Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pomlajevalne metode – izkušnje?

Pomlajevalne metode – izkušnje?

Pozdravljeni.

Ker je forum za to temo zaprt in tudi drugje nič ne najdem, me zanima, ali je tukaj kakšna ženska (tudi moški lahko), ki je preizkusila kakšno od metod (ali raje več njih): mezoterapija, pelleve, hifu … kakršnokoli nekirurško metodo na obrazu. Bila sem v Nobilis in poskušala dobiti kaj konkretnejših informacij od medicinske sestre in kozmetičarke, pa nobena ni imela pojma. Sploh kozmetičarka, ki dela vse to (razen mezoterapije, ki jo dela dr.) ni znala nič povedati, kaj bi mi priporočala. Zdaj ne vem, ali naj grem in plačam posvet pri dr. ali izberem kakšno drugo metodo.

Kot rečeno, na naših forumih je zelo malo tega ali pa so posti stari več let in forumi zaprti. Razen, če kdo ve za kakšen forum, ki sem ga zgrešila. Hvala.

RF in laser. RF za čvrstost, laser ker imam/sem imela rdečico. Zadovoljna. Ne bi pa nikoli to pri kozmetičarki delala. Pojdi k dermatologu.

je hifu super, zgladi gube in lepo napne obraz.

Rf. Zelo zadovoljna. Pri dobri kozmetičarki, seveda. Greš nekje na šest tednov…

Tja, kjer ne dobiš konkretnih nasvetov in innformacij, ti tudi na terapijo ni treba iti. Seveda delujejo stvari, laserji, kemični pilingi … vse je kakšna pikica na i, čudežev pa ne pričakuj.

Tud meni niso nič kaj obljubljali, sem pa Hifu dvakrat poskusila, sicer samo za en predel ki je problematičen, ostalo ne. Nisem šla na cel obraz in vrat, ker ni potrebe. Jaz sem šla do sedaj dvakrat, na tri mesece, najprej sem bila čist razočarana, da ni rezultatov. Da bom nehala. Ampak sedaj pa se mi zdi da je bolje, lepša koža. Še mož mi je rekel da imam lepšo kožo, bolj napeto. Ampak delam tudi doma zase. Maske za obraz, v DM kupi Hyaluronsko masko. Potem hyaluronske kapsule, tudi v DM od Balee, dobre si. Potem izdatne kreme, masiraj kožo, olje za obraz…  Kar ti paše, preveri. Jaz imam za svoja leta zelo lepo kožo, na Hifu bom pa še hodila  za tisti problematični predel ki je bolj gubast.

Če nima noben pojma, se medicini, kaj potrebuješ, razen čudeža?🙃 ☺️☺️☺️

New Report

Close