Pomlajevanje obraza
mene zanima lifting predela obraza pri ustnicah,
ustnice imam zelo ozke in bi bilo potrebno jih nategnit levo in desno,
to se gotovo da s kožo ki je na levi in desni strani ustnice da se tisti del čisto malo nategne in tako podalša ustnice, seveda bi se vidle brazgotine nekaj časa ampak to se lahko nekaj mesecev popravlja z make up
zanima me ali se kaj takega da.
no zanima me pa tudi kaj pomeni laser pomlajevanje z laserjem in da za nekaj dni ne smeš v javnost ali to pomeni da te res malo spremeni obraz
hvala lepa za odgovore te
lp
V imenu prijateljice pišem pa malo v opozorilo vsem ki razmišljate o kakšnem laser posegu, še posebaj na obrazu. Sama je preveč prijazna da bi o kom napisala kaj slabega, mene pa jezi, ker ne razume (čeprav sama vse preveri prej na forumih), da lahko tako obvaruje ostale, da se jim ne zgodi kaj podobnega. Šla je v UM CENTER v Novem mestu, sprejemljive cene, baje je osebje delovalo strokovno. Šla je pa zaradi počene žilice sredi nosa. Da ne omenjam da so ji že v začetku prodajali še laser pomlajevanje, pa da bi morala ustnice ne vem kaj ker ima preozke itd …glede na to da je že tako čisto lepa so ji še samozavest načeli kar se mi zdi narobe. Pa je šla na ta kakor res vrhunski laser, ki ga mora pa očitno uporabljati strokovnjak. Tisto eno pikico so ji lepo zrihtal ampak so ji potem tako “prijazno” še par žilic okol … sedaj je grdo obrazgotinjena ob strani nosu (zaradi česar sploh ni šla in je ni motilo, se je pa prepustila ker jim je zaupala), po celem loku ima luknje, zgleda kot da ima globoke brazgotine od aken, še prekrit se ne da ker ni rdečica, luknje so. Nihče ji ni povedal da je kakršenkoli riziko da se kaj takega zgodi, saj je popolnoma varen laser, neinvaziven… Najprej je mela mehurje, ožganine, hraste so se celile en mesec. Sem jo prisilila da gre pokazat, so ji rekl da se to pač lahko zgodi, da bo ali pa ne, mogoče čez par let boljše… nič, nobenega presenečenja iz njihove strani, kot da je to normalno. Nobene rešitve, kakšna kremica, kakšen nasvet, kakšna magična laser rešitev, kakšna kompenzacija. Ji pa baje pol niso več rekli da ma preozke ustnice ali pa da rabi pomlajevanje obraza. Za crknit a ne? Super ste, dokler ste potencial za zaslužek, pri njej so vedeli da se ne bo vrnila. Če mi zastonj ponudijo jst po tem kar vem, vidim pri njej, nebi šla tja. Kolegica je res uredu, od nekdaj lepa koža, lep obraz… pa je priznala, da ce bi vedela da se to lahko zgodi, bi si raje tisto eno pikico na nosu do konca živlenja s pudrom prekrivala in nebi šla. Ampak ni vedela, zdaj pravi da ji gre na jok ob pogledu v ogledalo. Obremenjuje se pa krivi sebe, jaz krivim pa te amaterje z nevarnimi igračami. Svetujem da res ekstra preverite kam greste, na kakšen poseg, postavite vprašanja glede kaj se lahko zgodi in temeljito premislite. In ne verjemite jim vsega kar rečejo. Če greste ven s kakšnim novim kompleksom je samo zato ker jim gre za zaslužek. Kozmetičarke, posebaj tele … kozmetičarke/dermatologinje/zdravnice ipd nazivi, so strokovnjaki za prodajo samoplačniških storitev. Kot mehaniki, samo kako bi imeli od vas čimveč zaslužka, mi pa seveda samo vlečemo kartico. Če vas kaj moti in to potrebujete za samozavest, dame, pojdite in si privoščite. Ampak pozanimajte se in premislite kam boste šle. Srečno!
Tudi razmišljam o pomlajevanju.
Ampak ne kozmetiko, ker to je za 1 dan ali 2. Če.
Razmišljam o polnilih. Zelo me motijo nazolabialne gube. Vse ostalo se mi zdi zaenkrat ok.
Dala bi kasneje polnila tudi za odstranitev podočnjakov in razmišljam o blefaroplastiki čez kaki 2 leti.
Če bo denar, prej
Mislim, da je 1 ml polnila okoli 300 €, za nazolabilalne bi potrebovala pri 46-ih letih vsaj 2,3, če ne 4. Ne vem.
Se odločam, ker 1000 € zame ni tako malo denarja.
100 € pa raje ne zapravim, ker to je res samo trenutno in niti nima smisla.
Razen če res hodiš redno na kakšne nege obraza, ampak to potem spet ni 100, ampak prej 100/mesec.
Pa še vedno potrebuješ polnila, nitke itd..
Ima katera izkušnje s polnili?
hm še ena, 05.03.2023 ob 16:40
Tudi razmišljam o pomlajevanju.
Ampak ne kozmetiko, ker to je za 1 dan ali 2. Če.
Razmišljam o polnilih. Zelo me motijo nazolabialne gube. Vse ostalo se mi zdi zaenkrat ok.
Dala bi kasneje polnila tudi za odstranitev podočnjakov in razmišljam o blefaroplastiki čez kaki 2 leti.
Če bo denar, prej
Mislim, da je 1 ml polnila okoli 300 €, za nazolabilalne bi potrebovala pri 46-ih letih vsaj 2,3, če ne 4. Ne vem.
Se odločam, ker 1000 € zame ni tako malo denarja.
100 € pa raje ne zapravim, ker to je res samo trenutno in niti nima smisla.
