pomivalni stroji
Kupujem nov pomivalni stroj, dosedaj sem imela 12 let Candy s katerim sem bila cisto zadovoljna. Sedaj potrebujem novega, pa sem slisala, da Candy ni vec tisto kar je bil, glede na kvaliteto…..
Gledala sem tudi Elektrolux, Bosh, ker pa si zelim, da bi bil stroj sive barve je izbor bolj omejen, ali pa so cist predragi. Zanimajo me vase izkusnje, predlogi,…. Ali je mogoce kaksna pred kratkim kupovala pomivalni stroj?
Hvala za pomoc.
jaz lahko enega prodam, samo ni siv??? sem še zanimiv?
primož
Jest sem se odlocla za sivega in bi ga res rada dobila. Seveda za pravo ceno in kvaliteto.
Lp.
VSAKEMU pralnemu stroju lahko prešpricaš zapiralno stran s sivim avtolakom, ne glede na to, kakšna je njegova temeljna barva. preizkušeno in deluje, ni treba dajat veliko denarja za to.
mi imamo Elekrolux Silent in je OK.
A hočeš alu barvo, ali nerjaveče jeklo ali srebrne barve? Verjetno eno od teh barv, ker sivega verjetno ne boš dobila. Poglej na stran http://www.gaa.si.
Tam se boš lahko orientirala in mogoče lažje odločila. Naj ima 3 A – učinek pranja, poraba elektrike in učinkovitost sušenja. Aja, pa še glasnost je važna.
Jaz imam milele vgradnji, cez lahko das sivo …karkoli ze, je pa cena ugodna 180.000 :-)))
seveda odvisno od tega kaj je za koga ugodno, je pa popolnoma nov, zapakiran, v stacuni mnogo drazji.
primož
Hvala za odgovore. Primoz, jaz rabim prostostojeci stroj. Cena pa se res slisi zelo ugodno. Barvala naknadno pa nekako ne bi rada.
Lp.
mal sem narobe napisal ja je Miele
primoz
nova generacija od Gorenje je tudi siva
Nikakor ne kupi Whirpool – ves čas se kvari, rezervne dele pa serviserji – ne vem zakaj – naročajo sproti in čakaš po dva meseca!!!
Forum je zaprt za komentiranje.