pomoč na domu, varstvo otrok
pozdravljeni!
odprla sem osebno dopolnilno delo za pomoč na domu in občasno varstvo otrok.
vem, da moram oglase dajat s polnim imenom in naslovom.
moje vprašanje se glasi – kam vse lahko dajem oglase (npr. bolha zahteva plačilo – preveč, glede na zaslužek;)
vidim pa mnogo oglasov za pomoč na domu – samo z imenom? sama si ne upam, da me ne bi kdo lovil.
kam ste sami dajali oglase? plaktiranje? ali pa kar v nabiralnik?izkušnje, priporočila?
hvala, m
Nimam ideje, kaj je po yakonu dovoljeno in kaj ne.
Osebno sem imela dela še in še na podlagi poznanstev, priporočil od ust do ust (se pravi, da so mi tiste, s katerimi sem že imela ‘poslovno’ vezo, pridobivale nove stranke, kakor čudno se že to sliši, ampak res mi je telefon kar naprej zvonil, če sem še kaj prosta in podobno). Po približno dveh letih pa mi je končno uspelo dobiti normalno službo, tako da sem s tem prekinila.
tvoja lokalna knjižnica ima oglasno desko, tam je vse polno oglasov, na netu forumi, polno jih je, tudi tukaj na med.over.net ima forum varstvo otrok…potem kaka lokalna trgovina, kaki bloki, kjer imajo glasne deske, ma ej, malo se znajdi, če se pri tem ne znaš, boš tudi vse ostalo bolj slabo furala!
Drugače pa je najboljša reklama dobri oglas osebe, ki je zadovoljna s stvojim delom, v letu dni si lahko zagotoviš že tak krog ljudi, ki so bili s tvojim delom res zadovoljni, torej bodi najboljša in reklame ne boš več potrebovala! Ampak biti najboljši ni hec, to je garanje, se pa na dolgi rok to edino splača!!! Srečno!
ni problema – jaz bi že nalepla povsod letake – a so omejitve in te mislim spoštovat. vse kar si naštela – je dobro, a pazi – v blokih radi trgajo vse kar ni njihovo, tudi drugod je lahko isti problem. nočem komplicirat, a kakih kazni ne mislim plačevat za napačno nalepljene oglase hop, pa gremo še nekaj natiskat in v akcijo;)