Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pomivalni stroj BOSCH

Pomivalni stroj BOSCH

Pozdravljene, zanima me če ima katera pomivalca BOSCH SGI 59a15 in kako je zadovoljna z njim. gledala sem tudi SGI 57M15EU in SGI 5925 pa se kr ne morem odločit. prosim pomagajte z vašimi odgovori.

Hvala.

LP in lep dan še naprej.

------------------------------------------------------------- Dneva ne mores zadržati, lahko pa ga izkoristiš LP

Mi imamo Boschevega starega dobro leto in pol. Ne vem šifer (po moje je 5925??), vem le, da je bil takrat “ta dober”. Jaz sem gledala na energijske razrede in učinkovitost pomivanja, da je bilo razred A. Programov imamo sicer 5, a uporabljamo večinoma kar “avtomatsko izbiro”.

Smo zelo zadovoljni s kvaliteto pomivanja in tihostjo. Posode ponavadi ne splahujem, le zelo prilepljeno hrano malo zdrgnem. Ga je pa potrebno pustiti po koncu pomivanja še kar nekaj časa, da se posoda v tisti toploti posuši. Prej nismo imeli pom. stroja, tako da drugih ne poznam, mogoče je to normalno povsod. Če je posoda bolj umazana (prisušena), dam na najtoplejši program in morda prej še na namakanje. Občasno pridejo mogoče ti programi res prav, a ne prav pogosto, tako da bi jih mirno lahko imeli tudi manj.

Sicer pa je OK glede oddajanja toplote. Naš je ne oddaja, medtem ko je moja sestra, ki ima enega od Miele, omenjala, da ima poleti savno.

Mi imamo ene 2leti od Boscha pom.stroj,prej smo imeli od Bauknecht.. Vendar pa nismo prevec zadovoljni,kljub podatkom o tihosti ni tako tih in ‘labirint’ je bilo ze treba cistiti,pa vedno ocistimo vse ostanke hrane dol pred pomivanjem(no,splaknemo pa ne).

Naj mi kdo napiše, kako je kaj s pomivalnimi stroji Candy.
Ali ga kdo ima, ste zadovoljni z njim.
Hvala.

dost so po bolovanjih, kar pomeni da če ga bote nabavli računajte tud da boste prali na roke

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Imamo vgradnega Boscha in moram priznati, da je bil samostoječi tišji. Opere dobro, vedno skrajšam čas delovanja, ker me tisti triurni eco programi živcirajo…

A tisti Bosh iz leta 2004 še dela? Bi bilo dobro vedet 😛

zakaj ne bi? jaz mam e luxa letnik 07, do zdaj nč servisa, razn tistih kosov ki so se polomili zaradi uporabe (kolesa na košari, pa filter sm menjal ker se je mrežica scufala – je bla že fabrško malo bolj bogo nameščena) in to je to

dela u nulo, pere 2x na dan, ob prilikah tud 3x (ga pač zalaufam na hitri program) (je ta ozek)

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

New Report

Close