Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pomoč

pomoč

Jutri grem na službeno pot v Ravne na koroškem in nujno rabim zemljevid Slovenije.
Ali katera ve kakšen internetni naslov za zemljevid Slovenije?

Že vnaprej hvala

Meni včasih prav prideta ti dve strani:

Žal pa ne znam aktivirati linka. Vedno pozabim proceduro….
Kakorkoli, želim ti prijetno in uspešno pot. Srečno!

Najlepša hvala za pomoč.

Lp

Saška

A potreuješ načrt poti proti Ravnam?

Da.
Naprej se moram ustaviti v Celju, potem v Slovenj Gradcu in nato grem v Ravne na Koroškem.

Samo ne se vozit preko Maribora, te bo malo predaleč prišlo 🙂

Celje -> nazaj na avtocesto proti LJ, cez ~3 km izvoz Velenje -> Slovenj Gradec -> Ravne.

če potrebuješ pomoč javi sem iz slovenj gradeca

Prijetno pot na Koroško, zgrešiti nimaš kaj. Jaz sem kar nekaj počitnic preživela na Ravnah in letos poleti celo spet uspela obiskati vsaj nekaj sorodnikov tam.
Lep dan!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

sem iz Raven, ti kar vprašaj!!!
Vladka, koga pa imaš tu, mogoče pa poznam!!

Tudi jaz sem Ravenčanka, torej izstreli kam greš in natančno ti vse opišem.

Grem v Mercatorjevo trgovino. Naslov je Dobja Vas 126.
Hvala za pomoč

Prosim, če mi sporočiš kje je Ronkova ulica 4a.?

Že vnaprej se ti zahvaljujem.

Zoya a si iz Čečovja?

Ko boš šla iz SG Merkatorja proti Ravnam, pojdi v rondoju desno proti ( tudi levo prideš, ampak jaz ti bom opisala to pot)semaforjem.
Pri semaforjih spet desno in se pelji naravnost potem pri naslednjem semaforju spet naravnost in pri tretjem semaforju levo (saj piše Ravne na Kor.)!
Potem pač po glavni cesti naprej mimo pokopališča( tam je tak velik ovinek v desno) cesta gre malo navzgor in je obupna – malo te bo treslo.
No in potem se voziš kakšnih 15 minut(okrog 15km), prideš v Ravne( najprej je Javornik; bloki desno) se spustiš v Ravne in pelješ po gl. cesti, mimo trgovin (tam je ful ozko) do tavelikega rondoja sredi Raven.
Prvi odsek ni pravi, drugi tudi ne,Ti zapelješ v TRETJEM rondoju proti Prevaljam! Pelješ se še kakšne 3 km potem je semafor (greš seveda naravnost) in par 10 metrov je MERKATOR(levo).
Sliši se zakomplicirano, pa sploh ni, saj ves čas voziš po glavni cesti!!!

A ne bi bilo bolje, da bi se peljala v smeri Dravograda in nato proti Ravnam na Koroškem – cesta je veliko boljša in tudi enostavneje je prit do cilja?!

Imam sorodnike na Čečovju, v Dobji vas, v Kotljah…. :o)
In prijateljico na Javorniku s katero se žal nisva videli že, uh, malo morje let :o(
Moja teta, ki je sicer že upokojena, je bila priznana zobozdravnica…

Lep dan na Koroško!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Na Dravograd je malo dlje! Sicer pa ni treba komplicirat, saj pelješ ves čas po glavni cesti, če pa res ne več pa koga vprašaš, saj Korošci radi pomagamo!!!

Jaz sem doma zelooo blizu Mercatorja. Torej moja princeska hodi na šolo Prežihov Voranc. Sem povedala dovolj? V Mercatorju sem dnevna “gostja”.(haha)

Marjana pozabila si ji napisat, da jo pot pelje skozi kraj Kotlje.

Marjana imaš kaj otrok, očitno stanujeva zeloo blizu?

zoya,jaz sem doma iz Dobje vasi,sicer sem že 15 let v Slovenj gradecu,morda se tudi midve poznava,prijeten dan

Opa, pa res. Ja na Kotlje sem pa čisto pozabila! Pa saj tam greš tudi desno in nimaš kaj zgrešiti!
Imam majčkeno deklico in sem iz Čečovja. Sem pa veliko tudi velikokrat v merkatorju!!
Bom drugič bolj opazovala!
Mogoče se pa poznava – na videz sigurno!!

Mislim, da sem precej starejša. HIHI, kako pa bi me prepoznala?
Imaš kakšen mejl?

Vsem se zahvaljujem za pomoč.
Našla sem brez problema.
Na koroškem ste imeli zelo lepo vreme, sonček je tako leo grel. Ko sem se vrnila domov pa me je pričakal dež.

Še enkrat hvala.

Saška

Na pošti ga lahko kupiš ni drag.

Ta je pa dobra !
Iz leta 2004 ,kako do Raven ?”

NEHAJTE že s temi starimi posti.

New Report

Close