Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pomlajevanje obraza

Pomlajevanje obraza

Jaz sem precej časa hodila v kozmetične salone, ampak ni bilo ne vem kaj. Po moje je veliko bolj pomembna splošna rutina nege kože na obrazu, ki jo uporabljaš vsak dan. Jaz sem preklopila iz Nivea kreme na kremo od Luxfactorja proti gubam, zraven uporabljam pa še od The Inkey List retinol in dobro SPF kremo – ta sprememba je bila cenejša in še bolj učinkovita kot saloni.

Odgovor na objavo uporabnika
Meral, 08.01.2024 ob 19:30

Jaz sem precej časa hodila v kozmetične salone, ampak ni bilo ne vem kaj. Po moje je veliko bolj pomembna splošna rutina nege kože na obrazu, ki jo uporabljaš vsak dan. Jaz sem preklopila iz Nivea kreme na kremo od Luxfactorja proti gubam, zraven uporabljam pa še od The Inkey List retinol in dobro SPF kremo – ta sprememba je bila cenejša in še bolj učinkovita kot saloni.

Kje se jo pa kupi? In ali se lepo vpije v kožo, da lahko daš potem tudi ličila čez? Hvala in lp.

Vila11, 14.01.2024 ob 21:34

Kje se jo pa kupi? In ali se lepo vpije v kožo, da lahko daš potem tudi ličila čez? Hvala in lp.

Če prav vem, samo na njihovi spletni strani – vsaj tam jo jaz naročam. Ja, lahko naneseš tudi ličila čez njo. Jaz uporabljam CC kremo in se mi zdi, da zelo lepo izpade.

Do 100 eur si lahko kupiš kvalitetno, a ustrezno, kozmetiko. Na spletu najdeš ula la nasvetov glede kozmetike, ki resnično izboljša in pomladi kožo. Pri kozmetičnih posegih še najboljše deluje RF ali mogoče malo cenejši jade lifting, samo potrebuješ vsaj 6 x poseg, za kar je pa 100 eur premalo.

Kaj boš s speglanim ksihtom, pod vratom pa koža ko pri legvanu. Samo iznakažena boš.
Spij neko pivo, splahnjuje ledvice in krepi lase in nohte.
Dol se daj, koža sije in oči se bleščijo, drža pokončna, hoja prožna.
Bodi ponosna na svoja leta in naravni videz.
Sl pa vprašaj Matoza, on redno hodi na diamantni peeling, pa ga poglej, kak lepotec je ratal

Meral, 21.01.2024 ob 13:56

Če prav vem, samo na njihovi spletni strani – vsaj tam jo jaz naročam. Ja, lahko naneseš tudi ličila čez njo. Jaz uporabljam CC kremo in se mi zdi, da zelo lepo izpade.

Hvala ti, Meral. Jo bom naročila pa da vidim. 🙂

Zenskam v tolazbo.

Poznam 4 ženske, ki so imele na obrazu maligni melanom in po njihovih krutih izkušnjah-velikih brazgotinah in duševnem trpljenju, problemov s staranjem nimam več.

New Report

Close