Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute pomoč-dolgovi

pomoč-dolgovi

a je kdo na tem svetu ki mi lahko posodi vsaj 3000eur uverim pri notarju nujno ga potrebujem drugače bom ostal brez stanovanja ki pa je last občine

sem iz m.sobote

če se najde kdo ki mi lahko pomaga se mu naprej lepo zahvaljujem

vsem pa zelim vesele praznike in srecno v novem letu 2009

upam da se obstajajo dobri ljudje

Predlagam, da se obrnete na banko. Za 3000 EUR ne bi smel biti problem dobiti kredit, razen…

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

nadnu,
kako pa bi ti sploh vrnil kredit 3000 EUR, ki ga iščeš po forumu?
Če ti naredim enostavno kalkulacijo ti nimaš osnove da vrneš denar!

Plača 700 EUR
-najemnina 200 EUR
-elektrika 40 EUR
-Komunala 30 EUR
-kredit 270 EUR
———————–
Ostanek 160 EUR

Torej, 160 EUR ti ostane za hrano in osnovno preživetje!?
Daj, razloži nam, kako pa si zamišljaš da bi ob takem proračunu ti odplačal teh 3000 EUR.
Ne zameri, ampak ti nisi sposoben vrniti tega kredita, za katera prosjačiš po forumih in verjetno to sam tudi dobro veš – želiš le dobiti teh 3.000 EUR, ostalo te ne zanima.

do zdaj sem vse vrnil in tudi sedaj bom moral vse vrnit zato pa se uveri pri notarj, bil sem ze v hujsih krizah pa sem prisel iz tega zato bom tudi iz te krize prisel trenutno pač nujno potrebujem 3000 eur .

kdor je pripravljen posodit teh 3000 eur naj pusti telefonsko na moj meil [email protected] takrat pa se lahko vse dogovorimo in stopimo do notarja da to uveri

za vse ki radi pomagate al pa tudi samo kritizirate pa zelim obilo uspeha zdravja in srece v novem letu 2009

Brez zamere, vendar so začetne informacije preveč skope, da bi se lahko na osnovi tega dalo pravi nasvet. Brez tega so nasveti amaterski in pogosto napačni.

Potreben je celovit pregled finančnega stanja, ocena možnosti ter sestava osebnega finančnega načrta, ki vključuje poplačilo preteklih obveznosti in upoštevanje novih.

Bančni svetovalci (akviziterji) za kaj takega niso pravi naslov.

LP

Pozdravljena! Če ste še pripravljena nekomu pomagati ki je na dnu,bi vas prosila če se lahko obrnete na moj e-mail [email protected]!
Hvala

a mi lahko kdo pomaga?rada bi samo kako naj napišem predlog za izvedbo osebnega stečaja?lepo vas pozdravljam in se vam že v naprej zahvaljujem

pozdravljeni,

sem iz Maribora ,trenutno delam v Belgiji a imam približno sličen problem z dolgovi iz preteklosti.
na kratko…dolgov imam za cca 60 000 € vendar tudi moj trenutnin dohodek ni pretirano nizek,saj zaslužim 1850€ neto mesečno.Dolgove bi zelel sanirati v celoti z najemom kredita ,vendar se tukaj zaustavi,saj v tej višini nobeden ne daje kredita na recimo 10 let brez hipotekarnega zavarovanja.
a kdo pozna kakšen nacin?
vendar mi je edina opcija najem kredita v tej višini,tako da imam fiksen mesecen strosek v visini cca 600 €
za konstruktiven odgovor se vam vnaprej zahvaljujem…

V težavah ne jaz: Jaz pa res ne vem a ste že vsi izgubili čut pomoči lastnim staršem – osebni menim in se bi raje poslužili finančnim svetovalcem – tujcem bla bla bal.

Imela sem podobno stanje z svojo mamo. Ima v lasti stanovanje. In nekaj mi ni šlo skupaj in sem začela malo brskati in našla tudi kreditno pogodbo – ki k sreči ni bila vezana na stanovanje in po pregledu njenega finančnega stanja ugotovila tudi večjo zadolženost, negativno stanje na računu.

Prvo kar sem storila je to, da sva se vsedli za kuhinjsko mizo in temeljito in odkrito pogovorili. Zabeležili koliko je dolgov. In nato skupaj sprejeli ukrepe, kako v naprej. Poplačala sem sama del dolgov, kar je bilo na tekočem računu, kar je bilo kreditnega obroka sem ji povedala, da je njena skrb… Pri nakazilu pokojnine najprej odtegnejo na trajnik obrok kredita, nato odide poplačati vse mesečne stroške. Ostane ji od penzije 250€ in s tem in da jaz dodam 100 – 150€ mesečno se mora preživeti. Ker resnici na ljubo z 200 – 250€ ne moreš živeti – to je životarjenje. In v glavo sem ji zabila, da če potrebuje denar da mi mora povedati, da je ne slišim da si je od kje sposodila ali nakopala dodatne dolgove.

