Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Pomoč mladi mamici

Pomoč mladi mamici

Lepo vas prosim, kam naj se obrnemo za podarjeno opremo za novorojenčka (posteljico, previjalno, banico…), da pomagamo mladi mamici tik pred porodom. Na Karitas ali kam drugam? Mamica je brezposelna.

Noseča mamica je z dve leti starim otrokom k nam pribežala pred nasilnim partnerjem, prostor imamo, nimamo pa opreme.
Čaka na denarno pomoč iz CSD, ampak to bo trajalo več kot mesec, da se spelje. Je iz MB, oče opreme od prvega otroka noče dati, je nasilnež, narkoman …

Hvala lepa.

Rdeči križ, Karitas, Zveza prijateljev mladine, če pokličeta na kakšen SOS telefon, pa bosta verjetno dobili še kakšen nasvet, na koga se lahko obrne ta, več.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

*obrneta

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...
nova
Uredništvo priporoča

Kot že zgoraj svetovano, bi svetovala tudi jaz. Drugače pa lahko kam objavite, naprimer na fb, če kdo podari opremo. Ponavadi se vedno kdo odzove. Za oblekice prav tako. Dobro bi bilo, da bi mamica dobila tudi kako psihično pomoč, pogovor in nasvete, kako dalje. Poskusite kak telefon za žrtve nasilja. Otroka pa naj pregleda pediater, da ugotovi, če ni slučajno v kakem šoku, kakšno je otrokovo psihično stanje.

Mamica naj bo pogumna, prvi in pravi korak je že naredila. Pomagajte ji kolikor lahko in želim njej in otročkoma vse dobro.

Kako ima lahko otroka z narkomanom? In tip je imel že prej otroka!

A ji ni naredilo klik v glavi? Ali pa je tudi sama narkomanka.

Zakaj moraš takoj zabelit z grenkobo? Polomila ga je in sedaj je v stiski, ona in otrok.
Zaradi tebe si bo marsikdo premslil. Prosim, naredi obvod in se raje ne oglašaj.
Prosim.

Je mogoče ciganka?

Kako ste vredni usmiljenja vsi, ki doživljate orgazme na tuje napake in njihovo stisko. Taki ste v sebi bolj gnili od vsakega narkiča in bolj bogi v glavi od žensk, ki se z narkiči in nasilneži pečajo. Kako nesrečni morate biti, da tako hlastno skočite na vsako nesrečno dušo, se naslajate nad njeno nesrečo in s tem potolažite sami sebe, da je pa vseeno nekdo v večjem dreku kot ste sami. Smilite se mi. Res!

Svetujem,da se obrnete na zavod živim
http://www.zavod-zivim.si/programi/program-prezivim/

Varna hiša

A prej pa ni mislila kako bo zvozila brezposelna z otrokom? Najraje nič mislit pa vsaki zgubi dat noge narazen. Hm… se mi nic ne smili. Take se premalo po kepo dobijo. Najlažje je zdaj fehtarit naokrog in naj drugi poskrbijo za njene pamže.

Vecni problemi zensk.

Fukat bi dala bedboju, zdaj pa od raje prosi za pomoc, ker jo je bedboj pofukal in odjebal. Zdaj manjka sam se kak oglas “mlada mamica isce resnega in situiranega moskega”.

Zdaj pridejo na vrsto luzerji in copatarji, da bodo vzdrzevali zensko in tuje otroke zato da bojo lahk v zameno prvic pizdo od blizu povohal.

Ta rabi še kak šamar, da bi jo izučilo, ne pa pomoč. Na koncu se bo spet fu.karla z drugim luzerjem in spet bo vsa boga prosila pomoč.

Karte pravijo da neka mlada mamica z dvema otrokoma in noseca, isce pomoc, bezi pred narkomanom, nezaposlena.

Taka ženska, žal jih je v sloveniji ogromno, ni vredna nobenega centa, ker od nje nikoli nebo nič.

Če je temnejše polti ju skušajte odložiti kje ob Kolpi. Bo zanjo poskrbljeno kot za tisto Afričanko, ki je rodila v Ratečah.

Ne morem verjeti, kako ste nekateri žleht, prostaški in neusmiljeni. Si predstavljate, da se kaj takega zgodi vaši hčerki? Prav nihče na tem svetu nima garancije, kaj bo jutri!
Avtorica, za pomoč se obrnite na Karitas ali Rdeči križ, ali pa objavite na Face booku, da bi potrebovali opremo za dojenčka. Je veliko dobrih ljudi, ki radi pomagajo, niso vsi tako hudobni in obsojajoči.

