Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Pomlajevanje s polnili in botox

Pomlajevanje s polnili in botox

Že nekaj let hodim na drobne popravke obraza k dr.Janežiču. Opravljeno je zelo diskretno.Malo botoksa v čelo in okoli oči ter malo polnila v spodnjo ustnico. Nihče ne opazi, razen, da izgledam bolj naspano in spočito. Res ne vidim razloga, da se temu odrečem, ker se tako počutim res dobro. Zadevo ponavljam dvakrat letno. Nobena krema nič ne pomaga pri gubah. Tudi tiste za 200 evrov ne. Tako pa imam manjše stroške na leto kot če bi kupovala drage kreme. Stara sem 50 let in izgledam 40. Še zdaleč ne izgledam, kot groteskna Miša Molk.

To je super kombinacija. gleda zelo naravno. Naj te samo opozorim, ce je guba med obrvni prevec globoka je botox vec ne zgladi. Jaz hodim na ta tretma ze cca 2 leti na 8 mesecev In sem zelo zadovoljna. Odsvetujem dr, Planinska. Pri njem mi je faco zategovalo kar nikakor ne sem. pa le pogumno. Idiotske komentarje pa le preskoci. Ni vredno brati komentarje zahojenih In nepoucenih ljudi.

Tudi jaz to počnem zadnja tri leta, a le botoks za čelo in okoli oči;

zelo sem zadovoljna, tako kot je ne ena pred menoj opisala, zgledaš zelo spočit, dobesedno svež; meni kar dolgo drži, nekje 8 mesecev; bila sem pri dr. Repežu, ki v Slo prihaja nekajkrat na leto, sicer dela (zdi se mi) v Katarju; zelo dobro ti pove, kaj da in kaj ne.

Še dodam, da je tega v Slo zelo veliko, le da skrivajo; ambulante so polne (tako moških kot žensk) in vse tiste, ki komentirajo o spakah ipd, nimajo pojma; vse spake so produkt liftinga in rezov in ne botoksa,

Meni je že to odvratno, ko pomislim, da bi si vbrizgavala kemikalije v svoje telo. Stara sem 60 let in toliko jih tudi kažem in se ne obremenjujem z napeto kožo. Hvaležna sem za vsak trenutek in si samo želim, da bi ostala še dolgo zdrava.

Zadnja stvar, ki bi jo napravila. Edino v primeru hude poškodbe itd.
Za svoja leta imam mogoče kakšno gubo manj, kot moje vrstnice. Jih pa kažem 60 sigurno.
Tudi jaz si želim le, da bi bila zdrava.

Za lep obraz je pomembno samo to kakšne poteze in simetrijo obraza ima nekdo.Lahko ima nekdo veliko gub in ima zelo lep obraz spet drugi ima pa lahko povprečen obraz brez gub.Kozmetična in plastična industrija ne prodajajta lepote,ampak urejenost in mladosten videz.Moški imamo pa radi lepe ženske vse drugo je za nas nepomembno.Lepote se ne da kupit z nobenim denarjem.

Če zaradi tvojega “estetskega” duha potrebuješ popravke, boš čez par let v hudi krizi.
Raje se sprijazni, ker ko boš popravila to gubo, se jih bo našlo cel kup novih, pa potem vrat, pa joške, pa…..čas prinese svoje.

To ti misliš. Postavi se poleg 40 letnice povprečnega videza, pa boš videla, da tvoja trditev ne drži. Ni vse v gubah, struktura kože je tista, ki te bolj postara. Te pa brez laserskih posegov, da se ti koža popolnoma oguli in podobnega ne moreš popraviti in tudi potem je vprašanje rezultat in za koliko časa. Tole ti bo uspevalo še leto, morda tri, kaj boš pa potem?
Ni problem v estetskih operacijah. Če imaš poštimano v svoji glavi, je to čisto super. Jaz se tega raje ne grem, sem zadovolja s seboj in ne čutim potrebe. Če bi jo, bi pa šla.

Meni so pa starejši ljudje s srebrnimi lasmi in gubastim obrazom tako lepi! En poseben čar imajo in točno taka si želim enkrat biti. Mladosten videz je precenjen, meni moje gube prav pašejo.

Jaz sem bila na botoksu pri dr. Janežiču Vaš link. Poseg je neboleč in zadeva se nič ne vidi, edini problem je ta, ker zadeva ni trajna :D. Ne gre za operacijo, temveč le estetski poseg, meni ni bilo panike.

se gre lahko na novo rundo botoksa preden čisto popusti???? sem ga dobila premalo očitno,da se mi majhne gube po 1.5 mesecih spet vidijo

Z estetiko Medart imam zelo slabe izkušnje, ne le ene…in k njim ne bi šla nikoli več. Pa ne leti ravno na Suvorovo

Speci krompir zavit v folijo, ga pusti dva dni zunaj in pojej pa boš fajn zatečena zastonj. Babe butnjene.

Vi še kje ne vidite povezave…
Kaj imate od tega, da nekoga v nekaj prepričujete.
Če je estet je estet…Pika…samozavest nima tu nič za opraviti..
Morda pa vaša peša.

Tudi tiste ki gredo pod nož niso spake. Sem šla pa niti eden ni pogruntal…ne bodite zleht..izgled čisto naraven.
Se otroci ne vedo pa so odrasli.

Na Tedniku so mal nazaj predvajali članek o tem, so posneli eno žensko kako ji zdravnik daje botoks pa ona je govorila zakaj to dela pa ta zdravnik pa še drugi, kar zanimivo za slišat kaj vse ljudje izumijo, da bi bili mladi.

Tukaj imaš zelo kvalitetno storitev

Vaš link

Zanimivo. Ce noben ni opazil, potem pa ne vem cemu metanje denarja stran?
Ampak, sej nimam nic proti, samo resno vprasam, cemu vsi ti posegi, ce se sploh ne vidi?

Kaj si pa pričakovala, če sprašuješ na forumu, kjer smo ljudje z vseh vetrov. Obrni se na strokovnjake, ki ti bodo svetovali. In ja, dejstvo je, da se ne počutiš ugodno v svojem telesu, ne sprejemaš starosti kot takšne, zato si vzporedno omisli še psihologa.

Zanimivo. Ce noben ni opazil, potem pa ne vem cemu metanje denarja stran?
Ampak, sej nimam nic proti, samo resno vprasam, cemu vsi ti posegi, ce se sploh ne vidi?
[/quote]
gube se ne opazijo,če jih načrtovano ne gledaš…

Jaz sem striktno proti takšnim posegom po tem ko so moji sestri uničili ustine s fillerji. Zdaj razmišla že o drugem posegu, češ da “drugič bo bolje” ampak osebno ti iz srca svetujem da NE delaj tega. Predlagam da investiraš v kvalitetno rutino za obraz in šele po nekaj preizkušanja ugotoviš, če res potrebuješ botoks ali ne. Poglej si malo The Ordinary, Hanacure ali pa Lux Factor. Od lf produkte uporabljam že skoraj eno leto tako da priporočam, na internetu pa vsi hvalijo TO in HC

kam pa je šla?kam na črno????pri profesionalnem ne more iti nič narobe ker če gre ti nekaj da da se takoj razgradi…

New Report

Close