Pomivalni stroj Bosch
Po moje je cena bistveni faktor. Jaz sem ga kupila za 100 evrov, XL varianto, pa mi je žal, da nisem odštela vsaj kakšnih 100 evrov več. Prej sem imela Whirlpool za 700 evrov in je bil boljši. Tukaj se mašijo šobe, včasih ne opere dobro, sol požira kot nor. Ni enako. Čeprav bi verjetno kdo z enakom strojem trdil, da je perfekten.
ne vgradnih, ker so orgn predragi. Kupi samostojnega, 60 širine
pri 3 košari preveri ali gredo posamezni plastični deli ven, oz gre cela košara – pladenj ven. Prav tako preveri kako je s tasrednjo košaro (je nastavljiva po višini in podobno). Tudi č emaš 3 košaro če se le da vzemi še košaro za pribor, v primeru da boš prala kaj kar zahteva odstranitev 3 košare . 3 košara je zakon sam preveri zgoraj našteto, oz če se še kaj spomniš pa še tisto
pri stroju dokupi garancijo n a5 let. Pazi kake programe mašš. Fajn je da maš intenzivni, avto, steklo, pa quick, oz namest quicka fiunkcijo speedwash (da cajt pranja na pol)
zamik vklopa mislim da majo itak vsi, razn prou tistih najblolj basic…
a stroj bo priklop ana mrzlo al že delno predgrerto vodo (npr da ogrevaš vodo s toplotno črpalko, kolektorji)? Ker v temprpimeru mora stroj met opcijo da ga priklopiš na dleno predgreto vodo
ne rabt zadev 3 v 1 in all in 1 podobno, ampak ločeno. sol lesk in detergent. Sol vzemi šparovoo splendid (jo dela claro), lesk in detergent pa kupi v kakem muellerju, ali p akv kaki tuji trgovini. Naše štacune imajo nekvalitetne vzhodnoevrospke zadeve. Če se le da kupuj prah, če boš kupla tablete jo predhodno zdrobi, predno jo daš v predal.
Ne šparat pri programih pranja. Peri na programe ki niso glih preškrti kar se vode in temperature toiče, pa posodo lahk mal predrgneš predno gre v stroj. Ti bo stroj hvaležen
vsekakor kar sem bral stroji tam do 500 e niso glih da bi se ji hsrce veselilo. če se da kupi kaj malce dražjega, vsaj glede na izkušnje ki sem jih tle gor zasledl
Imamo Boschovega in imamo Bekotovega. Drugi je kopija prvega, s tem, da ima brez doplačila 5-letno garancijo. Pa še 3. košara (za pribor) je bistveno boljša: je ožja (to omogoča, da je v košari pod njo tudi višji pribor, kar pri Boschu ni možno), izvleče se v celoti kot pladenj, pa še dodatna šoba za vodo je na vrhu stroja.
Enkrat na počitnicah smo imeli v apartmaju Elektrolux mali pomivalec. Noro, kaj vse je šlo vanj. Poleg tega je imel krajše programe, ki so prali na visokih stopinjah in si mimogrede vse opral. Doma imam Boscha. Njegov kratek program v primerjavi z Elektroluxovim je porazen. Dolgi programi vsi trajajo vsaj dve uri. Dokler mi ni pod roke prišel tisti Elektrolux, mi je bil Bosch kul. Zdaj se mi pa zdi čista nategancija.
Vse je odvisno od vaših pričakovanj in navad … nekatere naše stranke v ospredje postavljajo prostornost in prilagodljivost, kar vam pride prav zlasti pri večjih kosih posode, drugim je najpomembnejša glasnost, ker imajo v bližini spalnico ali dnevno sobo, tretjim je najpomembnejša hitrost pranja ter učinkovitost in četrti stavijo na kombinacijo nizke cene in dolge garancije. Premislite kaj od naštetega si najbolj želite in kje vaša finančna meja. Znotraj tega je potem lažje najti najustreznejši model.
V kolikor boste potrebovali pomoč in ponudbo, nas lahko tudi kontaktirate na info@shop.over.net.