Tudi jaz priporocam objave na fb skupine npr; mami market, otroska oblacila….
Pregled bolhe, kjer lohk za manjse vsote kupis solidno opremo. …mogoce bo ta korona situacija kaj spremenila in bodo zdaj vec kupovali rabljeno. Par let si dokaj tezko prodal blagovne znamke srednjega ranga. Jaz sem obupala in vse dala v varno hiso….

Lahko se sicer obrne tudi na društvo Zadnje upanje.

Samo, da ne bo tako kot tista korošica, ko ji je ded dajal gore denarja, ker ga je žicala, da ne more odplačat položnic. Hkrati so ji pa na tem društvu plačali položnice, ker je vse zagonila za svojo rit, kljub kao skrbi za dva mala otroka.
Potem so jo pa vsi pomilovali, ko je dedcu živec ven potegnilo in jo je decembra 15′ ubil, otroke so pa starim staršem na očeh javnosti jemali. Kao ubogi stari starši, pa sigurno so čisto v redu za vzgojo dveh psihično uničenih otrok od lastnih staršev, tudi mame. Čeprav so točno isti stari starši vzgojili dve odrasli punčki, ki (sta) se gonita okrog z dedci in ne znata niti s tujim denarjem otrok nahranit.

Najprej zahvala vsem, ki ste prijazno ponudili pomoč.

Vsem, ki pa ste imeli same grde besede, od tega, da je ciganka, ničvredna in tako dalje,
sporočam, da ste res dno naše družbe. Verjamem, da tudi človeku, ki bi na cesti padel od srčne kapi, ne bi pomagali. Pa vseeno, tudi za vas se bo našla šiba, zato mi ni žal za vas.

In ne, ni vedela, da je narkoman, ko ga je spoznala in ni ciganka, radi bi delala, pa je ni pustil.
Priklenil jo je nase tako, da ji ni pustil stika s prijateljicami, družino, ni smela v službo, vse to z namenom, da jo priklene nase, da je od njega odvisna. Vzel ji je telefon, ni smela ven, z otrokom nista imela kaj jesti, on pa ji je pošiljal slike hrane, ko je v službi naročal hrano.
Vzela je otroka, brez ostalih stvari in pobegnila od njega, ko ga ni bilo.

Vsem, ki ste tukaj pomagali, naj vam povem, da je pomoč res dobila. Po spletu je našla mamice, ki so ji bile pripravljene pomagati z opremo.
Zaradi vas in mamic, ki so pomagale, svet še ni izgubil upanja. Zato hvala v mojem in njenem imenu.

Lep pozdrav.

Lažje je obsojat kot pomagat.

Drugače pa Bolha ima opcijo Podarim, pa na podarim.si se tudi veliko najde.
pa razni Facebooki… ni vraga da nekdo ne pozna nekoga, ki ima nekaj opreme, ki jo ne rabi več.

Jaz sem še iskal in ponujal oblekice od rojstva do 6 mesecev nedolgo nazaj, in komaj našel nekoga, da je prišel iskat. Ko sem pa podarjal okvarjen televizor, so me pa zasuli z klici, kot da podarjam zlato.

In ne, ni vedela, da je narkoman, ko ga je spoznala in ni ciganka, radi bi delala, pa je ni pustil.
Priklenil jo je nase tako, da ji ni pustil stika s prijateljicami, družino, ni smela v službo, vse to z namenom, da jo priklene nase, da je od njega odvisna. Vzel ji je telefon, ni smela ven, z otrokom nista imela kaj jesti, on pa ji je pošiljal slike hrane, ko je v službi naročal hrano.
Vzela je otroka, brez ostalih stvari in pobegnila od njega, ko ga ni bilo.

Tule pa kar mrgoli zavajanj!

Prvi hip, ko te nekdo ne pusti v službo, k prijateljicam, k družini ….očitno ji je to pasalo!

Če ni ciganka je pa gotovo slaboumna.

Nisi vredna, vreden, da mi kaj pomeni tvoje mnenje.

S tem kupom neumnosti si samo dokazala, da s(m)o imeli prav. S šibo pa lahko kar njej groziš.
Lep dan še naprej.

MIHAc hvala, tam je tudi našla. Te cenim, da si pripravljen stvari podariti in ne za vsako ceno prodati. Tudi jaz sem oblačila svojih otrok podarila naprej, ko so jih prerasli. Lp

New Report

Close