na temu, variant je nešteto in če nekoga ljubiš se boš ja potrudil in naredil seks kot je treba. Beg nekam drugam in misliti kako bo tam bolje, en živ blef, le še slabše bo , ker se bodo doma vrstili špetiri, ljubosumje, kajti če ljubiš nikoli ne moreš tolerirat, da gre tvoj seksat nekam drugam…v to me ne bo nihče prepričal pika in amen. Ja lahko dovolim moškemu, naj seksa uživa še drugje, če do njega nič več ne čutim, če sem z njim pač samo še iz navade…če pa ljubiš, ni šans, pa ni treba da si posesiven ali da ne privoščiš, se pač doma ustvarja pravi eks, brez niča itak ni nič, samo ležat kot klada in nič dat od sebe…to ne gre..mal potruditi, pokazat kaj paše, delat, četudi kaj fali je danes že toliko pripomočkov, ki pomagajo, le potruditi se je treba in če veš zakaj se trudiš ni nikoli težko!

Če pa res ne gre, tudi potem, ko sta se res 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} potrudila oba…in če ne gre pač ne gre in je potem bolje da se gre narazen, kot pa tak predlog, po seks vsak na svoje in nato domov skupaj le spat…jaojao…ampak okej sto ljudi sto čudi neka, uzivaj! Ampak taka zveza je obsojena na propad, sigurno, le če sta resnicno oba zato, ampak ponavadi to en le hlini zaradi ljubega miru, ponavadi je to tisti, zaradi katerega seks trpi…in mal časa ze trpi da njegov partner seks dobi drugje, na dolgi rok pa to ne gre, saj ni robot brez custev!

še tole, se bojim, da meniš, da se izkušnje pridobivajo s čim več menjavanjem partnerjev…pa se motiš, nekdo je lahko imel le enega, seksal le parkrat pa iz tega povlekel ogromno, sploh če je to bilo iz ljubezni, če sta upala, znala pokazat kaj jima paše in si ustreč samemu sebi in pratnerju…nekdo pa je lahko imel za seboj celo vojsko pa iz tega ni imel nič…prazen…tako da..premisli v kaj se spuščaš..ni garancije, da boš iz vsega tega res dobil kaj izkušenj, še največ jih boš dobil, če sam sebe raziščeš in ugotoviš kaj ti paše, kaj ne in nato to naučiš tvojo in ona obratno tebe…to je to..spoznat sebe do potankosti in si upat potem to priznat kaj ti paše in naučit partnerja da tudi on v tem uživa..in nato skupaj raziskujeta dalje svet ljubezni in seksa…no tko nekak..zdaj pa neham nakladat;))..čao!

New Report

Close