pomlad je tu in potrebno bo..
Nič na svetu ni normalno,če pa je,pol je pa ravno to nenormalno….Za koga pa je lepši,pa bi se lahko kregali v nedogled,saj pa se nihče ne more preselit v kožo drugega….
Mimogrede: dobro jutro!!!!!
Cmoka na kvadrat….
Če moraš res prositi in moledovati, potem nimaš taprave ob sebi, kajti taprava te samo pogleda, očke povedo vse in seks je nekaj najlepšega!!! ZA OBA!!!!
Cmoka dragi prijatelj…kdaj greva danes že na kosilo??? In kava je bila odlična, hvala;)!
hihihi
ti bom jaz dal tapravo…vsaka je prvi teden taprava..dokler medeni teden ne mine..potem pa “sahara in dolgo vroče poletje..
glede kosila…sory danes ne morem, morem na bled na kremšnito,, pa če bo kakšna pupika že pomladno razvneta jo bom pa še mal peš okoli vodice peljal…hihihi
kdaj drugič, bom še teren pripravil pa bom še tebe povabil…saj si se včeraj ponujala….
evo cmokec
Okej, očitno danes prejemam košarice, najprej sprevržko, sedaj ti, okej fanta moja…ni problema, me bo pa kaksen drugi razvajal, sem preveš dobre volje in nagajiva, da bi me tole užalostilo…Pa pazi da se tam ob vodki kje ne srecava!
Draga moja…ko bi on v resnici vedel kdo sva midve…bi bile sigurno midve ob njemu tam na Bledu…ampak ker pa ima rajši ob sebi napačne ženske, pa naj uživa v svoji tugi…, midve pa uživajva po svoje;))!