Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pometač za dvorišče-prosim za nasvet

pometač za dvorišče-prosim za nasvet

Vem, da bi ta tema sodila bolj v kak drug forum, ampak starši se moramo na žalost ukvarjati tudi s pometanjem dvorišča. Zato prosim vse, ki imate doma pometače za dvorišče za kakršne koli nasvete (prednosti, slabosti) ter katero vrsto/znamko priporočate. Na kaj moramo pri nakupu paziti? Pometali pa bi po asfaltu in dvorišču, ki je tlakovano s tlakovci. Določeni modeli res niso dragi, zato bi raje dala tistih 150 EUR (če je za ta denar pometač dovolj kvaliteten) kot da celo sobotno dopoldne zabijem z metlo.
Hvala za kakršno koli pomoč ali namig pred nakupom.

Moj oče je dobil tak pometač enkrat za rojstni dan. Uporabjen enkrat, od takrat dalje stoji v garaži.

Enkrat preizkusila enega, ki ni bil na elektriko, in ga takoj nesla nazaj v trgovino. Brez veze.
Z veseljem in uspešno pa uporabljam pihalnik.

Predvem kupi takega z dvema krtačama – se bolje obnese. Imamo že par let, pometamo vsak dan, ker nam sosedova lipa res lepo svinja vsak dan. Si ne predstavljam več biti brez. Pihalnik sem pa jaz uporabila samo parkrat in je šel od hiše, ker ni bil uporaben.

Midva imava top 550:
http://www.bralcom.eu/roni_pometalni_stroji_haaga.html

Takrat je bil 50 jurjev – ne šparaj preveč pri nakupu, ker se ti bo obrestoval in to zelo kmalu.

kot ti je svetovala idila. Tudi jaz imam še malo dražjega in ga nikakor ne zamenjam za metlo. Res sem zadovoljna .. pa še to ne vzemi najcenejšega služil ti bo dolgo!

New Report

Close