pomoč
Prijetno pot na Koroško, zgrešiti nimaš kaj. Jaz sem kar nekaj počitnic preživela na Ravnah in letos poleti celo spet uspela obiskati vsaj nekaj sorodnikov tam.
Lep dan!
Vladka
Ko boš šla iz SG Merkatorja proti Ravnam, pojdi v rondoju desno proti ( tudi levo prideš, ampak jaz ti bom opisala to pot)semaforjem.
Pri semaforjih spet desno in se pelji naravnost potem pri naslednjem semaforju spet naravnost in pri tretjem semaforju levo (saj piše Ravne na Kor.)!
Potem pač po glavni cesti naprej mimo pokopališča( tam je tak velik ovinek v desno) cesta gre malo navzgor in je obupna – malo te bo treslo.
No in potem se voziš kakšnih 15 minut(okrog 15km), prideš v Ravne( najprej je Javornik; bloki desno) se spustiš v Ravne in pelješ po gl. cesti, mimo trgovin (tam je ful ozko) do tavelikega rondoja sredi Raven.
Prvi odsek ni pravi, drugi tudi ne,Ti zapelješ v TRETJEM rondoju proti Prevaljam! Pelješ se še kakšne 3 km potem je semafor (greš seveda naravnost) in par 10 metrov je MERKATOR(levo).
Sliši se zakomplicirano, pa sploh ni, saj ves čas voziš po glavni cesti!!!
Imam sorodnike na Čečovju, v Dobji vas, v Kotljah…. :o)
In prijateljico na Javorniku s katero se žal nisva videli že, uh, malo morje let :o(
Moja teta, ki je sicer že upokojena, je bila priznana zobozdravnica…
Lep dan na Koroško!
Vladka