Razen če res hodiš redno na kakšne nege obraza, ampak to potem spet ni 100, ampak prej 100/mesec.
Pa še vedno potrebuješ polnila, nitke itd..
Ima katera izkušnje s polnili?
vlak si ze dolgo nazaj zamudila.
podočnjakov ne odstranjuje blefaroplastika ampak polnila.z operacijo se odstrani povesena spodnje veke.podočnjaki so pa nizje dol.
pri 46 bi rabila prej več kot pa le 2,3 ml.
pa pomladiti si moraš cel obraz če se greš na samo en.
le takoo izpade lepo,naravno.
egfe, 05.03.2023 ob 17:00
Tudi na kuponih je ok, zakaj ne, če je stvar prava.
To, kar ponujejo kozmetični saloni, je bolj razvajanje, da boš pa od tega mladostnejša, ne boš.
Pomaga pa ustrezna odlična profesionalna kozmetika npr. Neostrata je ena izmed njih, pa tudi kakšen dermatološki poseg proti staranju npr. laserski.
ma kakšni kozmetični saloni…te so za negice… trega je iz v estetiko k estetskemu kirurgu.
Ikra649, 05.03.2023 ob 17:03
Pomaga edino lifting obraza. Cena je okoli pet jurjev, razlika pa je več kot očitna.
Verjetno res.
Gledam kolegice s polnili, ko si dajo to, so cudovite, ko cez cas popusti, so bolj zgubane kot prej in dejansko so prisiljene redno uporabljat.
Uporabljam vlazilno kozmetiko, C vitamin in kozmetiko za lifting/firming, malo eno, malo drugo. Na polnila ne grem. Ce bo stvar zelo moteca, bom sla na operacijo, a malo verjetno.
Anonimno 5514, 05.03.2023 ob 16:58
vlak si ze dolgo nazaj zamudila.
podočnjakov ne odstranjuje blefaroplastika ampak polnila.z operacijo se odstrani povesena spodnje veke.podočnjaki so pa nizje dol.
pri 46 bi rabila prej več kot pa le 2,3 ml.
pa pomladiti si moraš cel obraz če se greš na samo en.
le takoo izpade lepo,naravno.
Koliko ml torej?
Koliko ml potrebuješ ti bodo najbolje povedali na posvetu, ker ni določene količine za določena leta, odvisno kako so globoke in dolge gube. Jaz sem si nekaj let nazaj dala hialuronsko samo v nazolabilalne gube (stara sem 40) pa sem imela kar izrazite, pač tak obraz imam…. mislim da me je prišlo okol 200-250 eur. Pa sem kar zadovoljna. Jasno mi je da bom morala spet, čez čas, ampak sem že takrat prosila naj ne pretiravajo, namreč nočem “izbrisa” oziroma “drugega obraza” … samo malo vzdrževanja. Pojdi na kakšen posvet ali dva, običajno naredijo brezplčano pa ti povejo koliko kaj stane…in tam kjer se boš najboljše počitila pač greš…
Glede na to, kaj vse si napisala da te moti… Premisli če so tvoje skrbi morda posledica kakšne življenske spremembe in dejasnko ni nobene potrebe po tem kar te sedaj tako obremenjuje. Ker v tem primeru lepotni posegi ne bodo ničesar sprememnili. Ne razumet narobe, podpiram svobodo da ljudje počnejo kar jih je volja in če imamo možnost, zakaj ne. Ampak kako čisto drugače zgleda naš obraz (drugim) in nam samim ob pogledu v ogledalo… ko se počutimo dobro oz znotraj ven – pa ko si srečna ti je vseeno za mnenje drugih
Kar delaš, delaj zase in to iz pravih razlogov. Po moje si zelo lepa in se tvoja leta sorazmerno odražajo na tvojem obrazu… Privošči si kar te bo osrečilo pa ne dovoli da ti v teh salonih ustvarijo nove travme…
mimogrede773, 18.03.2023 ob 07:10
Koliko ml potrebuješ ti bodo najbolje povedali na posvetu, ker ni določene količine za določena leta, odvisno kako so globoke in dolge gube. Jaz sem si nekaj let nazaj dala hialuronsko samo v nazolabilalne gube (stara sem 40) pa sem imela kar izrazite, pač tak obraz imam…. mislim da me je prišlo okol 200-250 eur. Pa sem kar zadovoljna. Jasno mi je da bom morala spet, čez čas, ampak sem že takrat prosila naj ne pretiravajo, namreč nočem “izbrisa” oziroma “drugega obraza” … samo malo vzdrževanja. Pojdi na kakšen posvet ali dva, običajno naredijo brezplčano pa ti povejo koliko kaj stane…in tam kjer se boš najboljše počitila pač greš…
Glede na to, kaj vse si napisala da te moti… Premisli če so tvoje skrbi morda posledica kakšne življenske spremembe in dejasnko ni nobene potrebe po tem kar te sedaj tako obremenjuje. Ker v tem primeru lepotni posegi ne bodo ničesar sprememnili. Ne razumet narobe, podpiram svobodo da ljudje počnejo kar jih je volja in če imamo možnost, zakaj ne. Ampak kako čisto drugače zgleda naš obraz (drugim) in nam samim ob pogledu v ogledalo… ko se počutimo dobro oz znotraj ven – pa ko si srečna ti je vseeno za mnenje drugih
Kar delaš, delaj zase in to iz pravih razlogov. Po moje si zelo lepa in se tvoja leta sorazmerno odražajo na tvojem obrazu… Privošči si kar te bo osrečilo pa ne dovoli da ti v teh salonih ustvarijo nove travme…
kje si pa to pobrala?da lahko izbiraš in hodiš od enega do drugega zastonj???
VSAK TI POSVET ZARAČUNA!”