Pomoč-frizura in make up
jaz hodin v Trzin ( Hair styling) in sem tam res zadovolna. Je sicer malo dražje ampak se splača. Res se ti posvetijo 100% in se počutiš kot kraljica.
Tudi za poroko bom šla tja in tam mi bodo naredili tudi make up. Preprost, naraven in romantičen. Ker ne maram, da me napackajo kot kakšno lutko..
Če želiš ti sporočim tel. št. in naslov.
Drugače je po Lj tudi veliko frizerij in kozmetičnih salonov samo jaz jih ne poznam kako delajo, ker res v svojem življenju še nisem bila nikjer drugje kot pa tam, pa pri domači frizerki mamici in sestri, ko sem bila še majhna.
Tako jaz iz izušen, ki jih imam bi ti svetovala Hair Styling v Trzinu.
Zdravo!
Midva sva se poročila v mesecu marcu in poroka je bila, tudi po zaslugi salona Stevo (na Trubarjevi cesti v Ljubljani), nepozabna.
Lahko se dogovoriš tudi za ličenje, ga. Branka je zelo zelo prijazna, zelo profesionalna in se maksimalno potrudi. Meni je naredila takšen make up, da so bili moj sedanji mož in vsi svatje naravnost navdušeni nad mano!!!Cena pa je bila cca.10.000 za ličenje in 7.000 za frizuro (vključeno tudi predhodno svetovanje, na katerem se dogovorite o tvojih pričakovanjih,….)
Skratka, iz lastnih izkušenj, toplo priporočam.
zivjo!
za frizuro ti predlagam mojo frizerko, ki ima ful dobre ideje, je ful izkusena in nadarjena tudi. zna ful dobr barvat, pa delat vse mogoce frizure… jest imam tezke lase in mi je ze za maturanski ples naredila ful dobro frizuro speto gor in smo zurali celo noc, pa se spat sem sla z njo in ob 5 popoldne je bila frizura se vedno kot nova… tudi za poroko mi bo ona delala, sem bila ze na probi… Gospa je Darinka Šmuc, njena tel. pa je : 041 746 600.
podzrav,
jana