Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pomivalni stroj-cveto

pomivalni stroj-cveto

G. Cveto, mi lahko pomagate? Imam ozek, vgradni, Gorenjev pomivalni stroj. Že nekaj časa se dogaja, da se ustavi, in spet začne, in to cel čas pranja…zdaj dva dni, pa sploh ne neha prat…Vsakič sem potem po cca. treh urah odprla vrata, notri je bilo polno vode, zaradi česar sem nastavila program izplakovanja, vodo je izčrpal, oplaknil posodo, in normalno zaključil program. Mi lahko poveste za kaj bi šlo ter koliko približno bi me stalo popravilo?

Stroj kaj segreje vodo?

Če se prav spomnim gre para ven,…bom pa zdaj opralo eno rundo, in bom pozorna…

aha
termostati!

bah,…ni več pare…ko odprem po dolgem pranju je voda malo mlačna, ko pa dam na izpiranje, in ko zaključi program je posoda hladna. Kaj je to šel grelec ali še kaj drugega?

ima stroj programator ali elektroniko
lahko je kaj na elektroniki

Pomivalni stroj ima elektroniko, model je GVI 553. Samo v tem primeru,če je problem v elektroniki najbrž tudi program splahovanja ne bi delal,ne?

Pomivalni stroj ima elektroniko, model je GVI 553. Samo v tem primeru,če je problem v elektroniki najbrž tudi program splahovanja ne bi delal,ne?

na pamet težko.
Tak stroj je treba odklopit,podret,spucat labirint,pregledat motorja,zmert grelec,
potem ga opazuješ in povezuješ sklope
za začetek ga odklopte od vode in elektrike (reset) pa ga mogoče nahecate da bo zopet laufal

New Report

Close