Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pomoč iz izkušenj… sklepi

pomoč iz izkušenj… sklepi

Že lep čas me bolijo sklepi ( v glavnem prsti na rokah, predvsem palec). Je precej nadležno, saj je bolečina prisotna pri raznih opravilih. Bolečinske in protivnetne tablete sem dobila. Rada bi kakšno naravno stvar, ki pomaga. Če ima kdo izkušnje s tem, prosim za nasvet.

meni pomaga kurkuma z medom in b kompeks tabletke..Zaenkrat..

Nekaj idej:

Pri bolečinah v sklepih je verjetno prisotno je vnetje v telesu (zaradi obrabe sklepov in drugih vzrokov)… Uživaj velike količine kurkume (kurkumin), česna, sklepe  maži z magnezijevim oljem, naredi ricinusove obloge, uživaj kolagen, konopljina smola (z visoko vrednostjo CBD in primerno THC), uživaj koprivov čaj, lovorov čaj, lovorjevo mazilo

Bolečih sklepov ne obremenjuj preveč a vseeno poskrbi za dovolj primernega gibanja (če je le možno v naravi) da  se hkrati še nadihaš… in poskrbiš za oskrbo s kisikom…

Pa pogumno in takoj v boj… da se ne bo prehitro slabšalo. Tudi staranje samo po sebi je dejavnik za težave s sklepi, zato je treba pravočasno obvladovati stanje, da bo dolgo vzdržno.

Meni pomaga žganje v katerem je bil namočen črni koren.

Nekateri prisegajo na arniko namočeno v alkoholu.

Kaj pa te stvari (razni geli), ki se jih kupi v lekarni? Jaz imam tudi probleme s prsti, predvsem desni paliec, veliko sklep, ki je povezan z dlanjo. Kupila sem že par teh gelov, a je le metanje denarja.  Kakšno preverjeno domače mazilo?

Glukozamin meni pomaga. In pa pozornost pri hrani , to najbolj pomaga

jaz sem vrgla vse belo ven, se je takoj izboljšalo

imam pa to že 10 let in peč vidim, če kdaj pijem nekaj dni mleko ali jem bel kruh, da me začne boleti prat

na začetku mecje mezinec, se je tudi rahlo odebelil na zgornjem sklepu, zdaj me zadnje čase kazalec, ki se tudi debeli.

jaz kar delam vse tako kot vedno, se ne pustim. razmigavam prste, tistega kie boli masiramo tam kjer boli, ne jem pa nič posebnega.

Zeljne liste ovij okrog sklepa in pusti čez noč /par noči/, ali pa alu folijo za par ur /tudi več dni/.

Odgovor na objavo uporabnika
mazanje, 08.11.2024 ob 14:10

Nekateri prisegajo na arniko namočeno v alkoholu.

Kaj pa te stvari (razni geli), ki se jih kupi v lekarni? Jaz imam tudi probleme s prsti, predvsem desni paliec, veliko sklep, ki je povezan z dlanjo. Kupila sem že par teh gelov, a je le metanje denarja.  Kakšno preverjeno domače mazilo?

kupi si ricinusovo olje. in si delaj obkladke. je edino olje ki gre globoko v kozo..

na fb mas skupino samozdravljenje po metodi barbare…

tam lahko tud kupis olje.

New Report

Close