Pomagaj koliko lahko, odkrito se pogovarjajta, poplačaj kar se poplačati da, v končni fazi je tvoja mama in če obdrži hišo bo verjetno enkrat tvoja. Če ti do hiše ni, jo pomagaj prodati, kupte mami manjše stanovanje in odplačajte dologe kreditov in izposojenega denarja. Najprej pa rešujte familijarno, skupaj – če imaš še kakšnega brata, sestro se vsedite vsi skupaj – če ne gre drugače, mami pomagajte tako, da ji vi plačate položnice, ji dvignite preostanek denarja na banki in ji povejte, da s tem se mora preživeti in konec. Kartice nazaj. Da je dvignila denar iz tvojega računa ne razumem čisto a je ona pooblaščena na tvojem računu???? Tega čisto ne razumem. In pa prosim lepo, če le lahko pomagajte svojim staršem – ne razumem kako ste lahko lepo živeli na njihov račun potem ko pa sami zapadejo v dolgove, finančne krize jim pa obrnete hrbet in govorite: Imam svojo familijo, moram poskrbeti za njo… vsi ste ena velika familija – družina in tudi partner ali partnerica mora razumeti, da se je kaj takega zgodilo vašim staršem in da potrebujejo pomoč

Premislite, pogovarjajte se in poskušajte najti način. Pri nas je uspelo, mama zaenkrat dobro fura s svojimi financi in prišli sva na odnos, ko včasih sama reče: Ne morem ker enostavno ne gre in takrat brez kakršnih koli obsojanj sama poplačam stvari, kupim in odnesem. Včasih sama nakažem nekaj dodatnega denarja, da ji sploh ni treba prositi ali reči. Je bil čas moje mladosti, ko je naredila vse, mi financirala študij in mi omogočila lepo otroštvo in je prišel čas njene starosti, ko ji država nameni 570€ in se mora s tem denarjem preživeti. Če mi je v interesu da obdrži svoje 70 kvadratov veliko stanovanje pomeni da ga moram jaz osebno vzdrževati, obnavljati in pomagati, da ga obdržimo. In partner to razume. In če partnerjevi starši nimajo za nakup drv za kurilno sezono, jim jih kupi in vse v najlepšem redu. Malo se začnite spraševati kako pomagati lastnim staršem, ki so velikokrat v krizi pa vam tega niti ne pokažejo, ker enostavno večina ne zna drugega kot priti na nedeljsko kosilo – ki pazi ni zastonj in jamrati kako so slabi časi.

Sem mati treh otrok in sem v veliki stiski in ne vem kaj narediti in kako. Kako poplacati kredit ko znasa 9.847.83evra . Dohodkov kaj dosti nimam. Mesecno dobim ot. dotek 433.05 evra in socialne pomoci 63.45 evra. Komaj s tem prezivljam sebe in treh otrok, ki sta dva v os. eden pa vsrednji soli.pa ne vem kako bom sploh to odplacala. Dobila pa sem ze odredbo o prodaji ene sestine hise ki sem jo dobila o starsev. Nevem kaj naj naredim. Bolj kot vacujem in pazimna to kaj kupim samo najnunese stvari za pezivetje. Nevem kaj naj storim.

vse sam lepo piše za osebni stečaj je treba imeti 3000 evrov predujma +stroški odvetnika 500 do 700 evrov
to je namejneno tistim ki so državo goljfali po dolgem in po čez…. za reveže z stanovanji in krediti ne pride v poštev edina opcija je še tu da ste brezposleni in vam odobrijo brezplačni predujem ampak še vedno ostanejo stroški odvetnika ki ga bpp ne odobri vedno..
revež ostane revež ta zakon je za goljufe narejen in navedite v forumu kaj in kje se kaj pribavi saj sploh odgovorov ni
lep pozdrav

Tudi mene bi zanimalo, ali obstaja kje kak finančni svetovalec-strokovnjak, ki se uspe dogovoriti z banko kaj več, kot zmorem jaz sama. Sem zaposlena, odplačujem kredite in izvršbe (ki mi jih je nakopal bivši mož) vendar imam sedaj večjo plačo in bi lahko kaj prej vse to odplačala, da mi ne bi bilo več treba životariti s 600€ mesečno, kolikor mi jih pustijo izvršbe.
Hvala.

Ce je posameznik prezadolžen gre lahko v osebni stečaj. Mora pa biti dolga pri fizicni osebi vec kot 2.000,00 EUR.

Tukaj so bili prijazni in so mi ko sem se sam zanimal naredili vlogo za OS in odpust obveznosti.

Link: http://www.osebni-stecaj.si/

Potreboval bi NUJNO pomoč nasvet, NIMAM zaposlitve, imam dolgove, rubeže in vse ostalo.
Kako naj se rešim iz začaranega kroga?
Ima kdo idejo in znanje iz tega?
oglasite se mi na [email protected] pa hvala za nesebično pomoč

Mene zanima, če poznate kirga sem u dolgovah in ne morem se rešit tega prosim za pomoč

Nataša 122 ka poznate katerega da mi pomagal rešit moje dolgove ker imam veliko lepo vas prosim za pomoč

New Report

Close